- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi ince bilek
1 ay sonra düğünüm var hala yeterli kiloyu alamadım:2::2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sonra düğünüm var hala yeterli kiloyu alamadım:2::2:
Düğün öncesi stres olurmuş ya ondandır belki.Hayırlı olsun bu arada :)
aslında var da kas olur bu sefer hiç güzel olmaz erkek gibiBen 1-2 kilo aldığımda hemen yüzüme gidiyor yahu. Kollarım incecik kaldı, hele bileklerim. Bebek bileği kadar bi şey. Egzersizi falan olsa da yapsam, kalınlaşsa bileklerim diyorum. Neyse paso yiyeceğiz artık.![]()
Ben 1-2 kilo aldığımda hemen yüzüme gidiyor yahu. Kollarım incecik kaldı, hele bileklerim. Bebek bileği kadar bi şey. Egzersizi falan olsa da yapsam, kalınlaşsa bileklerim diyorum. Neyse paso yiyeceğiz artık.![]()
ya benim nereme gidiyor anlamıyorum ne yüzüm alıyor ne kollarım ne bacaklarımBen 1-2 kilo aldığımda hemen yüzüme gidiyor yahu. Kollarım incecik kaldı, hele bileklerim. Bebek bileği kadar bi şey. Egzersizi falan olsa da yapsam, kalınlaşsa bileklerim diyorum. Neyse paso yiyeceğiz artık.![]()
ayy ne güzel keşke bende de yüzüme gitse minyonummama nerdeeee hep basene çok ta değil kilo alsam gitcektee
![]()
ama aldığım zaman popo büyümüş diyooo
![]()
ayy ne güzel keşke bende de yüzüme gitse minyonummama nerdeeee hep basene çok ta değil kilo alsam gitcektee
![]()
ama aldığım zaman popo büyümüş diyooo
![]()
ben de aynen 55 kilo olmak istiyorum. şu an 50yim. o da bir iki haftada bu kiloya ulaşabildim :) hiç iştah açıcı şurup denediniz mi? ben ondan içiyorum. aslında yan etkisi iştahı açması. sağlıksız bişey belki ama...
wallahi ben orantılı alıyorum Allahtaneski halime kawussaydım bir an öncee off
kollarım bacaklarım belim incecik. artk bende kilo almak istyrm. milletn lafındn bıktm . yardım edin![]()
ben almıyorum da direk veriyorum yazın 43 tum smdi 40-41 immcanım ben geçen yazın başından beri uğraşıyorum kilo almak için sadece 3 kilo alabildim kendini zorla mutlaka yoksa alınmıyor