• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 55 kilo :)

Düğün öncesi stres olurmuş ya ondandır belki.Hayırlı olsun bu arada :)

teşekkür ederim canım
aman yok yaa ne stresi yani streste varda kilo alamamam tamamen benim tembelliğimden zorlasamda biraz daha yesem ama olmuyor işte midem kötü oluyor zorlayınca

Ben de alamıyorum hala. Sınav stresi herhalde. İştah kalmıyor insanda. Ama yaza kadar alacağım kararlıyım. Hedeften şaşmak yok. En az 55 kilo. :56::56::56::56:

o kadar da iştahla yemek yediğim halde 51 52 kılodan yukarı çıkamıyorum ben de.. çok sınır bozucu bır durum her goren zayıfladın mı yıne , hiç birsey yemıyor musun dıye soruyor. ne yaptıysam olmadı

Ben 1-2 kilo aldığımda hemen yüzüme gidiyor yahu. Kollarım incecik kaldı, hele bileklerim. Bebek bileği kadar bi şey. Egzersizi falan olsa da yapsam, kalınlaşsa bileklerim diyorum. Neyse paso yiyeceğiz artık. :56:

Ben 1-2 kilo aldığımda hemen yüzüme gidiyor yahu. Kollarım incecik kaldı, hele bileklerim. Bebek bileği kadar bi şey. Egzersizi falan olsa da yapsam, kalınlaşsa bileklerim diyorum. Neyse paso yiyeceğiz artık. :56:
aslında var da kas olur bu sefer hiç güzel olmaz erkek gibi :1:

ayy ne güzel keşke bende de yüzüme gitse minyonumm :50: ama nerdeeee hep basene çok ta değil kilo alsam gitcektee :D :D ama aldığım zaman popo büyümüş diyooo:1:

ya benim nereme gidiyor anlamıyorum ne yüzüm alıyor ne kollarım ne bacaklarım
ayy ne güzel keşke bende de yüzüme gitse minyonumm :50: ama nerdeeee hep basene çok ta değil kilo alsam gitcektee :D :D ama aldığım zaman popo büyümüş diyooo:1:

popoda aynı kalıyor bende gerçi hedef koyduk 55 dedik ama 47 de takıldık kaldık :( ensure mamayı denedim bebe bisküvisini denedim tabi düzenli yapmadım hiçbirini birazda düğün stresi var alamadım kilo

Son düzenleme:
ben de aynen 55 kilo olmak istiyorum. şu an 50yim. o da bir iki haftada bu kiloya ulaşabildim :) hiç iştah açıcı şurup denediniz mi? ben ondan içiyorum. aslında yan etkisi iştahı açması. sağlıksız bişey belki ama...

sanırm alerji için kullanılan şuruptan bahsediyorsun, zamanında bende kullandım hatta ablamda, doktora kilo almak istiyorum ama iştahım yok demiştim oda o şrubu önerdi yan etkisi iştah açıyor demişti , ben de ablamda şrubu kullnadığımız dönem etkisini götermedi ama bırakınca harbiden ne kadar yersem yiyim doymuyordum, bi de doktor bir vitamin ilacıyla yazmıştı onla kullanıyorduk. şrubu bırakınca kilo alacağına eminim ne de olsa bende 46 lı kiloda uzun süre kalmış biriydim

mrb canlarım bigün bende kilo aldım diyeceğim günün geleceğine inanmazdım ama oldu nasıl mı hemen anlatayım :)) yemeklerle aram yoktur fazlasıyla iştahsızım bigün tesadüfen kilo almakla ilgili topiği okudum ve bir hırs geldi kilo almayı başaracam bu defa dedim .. ve hemen bebe bisküvisi aldım her akşam uyumadan önce bi kase içine 20 bebe bisküvisi bi yemek kaşığı bal ve fındık ceviz bademi rondodan geçirip toz haline getirdikten sonra bu karışımdan da bi kaşık koyup bi güzel yedim.. aynı zamanda balık yağı ve iştah açıcı şurup kullandım.. ve her geçen gün yemeklerimi artırmaya özen gösterdim çünkü midemin büyümesi gerekiyordu ve nitekimde öyle oldu eskiden 5 kaşık pilav yiyen ben şimdi bi tabak bitiririm oldum makarna kek türü hamur işlerini tüketmeye dikkat ettim. 44 kiloyla başladım şimdi 51 kiloyum :10: sonunda başardım nasıl hırslandıysam artık aldım valla kilo.. daha da almam lazım en az 55 58 olmam lazım çünkü boyum uzun kilo yakışıyor bana onu gördüm elbiselerimin içine giremediğimi görünce mutluluktan uçabilirdim oleyyyyy tombik oldum sonunda :)))

Merhaba araniza bugün katildim hatta bu ilk mesajim;-) size bu konuyla ilgili bikac tiyo vermek istedim cunku eski problemlerimden biriydi. Oncelikle metebolizmanizi bilin,kendinizi taniyin. Ben fizigimden cok memnun olmama ragmen esimin baliketi ol israrlarina karsin 5 kilo aldim,nasil mi? Hamilelik oncesi basladigim folik asitler ve demir haplari sayesinde. Kansizlik olan arkadaslara ferrum fort tablet siddetle oneriyorum kilo almak icin iyi bir istah acici! Ve dolayisiyla gece yemek yemeler sonucunda alinan kilolar:-)

hala bebe bisküvisi bilemem neyle uğraşa durun ben 55 oldum bile açtığım konuları okusanız yakınmazsınız hanginiz doktora gitti doktora gidin arkadaşlarrrrrrrrrr.:52:
bi insan bebe bisküvisini kaç akşam yiyebilir yahu tiksinir insan bi süre sonra. şu an herşeyi yiyorum azda olsa bir öğünde yediğim ekmeği 2ye çıkardım akşamları genelde yarım ekmeğin içine sofrada ne varsa koyup yiyorum işyerinde aburcuburum ve tuzsuz kavrulmamış iç fındığım eksik olmuyor. yürüdüğüm zaman bir gevrek yiyorum nasıl yediğimi anlamıyorum bile arkadaşlar herşeyden azar azarda olsa yemeğe özen gösterin tek taraflı beslenmeyin sağlığınızdan olursunuz allah korusun ama ilk önce kan tahlillerinizi hormon testlerinizi lütfen eksiksiz yaptırın vücudunuzda problem yoksa gerisi size kalmış hadi kolay gelsin...

Back
X