Hedef 7 kilo!!

Dün adetimin ilk günüydü kaçamaklarla doluu kilo:50.9
Sabah 4 küçük sosis az yağda kızarttım
Kk yarısı peynir
Biber,maydonoz,domates
1 dilim tambuğday ekmeği
Sonrasını ne siz sorun ne ben söyleyeyim bir paketin yarısı cips ((
Akşam tonbalıklı sezar soslu salata içinde birkaç küçük küp şeklinde doğranmış ekmek vardı
1lt su kaçamaksız yatış

Bugün sabah güzel bir kahvaltı domates, biber, maydonoz,peynir bir tane tavada yumurta ve iki dilim ekmek çok azcık tereyağ bal şekersiz çay iki küçük sosis yemiş olabilirim :) sosisler bitene kadar hergün menüde var
Canım çok hüptrik istedi şu küçük çilekli yoğurtlardan ondan yedim iki paket.
Akşam için yemek yemeyi düşünmüyorum kendimi aç hissetmiyorum hiç kahvaltıyı iyi yaptığım için sanırım. Süt ve kırmızı meyveli nesfit aldım onu yiyeceğim

Az su içiyorum bugün daha fazla içmeye çalışıcam

Dün akşam acıktım biraz ve küçük sandviç ekmeğinde et döner yedim bugün sabah kahvaltımı nesfit ile yaptım. Bugün sağlıklı besleneceğime inanıyorum. 49.9 u görmek istiyorum artık. Belki bugün patates haşlayıp yoğurtla yiyebilirim

Dün sabah kahvaltımı nesfit ile yapıp patates haşladım vee sonuç arkadaşlar dışarı çağırdı ve sadece küçük bi ekmeğe bal sürmüştüm acıktığımdan onu yedim çıkmadan ve dışarda sandviç ekmeğinde et döner yedim yine yanına da bir ayran
Akşam da nesfitten şöyle bir avuç aldım yatmadan karnım acıktı çünkü atıştırıp uyudum. Bugün 300 gram eksi çıktım ama :) porsiyon azalttığımdan sanırım kilo vermeye devam ediyorum

Dün acaba çok az mı yedim ki ? Sabah başım döndü sanırım açlıktan. Az yicem diye sağlığımdan olucam valla tövbe. Bana çok yedim gibi geliyor ama değil demek ki. Dün tüm arkadaşların yediğim et dönerden iki tane yedi çünkü dediğim gibi küçüktü ama ben biriyle bile çok şişmiştim. :) midem küçüldü galiba.
Bu arada sabah kahvaltım :

Ekmeğin birini yemedim canım istemedi. Ucundan da tırtıklamışım foto çekmeden hejeh :)) öğrenci evinde en fazla bu:)))

Akşam tavuk burger yedim malesef küçücüktü zaten ondan pişman değilim. Ama yanında gelen küçük boy patates kızartmasından yedim ve çok pişman oldum. Bunun üzerine kalk kız koşu bandında koş biraz dedim kendime 20 dk kadar tempolu koştum, ardından kalça ve karın egzersizleri yaptım. İki saat kadar önce acıkınca biraz nesfitle süt yedim. 1.5lt su. Tamamlıyorum günü :)

Sabah 1 dilim ekmek ve peynir, yumurta zeytin normal kahvaltılık. İki küçük sosis yemiş olabilirim :)) akşam da arkadaşlarla dışardaydık ben de çok acıkmıştım dürümcüye gittik normalde hiç sevmem dürümü karışık olduğu için midem bulanıyor. İçine sadece tavuk ve mayonez koydurdum. Ve gelen dürümü açıp lavaşın yarısını kopardık yemedim :)) şimdi acıktım biraz sütle nesfit yedim sporumu da tamamladım. İki gün sonra falan tartılıcam umarım eksi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…