2 ay da 26 kilo, maşallah. Çok başarılı ama, biraz fazla değil mi sanki? İyi hissediyor musunuz?Merhabalar...
Ben de kilo verme günlüğümü burda paylaşmaya karar verdim. Çünkü artık çok zorlanmaya başladım
2 ay 5 gün önce başladığım bu yolda 90.7’den 76.5 kilograma kadar düştüm.
Bugünden itibaren telefonuma egzersiz programı indirdim bir aylık onu uygulayacağım.
Ve tabiki yediklerime dikkat edeceğim.
2 ay da 26 kilo, maşallah. Çok başarılı ama, biraz fazla değil mi sanki? İyi hissediyor musunuz?
Çok geçmiş olsunGünaydın... Dün hiçte planladığım gibi olmadı... Regl sancıları nedeniyle acillik oldum
Ve bütün gün yattım sanırsam bugünde öyle olacak...
Yediklerime dikkat etmeye devam.
Çok geçmiş olsunO nasıl bişey öyle? Acil de ne yapıyorlar, ağrı kesici mi veriyorlar?
İnşallah herseferinde böyle olmuyordurÇok kötü bir durum. Regl sancısını yogun çekiyorum. Agrıdan bayıldım hatta agrı eşiğimde düşük olunca. Agrı kesici ve serum verdiler.
26 kilo yok 15 kiloİnkar edemem 1-2 gün başım döndü. Ama o sırada da şöyle bişey oldu gönüllü ilik kan ve teombosit bağışçısıyım. Yine trombosit vermem gereken bir gün tahlil tansiyon vs yapıldı. Her şey normal ama demir eksikliğim varmış (bu bizde genetik galiba ablamda annemde de var) bir de yoğun iş tempom olunca ona bağladım sonra geçti. Bu arada en çok tükettiğim şey kuru incir ve ceviz oldu. (Dogal şekerleri hayatımdan çıkarmadım canım tatlı istedikçe muz, portakal, elma yedim. Dogal bal ve pekmezde de sıkıntı yok.)
Bu matematikle Allah'tan muhasebeci falan olmamışım26 kilo yok 15 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?