- 20 Haziran 2019
- 132
- 68
- 28
- 34
- Konu Sahibi Cicekkk123
-
Kendiniz için harika bisey yapmişsiniz.Ben gitmedim ama Gülcan hanima gidip memnun kalanlari duydum sizede iyi gelir insallah istediginiz kiloya ulasirsinizMerhaba arkadaşlar kendim için bir iyilik yapıp diyetisyene gitmeye karar verdim şuan 89 90 kilo civariyim yarın ilk günüm diyetisyene gidip orda tartilip takip yapmak istiyorum.
Bursa'da Gülcan karpuz'la baslicagim yolculuğa Burada paylaşım yapıp sürekli güncelleyerek devam edicem. (Güncel kilo ve diyet listeleri)
Sizlere de bir faydası olur belki :)
Bu arada diyetisyen Gülcan karpuza gidenler tecrübelerini paylaşırsa mutlu olurum.
Teşekkür ederimKendiniz için harika bisey yapmişsiniz.Ben gitmedim ama Gülcan hanima gidip memnun kalanlari duydum sizede iyi gelir insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz
Çok sevindim senin adina inşallah hadi bakalim güzel haberlerini güzel pratik tüyolarini bekliyoruzTeşekkür ederim
İlk görüşmemiz çok güzel geçti hedefime ulaşıcam inşallah bende adını çok duymuştum. Çok tatlı biri
Valla canım aç kalmayarak yağdan zayıflamak gibisi yokÇok sevindim senin adina inşallah hadi bakalim güzel haberlerini güzel pratik tüyolarini bekliyoruz
Aaaa bende oyle biliyorum limon yag yakar kahve metobalizma calistirir diyeValla canım aç kalmayarak yağdan zayıflamak gibisi yokkahve aşığı bir insandım çok zayıflatır zannederdim fakat doğru bilinen bı yanlış olduğunu öğrendim. Limon ve kahveden uzak kalmak gerekiyormuş.
Diyetisyenin söylediği bu 3 haftadır kullanmıyorum kahve limon metobolizmamda ciddi düzelme var.Aaaa bende oyle biliyorum limon yag yakar kahve metobalizma calistirir diye
Kahve hiç mi içmemek gerekiyor. Benim günde banko 1 kupa nescafe 1-2 de türk kahvesi var.Diyetisyenin söylediği bu 3 haftadır kullanmıyorum kahve limon metobolizmamda ciddi düzelme var.
Bende normalde öyleydim. Şuan hiç içmiyorum çok canın isterse haftada 1 defa tuketebilirsin diye söyledi diyetisyenim.Kahve hiç mi içmemek gerekiyor. Benim günde banko 1 kupa nescafe 1-2 de türk kahvesi var.
Azaltabilirim de haftada 1de çok az yaBende normalde öyleydim. Şuan hiç içmiyorum çok canın isterse haftada 1 defa tuketebilirsin diye söyledi diyetisyenim.
Dogru bilinen yanlislar desene.Bende deniycem bakalimDiyetisyenin söylediği bu 3 haftadır kullanmıyorum kahve limon metobolizmamda ciddi düzelme var.
Azaltabilirim de haftada 1de çok az ya
Hadi bakalım haberdar edersin benideDogru bilinen yanlislar desene.Bende deniycem bakalim
Merhaba paylaşırım tabi bı rahatsizligim yok ona göre yazılmış bir liste sizin bı rahatsizliginiz varsa etkileri farklı olabilir bilginiz olsunmerhaba
kilomuz neredeyse aynı
listeyi paylaşma şansınız olurmu acaba
en azından fikir olur bize de
Merhaba paylaşırım tabi bı rahatsizligim yok ona göre yazılmış bir liste sizin bı rahatsizliginiz varsa etkileri farklı olabilir bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?