Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl önce 88 kiloydumBaşarılar diliyorum.Benimde hedefim 58 59 bandında .Bende 74 kilo ile başladım.Su anda 63.7 kilodayim.Biraz yavaş gidiyor benimde .Yavaşta olsa devam edicem.Ev hareketleri harici hareketin yok.İlk aylar yürüyüş yapıyordum .Ama artık yapamıyorum.Ramazan derke,bayram derken,regli derken kaçtı bütün heves . Pazartesi de tatile gidicem inşallah orda fazla kacirmam .Yolunda devam etmeni ve sabır etmeni isterim .Mutlaka basariyorsun.
Porsiyonlari kucultmeyi dene diyet diyet diye kendini depresyona sokma58 idim 63e çıktım 3 ay içinde. Vermem lazım bu kiloyu hatta 53 - 55 civarı olmak istiyorum. İlk yapmam gereken iştahımı kapamak. Yani midemi küçülmem lazım. sürekli bişey yemek istiyor canım![]()
Teşekkür ederimBaşarılar diliyorum.Benimde hedefim 58 59 bandında .Bende 74 kilo ile başladım.Su anda 63.7 kilodayim.Biraz yavaş gidiyor benimde .Yavaşta olsa devam edicem.Ev hareketleri harici hareketin yok.İlk aylar yürüyüş yapıyordum .Ama artık yapamıyorum.Ramazan derke,bayram derken,regli derken kaçtı bütün heves . Pazartesi de tatile gidicem inşallah orda fazla kacirmam .Yolunda devam etmeni ve sabır etmeni isterim .Mutlaka basariyorsun.
Ayyyy kardessss bniii anlatmissnnn resmennnn ayniyiz birebir napcazzz nasil basladin miiii diyete58 idim 63e çıktım 3 ay içinde. Vermem lazım bu kiloyu hatta 53 - 55 civarı olmak istiyorum. İlk yapmam gereken iştahımı kapamak. Yani midemi küçültmem lazım. sürekli bişey yemek istiyor canım![]()
Ramazanın içinde su orucu yaptım 5 gün. Sadece iftarda ve sahurda su içerek oruç tuttum beş gün. Beş gün içinde 63 ten 57 ye düştüm. İki hafta içinde tekrar 63 oldumPorsiyonlari kucultmeyi dene diyet diyet diye kendini depresyona sokma
Çok iyi tebrik ederim.Sen daha çabuk verirsin hareketlisinde.Bence böyle devam et .İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız.1 yıl önce 88 kiloydumyavaş yavaş verdim 2 aydır çalışıyorum bulaşıkci ve temizlikçi olarak az az herşey den yiyorum şeker ve ekmek yok en geç 7 de yemek yemiş oluyorum
Dün başladım. Dün Akşam yemeği yemedim. Sabah kahvaltı yaptım akşam da az bişey yerim belki. Az az yiyerek yapabiliriz bence. Bir de abur cuburu bırakmak lazım.Ayyyy kardessss bniii anlatmissnnn resmennnn ayniyiz birebir napcazzz nasil basladin miiii diyete
Yaaaa ufff yemesemde veremiyorum bn su icsem yarioDün başladım. Dün Akşam yemeği yemedim. Sabah kahvaltı yaptım akşam da az bişey yerim belki. Az az yiyerek yapabiliriz bence. Bir de abur cuburu bırakmak lazım.
Yapabilirz benceYaaaa ufff yemesemde veremiyorum bn su icsem yariobnde her diyetkolik gbi pazartwsi baslayim bariii
![]()
Ben abur cuburu kilolu ikende yemezdim.Benim sorunum çok tatlı yemektiDün başladım. Dün Akşam yemeği yemedim. Sabah kahvaltı yaptım akşam da az bişey yerim belki. Az az yiyerek yapabiliriz bence. Bir de abur cuburu bırakmak lazım.
Aman sen ne yaptın öyle .Ben sadece iftarimi yedim sahur yapmadım.İftarda da herşey yedim ama çok az yiyebiliyordum oruçtan dolayı .Bu şekilde ramazanda 2.5 kilo verdim.Kenfine cidden çok zarar vermisin.Yapma öyle diyetler .Birde nasıl dayandım öyle ben hayatta dayanamam .Ayrıca çok fazla kilon yok bak akşam 5 ten yada en geç 7 den sonra yeme .Hamur tatlıdan biraz uzak dur hem kalıcı hemde güzel kilo veriyorsun.Ramazanın içinde su orucu yaptım 5 gün. Sadece iftarda ve sahurda su içerek oruç tuttum beş gün. Beş gün içinde 63 ten 57 ye düştüm. İki hafta içinde tekrar 63 oldumKendime çok zarar verdim.
Çok mu aç kaldin acaba .Dikkat et kendine.Başım berbat sekilde ağrıyor![]()
Nee ben sokkkkRamazanın içinde su orucu yaptım 5 gün. Sadece iftarda ve sahurda su içerek oruç tuttum beş gün. Beş gün içinde 63 ten 57 ye düştüm. İki hafta içinde tekrar 63 oldumKendime çok zarar verdim.