hedef 6 kg..

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
Herkese merhabalar..
Birkaç gündür kendi kendime yürüttüğüm dengeli beslenmeyi burda sizlerle de paylaşmak istedim.Motivasyonumun düşmemesi açısından sıkıldıkça buraya yazmak istiyorum.Sürekli yazmak gibi amacım yok ama buralarda olduğum sürece paylaşım yapmaya çalışacağım.Geçen sene sınav döneminde olduğum için biraz kilo aldım hedefim sıkılaşıp ideal kiloma ulaşmak.Öncelikli amacım sabah 8 de kalkıp 1 saat tempolu yürümek.Bu iş için yürümem şart.Daha önce diyet listesi oluşturmadım kendime..zaten istesem de uyamıyorum.Evde olan yemeklerden yeterince yersem olur.İstediğim kiloya ulaşınca tekrar eski halime dönmemek için liste işine girmedim.Eğer bir aksilik çıkmazsa değişiklikleri de paylaşmak istiyorum.Daha önce başardım yine başarabilirim.
Bana katılabilirsiniz:30: Herkese sevgiler:16:

notlarıma göre ilk başladığımdan bu yana 2 kg vermişim.yaptığım tek şey abur cuburu kesmek.demek ki su içsem yaramıyormuş yarayan başka şeylermiş:1:

suankı kılon kac? benımde 6 kılo vermem gereken beraber dıyet arkadaslıgı yapalım mı :) motivasyonsuz olmuyo :))
Hoşgeldin canim..su an tam kilomu bilmiyorum hedefim 48-50 arasi.boyum kisa benim o yüzden bunlar normal oluyor.sen kac kg olmayi hedefliyorsun?

Son düzenleme:
Bugün iftar yemeğine davetliyiz akşam Günlüğüme yazamayacagim.gelince görüşürüz :)

yemeğe gidip geldim beklediğim gibi abartmadım evde nasıl yiyorsam orda da öyle yedim:52:

1 dilim ekmekle hafif bir akşam yemeği yedim üşenmezsem biraz yürürüm

bugün itibariyle 52.9 ...hala bana katılan olmamış tek başıma tamamlıycam sanırım:52:
iftarda ne yesem karar veremedim hala makarna istiyor canım ama olmazzzzzz:1::1::1::1::1:

akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım çok değil birazcık:1: panik yok yürüyüşe gidiyorum 1 saat yürürüm

O zaman ben dean itibariyle başlıyoruuummm nedense bi anda gaza geldim umarım çabuk sönmez :32: yemiyorum arkadaş benim adriana limadan neyim eksik :52::52::52:

yememek çözüm değil neyi ne kadar yiyeceğini bilirsen aç kalmazsın ayrıca hareketli olmak lazım
hadi bekliyorum seni de günlüğüme:16:

buralara hiç uğrayan olmamış:1:
ben de yazmayınca sessiz kalmış biraz
diyetime aynen devam ediyorum
bugün akşam yürüdüm 1 saat ama çok iyi geldi
keşke fırsat olsa her akşam yürüyüş yapabilsem resmen hafifliyorum

55.5 ile başladığım yolculuğuma 52.5 ile devam ediyorum
ama aklım karışık basenlere yönelik spor yapmak istiyorum bulamadım:44:

bugün günlüğüme tekrar döndüm
yürümeye gidiyorum kaldığım yerden devam

nasıl bi diyet yapıyosunuz ve kaç günde kaç kg verdiniz ???
diyet programım yok evde ne varsa az yiyorum ekmek çok yerdim onu kahvaltıda tüketiyorum
mesela birazdan akşam yemeği yiyeceğim çoban salatası yanında da tavuk yemeği ve yoğurt
bu ara üstümde malum sebepten şişkinlik var
toplamda 2,5 kg verdim işte günlük 30-60 dk arası yürüyorum yürüyüş çok iyi geliyor

sanırım sıkılaşmaya başladım...yoksa bana mı öyle geliyor?psikolojik olarak sıkılaşmış hissediyor olabilir miyim?sorularrrrr...

Back
X