• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 55

guziss35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
4.637
10.534
208
37
Merhaba arkadaşlar vermem gereken 25 kilo var 1 Ocak Pazartesi tarihinde düzenli ve sağlıklı beslenme ile inşallah hedefime ulaşmak istiyorum. Her gün neler yediğimi yazarak kendime günlük tutmak istedim böyle daha düzenli olacak.
Katılmak isteyenler olursa beraber bu yolda güzel bir şekilde devam ederiz

Bu arada 30 yaşındayım 2 oğlum var biri 4 diğeri 6 aylık emzirdiğim için sütüm çok etkilenmeden kilo vermek istiyorum ayda 2 kilo kadar gitse yeterlidir

Merhaba arkadaşlar vermem gereken 25 kilo var 1 Ocak Pazartesi tarihinde düzenli ve sağlıklı beslenme ile inşallah hedefime ulaşmak istiyorum. Her gün neler yediğimi yazarak kendime günlük tutmak istedim böyle daha düzenli olacak.
Katılmak isteyenler olursa beraber bu yolda güzel bir şekilde devam ederiz
Günlüğünüz hayirli olsun basarilar dilerim. Kilomuz ayni sayilir. Ayda 2 kilo yapabilirsiniz

Hayırlı olsun benim hedefim de ayni

Evet günlüğüm dün evde yoktum bugun start verdim
Ac karnına 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmeği
2 kk peynir
2 çeri domates
1 salatalık

Selamlar..

Ben de bugün başladım. Hedef 55! Çok kararlıyım. Burada sizlerle beraber paylaşarak kilo vermek beni daha çok motive edecek. Şimdi tok karna tartıldım ve 73.4 çıktım. Moralim dipte. Ama kendime inanıyorum ve başarıcam! Her sabah tartılıp burada sizlerle paylaşıcam. Tartıdaki gram eksikliği bile benim için mutluluk. Hadi gelin hep beraber yapalım birbirimize destek olalım.

HEDEFİNİZE ULAŞIRISINIZ İNŞALLAH YANINNIZDAYIZ.BEN DE KONU AÇTIM DESTEK MESAJLARINIZI BEN DE BEKLİYORUM

Selamlar..

Ben de bugün başladım. Hedef 55! Çok kararlıyım. Burada sizlerle beraber paylaşarak kilo vermek beni daha çok motive edecek. Şimdi tok karna tartıldım ve 73.4 çıktım. Moralim dipte. Ama kendime inanıyorum ve başarıcam! Her sabah tartılıp burada sizlerle paylaşıcam. Tartıdaki gram eksikliği bile benim için mutluluk. Hadi gelin hep beraber yapalım birbirimize destek olalım.
İnş hedeflerimize ulaşırız bende her gün tartılıyorum hafta da 1 tartılayım diyorum dayanamıyorum birbirimize destek olursak cook guzel olur

Haftada bir tartılma düşüncesini hep uygulamaya çalıştım ama maalesef olmadı:) Aksine her sabah kalktığımda ilk işim tartıya yönelmek oldu. Sayıdaki eksikliği görünce daha bi motive oluyo ve hırslanıyodum. O yüzden hergün burada sizlerle paylaşıcam , siz de paylaşın lütfen..

Haftada bir tartılma düşüncesini hep uygulamaya çalıştım ama maalesef olmadı:) Aksine her sabah kalktığımda ilk işim tartıya yönelmek oldu. Sayıdaki eksikliği görünce daha bi motive oluyo ve hırslanıyodum. O yüzden hergün burada sizlerle paylaşıcam , siz de paylaşın lütfen..
Tamam bende aynen sabah uyanır uyanmaz tartıya cok a isteği oluyo

Kahvaltımı paylaşmıştım
1. Ara öğün
2 küçük mandalina
5 çiğ fındık
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
1kase lor peynir salata

2. Ara
2 dilim tam buğday ekmeği
1kk penir
1 küçük mandalina

Akşam

6 ymk kaşığı kıymalı karnabahar
1kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği

Son ara
1bardak sütlü kahve

Günlük 2.5 lt su
Suyu içine çubuk tarçın atıyorum tatlı isteğimi bastırıyor
45 dk leslie yaptım birazda bacak katı çalışıcam

Ben bugün sadece kahvaltı yaptım. Onun dışında sadece bol su ve yeşil çay içtim. Su beni acayip tıkıyo.

Zayıflama Kurallarım:
Un,Şeker,Tuz, ekmek,hamur işi,tatlı yok!
Abur cuburu dememe gerek yok heralde :)
17:00’den sonra kesinlikle tek lokma yok!
Günde 2-3 lt su ( İştah kapatıyo ve tokluk hissi veriyo)
Günde iki bardak yeşil çay. Ödem attırıyo.

Bunları uyguladığım zaman otomatik olarak kilo veriliyo zaten. Ama ben öyle uzun süreli zayıflamak istemiyorum sıkıyo beni. İstiyorum ki hemen kilo veriyim :)

Sizde bu dediklerimi uygulayın kesinlikle çünkü tarafımca denenmiş ve iyi sonuç alınmıştır ;)

Ben emzirdiğim için çok katı diyetler uygulayamam ayda 2 kilo versem yeterli

Haklısın sen kendini aç bırakamazsın. Bol bol su iç süt yapıyo biliyosundur illaki. Ayda iki kilo az sen o iki kiloyu 10 günde verirsin ekmek hamurişi tatlı yemez ve bol su içersen. Ayrıca 5 ten sonra sudan başka bişey yiyip içme. Bak gör nasıl karnın düzleşiyo:)

Günaydın sevgili günlük :halay:
80.6 yım - 300gr
Ac karnına ılık suyumu içip kahvaltımı yapıcam

Kahvaltım
1 yumurta
1 kk peynir
1 tam buğday ekmeği
2 çeri domates
Yarım salatalık
Biraz dereotu
4 adet zeytin

Back