• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 55 kilo

Bende senın gibi hamile kalana kadar zayıflamaya devam. Hoş calışmalara baslamadık ama olsun
Bizim 2 yılı geçti başlayalı pko var bende bazı tedavi sureclerim oldu ama şuan 6 ay normal süreçte bekleyeceğiz zayıflamak o kadar istiyorum ki bu kilolarda hamile kalmak zor olabilir zayıflayıp kalırsam çok iyi olur tabi herseyin hayırlısı:KK200:

Bizim 2 yılı geçti başlayalı pko var bende bazı tedavi sureclerim oldu ama şuan 6 ay normal süreçte bekleyeceğiz zayıflamak o kadar istiyorum ki bu kilolarda hamile kalmak zor olabilir zayıflayıp kalırsam çok iyi olur tabi herseyin hayırlısı:KK200:
Pko için soğan suyunu denedın mi. 3 yıl once bendede var soğan suyu kürü yaptım geçti. Hayıt tohumunuda arastırabilirsin.
Pko oldugu için kılo vermende biraz zorlanabılırsın ama gayret et biraz kılo verirsen belkide pko kendiliğinden geçecektir. Yediklerini kılonu buraya yazarsan motive olursun belkide.

Pko için soğan suyunu denedın mi. 3 yıl once bendede var soğan suyu kürü yaptım geçti. Hayıt tohumunuda arastırabilirsin.
Pko oldugu için kılo vermende biraz zorlanabılırsın ama gayret et biraz kılo verirsen belkide pko kendiliğinden geçecektir. Yediklerini kılonu buraya yazarsan motive olursun belkide.
Soğan kuru denedim canım zaten pko bende görülmüyor sadece adet düzensizliği nden anlaşılıyor ama yinede kilo vermek adetlerimin düzene girmesi ve yediklerime dikkat etmem ise yarayacaktır İnşaallah elimden geldiğince paylaşmaya calisacagim yarın sabah aç karnına tartılıp guncelimi yazarim İnşallah yarin ayran detoksu yapıp bı vucudumu toparlamaya çalışacağım 2 gün sonra düzenli beslenmeye devam ekmegi şekeri hayatımdan çıkaracağım zaten şeker kullanmıyorum ekmekte tam bugday ekmeği yiyorum ama tamamen çıkarmaya çalışacagim motive edelim birbirimizi inşallah

Slm kizalar:halay:
Diyetinizi takip ettim, Benim de hedefim 55 Kilo bende size katilmayi isterim tam iki hafta sonra tatile cikicam,elimden geldigi kadar vermem lazim :KK1:
Sizin Motiveniz cok Güzel Bir enerji Verdi Bana, Insallah bende 50 li rakamlari görücem:halay:
Kendimden bahsedim, 31 yasindayim
Suanki kilom 61,8 hedefim 55
Boyum 1,64 kisin aldigim 4-5 kiloyu verdim Suan durmus gibi kilom Insallah 50 li rakamlari görürüm tatile cikis kilom 57 olsun istiyorum kilomu korumayi düsünüyorum tatilde geri dönüncede devam etmek istiyorum..
:spor: Iyi diyetler bol eksiler kizlar

Diyetinizi takip ettim, Benim de hedefim 55 Kilo bende size katilmayi isterim tam iki hafta sonra tatile cikicam,elimden geldigi kadar vermem lazim :KK1:
Sizin Motiveniz cok Güzel Bir enerji Verdi Bana, Insallah bende 50 li rakamlari görücem:halay:
Boyum 1,64 kisin aldigim 4-5 kiloyu verdim Suan durmus gibi kilom Insallah 50 li rakamlari görürüm tatile cikis kilom 57 olsun istiyorum kilomu korumayi düsünüyorum tatilde geri dönüncede devam etmek istiyorum..
Mrb canım hoşgeldin hepimiz aynı yolun yolcusuyuz

Hoşgeldin canım bizde 2 hafta sonra izne çıkacağız inşallah hedeflerimize ulaşıriz

Merhaba kızlar Sabah 8 de uyandim ama biraz rahatsizdim midem de kötüydü dun akşam dan beri tuvalete çok çıktım normalde 64.4 felan geliyirdum rahatsız olunca kendime geldigimde saat 12:00 felandi tartildim başlangıç için 63.3 geldim aslında böyle başlayacağımı düşünmemiş tim doğru bir rakam mi bilmiyorum ama başlıyorum
1.hedef 62
2.hedef 60
Bu iki haftalık hedefler tatil sonrası devam edeceğim hadi bakalım bismillah...

