HeDeF *60 kg*

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
198
Selam kızlar...
Belki kiminiz ilk doğumum dan hatırlar beni 88 kilodan 62 kiloya düşmüştüm 1 sene o kilomu korudum malum yoğun da çalışıyordum.
Sonra yax tatili derken 66 kilo oldum ve hamile kaldım. Gebe iken karatay diyeti ile beslendim daha çok ta ki 35 haftalık olana kadar 87 kilo olmuştum kilonun çoğunu ilk 4 ayda aldım midem kotu olduğu için, sonra bebek kilo almadı fazla suyum azaldı vs herkes bende dahil diyeti bıraktım derken doğuma 81 kilo ile gittim 1 hafta sonra 73 kilo olmuştum ve diyete karatay başladım sut kanallarım tıkandı azaldı vs derken sut diye bu sefer saldım bir takim da ailevi nedenlerden yedim de yedim derken hop tekrar 86 kilo oldum ve bugün tekrardan diyete başladım ...

Başlangıç kilo 86.1
Hedef kilo 60

Telefon hatası nedeni ile Konu tekrar mesajı kim silecekse ilgilenirseler sevinirim.
Şimdiden çok tsk ederim...

Kahvaltı öncesi su
Kahvaltı

Öğle sade Türk kahvesi

Akşam
1 kase yoğurt
1 tabak ıspanak kavurma
2 kase kemik suyuna çorba

Bitki çayı içerim yatar...

Merhaba
Kahvaltı öncesi mutlaka su
Kahvaltı

Kabak çekirdeği badem ve narlı yoğurtumdan esim de yedi...

Öğle

Aksam
Bi kase ıspanak kavurma
1 küçük kase yoğurt
1.5 tabak yeşil mercimek çorbası
Salata

Akşamda zencefil çayı içerim...

Özellikle aksam yemekten sonra tatlı krizim tutuyor yaw engel oluyorum kendime ...

Kahvaltı öncesi su

Kahvaltı

Öğle sade Türk kahvesi
Soda

Akşamda

Evde yaptığım incecik lavaş

Aksam da cay içerim sadece...

Eveett yarin burdan devam edicem... Malesef bazı özel sebeplerden dolayı diyet yapamadım...

Evet tam 1 ay sonra artik buradayım...
Bu hafta 86.1
Boy 1.65

Kendi kafama gore uyguladigim diyet için buradayım inş.
Tartı günlerim perşembe
Hedef kilo 60

Foto yükleyemiyorum

Kahvaltı
Çay
Lor peyniri 2 yk
1 yumurta tava
2 çeri domates
1 biber
Maydonoz
1 dilim (25 gr ) tam buğday ekmeği
4 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…