Kahvaltim:1 haslanmis yumurta, 1 domates,1 salatalık, 1 tatlı kaşığı kadar lor peynir, 1 bardak sekersiz çay
(Normalde kahvaltımı en geç 10 gibi yaparım bugün hasta olduğum için 13:00 da yaptim. 2 gün ayran detoksu yapacagim için 2 saatte bir detoks dan yiyecegim küçuk bir kase bugün 19:00 a kadar bu sekilde)

Hosbulduk Canim
Ne Güzel ayni zamana denk geliyor Insallah bi 57 le tatile cikariz.. biz Antalya alanya tarafina gidiyoruz Siz Nereye ?
Ben 57 lileri 2 haftada göremeyebilirim ama sen görürsün inşallah. Bız ilk önce memlekete ankara ya sonra Amasra ya düşünüyoruz ama daha kesin bir planımız yok degisedebilir

Ben 57 lileri 2 haftada göremeyebilirim ama sen görürsün inşallah. Bız ilk önce memlekete ankara ya sonra Amasra ya düşünüyoruz ama daha kesin bir planımız yok degisedebilir

Cok gzl

Canim Insallah 60 Kilo in altinda gidersin tatile Iyi düsünelim iYi olsun...

Kizlar Ben 3 günlük patates Yogurt kürü yapicam, Bugun 1. gün Cok Iyi gidiyor havalarda Cok Sicak oldugu Icin zorlanmiyorUm Bol Bol su tüketicem Aksama da zencefil Limon cayi icmeyi düsünüyorum... Artik sabrim tükendi 59 u görmek istiyorum :KK49:

Canım 60 in altına düşersem sağlıklı olmaz diye canım yoksa bende isterim hızlı değil yavas verelim ama saglikis olalim insallah

Canim Ben dogum dan sonra aldigim 30 Kilo dan 25 ini zaten 2 sene icinde yavas yavas verdim, sebze Protein agirlikli beslenerek...
Onun Icin 1-2 hafta daha siki Diyet yapmanin Cok zarari olacagini düsünmüyorum.
Havalarda Sicak oldugu Icin Bol sivi tüketmek daha Önemli, Kilo Verdikten sonra Tabiki sürekli tartiya cikip kiloyu koruman Lazim , Ben hamilelikden önce her 2 güne tartiya cikardim aldigimi fark edince 200 Gram bile olsa o günü az yerdim ve dengelerdim Ama hamilelikde esim sagolsun Iyi yedik beraber :anneadayı:

Canim Ben dogum dan sonra aldigim 30 Kilo dan 25 ini zaten 2 sene icinde yavas yavas verdim, sebze Protein agirlikli beslenerek...
Onun Icin 1-2 hafta daha siki Diyet yapmanin Cok zarari olacagini düsünmüyorum.
Havalarda Sicak oldugu Icin Bol sivi tüketmek daha Önemli, Kilo Verdikten sonra Tabiki sürekli tartiya cikip kiloyu koruman Lazim , Ben hamilelikden önce her 2 güne tartiya cikardim aldigimi fark edince 200 Gram bile olsa o günü az yerdim ve dengelerdim Ama hamilelikde esim sagolsun Iyi yedik beraber :anneadayı:
Valla bende şimdi gebelik düşünüyorum ya korkuyorum çok kilo alırım diye tabi hayırlısıyla sağlıkli bir şekilde gebe kalayım da aslında bu kismada cok takılmaya bilirim şuan bekleme sürecinde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama siz iyi vermişsin iz iyi gidiyirsunuz

Valla bende şimdi gebelik düşünüyorum ya korkuyorum çok kilo alırım diye tabi hayırlısıyla sağlıkli bir şekilde gebe kalayım da aslında bu kismada cok takılmaya bilirim şuan bekleme sürecinde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama siz iyi vermişsin iz iyi gidiyirsunuz

Ben cok Ama cok Kilo Aldim hamilelik diabet ine yakalandim sürekli aclik Seker istegi Cok oldu bende Ama herkez de farkli tabiki sürekli Sebze yiyen Ben 9 ay boyunca cikolata hamburger türü seyler Yemek istedim Canim sürekli fast Food cekiyordu... yedim de Ama dogum dan sonra Cok pisaman oldum dogum dan sonra 4 Kilo gitti zaten Bebek 3 Kilo gibi dogdu sonrasi bunalim

Ben cok Ama cok Kilo Aldim hamilelik diabet ine yakalandim sürekli aclik Seker istegi Cok oldu bende Ama herkez de farkli tabiki sürekli Sebze yiyen Ben 9 ay boyunca cikolata hamburger türü seyler Yemek istedim Canim sürekli fast Food cekiyordu... yedim de Ama dogum dan sonra Cok pisaman oldum dogum dan sonra 4 Kilo gitti zaten Bebek 3 Kilo gibi dogdu sonrasi bunalim
Allah yardım etmiş canım vermişsin bak ne güzel inşallah yeni gebeliklerin de canın daha saglikli şeyler çeker hem sen hemde bebiş in sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz

Allah yardım etmiş canım vermişsin bak ne güzel inşallah yeni gebeliklerin de canın daha saglikli şeyler çeker hem sen hemde bebiş in sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz

En önemlisi saglik gebelikte Canim Allah Sana da saglikli gebelik ve saglikli Bebek vermeyi Nasip etsin...

Back
X