su böreğine kadar güzeldi börekle diyet mi olur kız.Kahvalti: 1 haşlanmis yumurta , 1/4 dilim su boregi , 5 zeytin 1 kup peynir sekersiz cay
Ayy zorladılar yemem icin o yuzdensu böreğine kadar güzeldi börekle diyet mi olur kız.
şaka bi yana, umarım hedeflediğiniz kiloya ulasırsınızzzz
Ben de varım birbirimize destek olalım ne olur boyum1,72 64kg dım meme büyütme operasyonu gecırdım yarın bir hafta olacak 66 cıktım tartıdaöğlen : sade türk kahvesi, 4 fınfık, 3 bademiçi,1 hurma,3 fıstık
Akşam yoğrtlu köz patlıcan, et sote
günül 3 lt su devam
bence ödem toplamış olabilirsin ameliyattan sonra. acıkmıyorum evde olduğum için kahvaltı biraz geç oluyor 10 gibi akşamda çok geç yemiyorum 6.30 gibi yiyorum. su içiyorum bi de hurma birazda dengeliyor gibi geldi. ama işe gittiğim zamanlar öğlen yaparım mecburBen de varım birbirimize destek olalım ne olur boyum1,72 64kg dım meme büyütme operasyonu gecırdım yarın bir hafta olacak 66 cıktım tartıdakilo mu almışım ödem mi yaptım anlamadım. Canım sen öğlenleri yemek yemeyecek misin peki ara öğün gibi geçiştirmissin hep
Anladım. Benim kucuk Bı cadım var en gec 8de ayakta mecbur erken yapıyoruz kahvaltıyı ben de öğlen yulaflı sut yapıyorum aksam normal yemek ama Bı kepce kadar pilav makarna ekmek yok bol salata ve yogurtbence ödem toplamış olabilirsin ameliyattan sonra. acıkmıyorum evde olduğum için kahvaltı biraz geç oluyor 10 gibi akşamda çok geç yemiyorum 6.30 gibi yiyorum. su içiyorum bi de hurma birazda dengeliyor gibi geldi. ama işe gittiğim zamanlar öğlen yaparım mecbur
açıkçası ben çok diyet gibi değil de biraz dikkat ediorum diyeyim. diyet moduna girince 2 gün yapıp 3.gün bozuyorum. canımın çektiği şeyi yiyorum ama az olacak şekilde. mesela eşim az önce magnum yedi ben sade dondurmaAnladım. Benim kucuk Bı cadım var en gec 8de ayakta mecbur erken yapıyoruz kahvaltıyı ben de öğlen yulaflı sut yapıyorum aksam normal yemek ama Bı kepce kadar pilav makarna ekmek yok bol salata ve yogurt
Bende diyete girdim diyince daha cok sey yiyorum surekli aclık hissediyorum :d evet herseyden ye ama az ye daha guzel Bi yöntemaçıkçası ben çok diyet gibi değil de biraz dikkat ediorum diyeyim. diyet moduna girince 2 gün yapıp 3.gün bozuyorum. canımın çektiği şeyi yiyorum ama az olacak şekilde. mesela eşim az önce magnum yedi ben sade dondurma
hergün buraya not düşeceğim bakalım yani 8 kilo olmasa da bi 5 kilo versem iyi olackBende diyete girdim diyince daha cok sey yiyorum surekli aclık hissediyorum :d evet herseyden ye ama az ye daha guzel Bi yöntem
Benim hedefim 58 en az 5-6 kilo vermeliyim bu saate kadar ıyı gelmıstım az önce söylemesi ayıp sutlac gömdumhergün buraya not düşeceğim bakalım yani 8 kilo olmasa da bi 5 kilo versem iyi olack
Senin kaçamak benden betermişBenim hedefim 58 en az 5-6 kilo vermeliyim bu saate kadar ıyı gelmıstım az önce söylemesi ayıp sutlac gömdum
Bugun gectı benim ıcın aslında ama aksama dikkat ederek baslıyorummmmSenin kaçamak benden betermişburdan birbirmizi destekleyelim gaza getirelim. Kendime 1 ay sure verdim zayıflarsam alışverişin dibine vuracam şu an begendigim hic biseyi almiyorum
Yarin sabah başla :) hedefim şimdilik :53Bugun gectı benim ıcın aslında ama aksama dikkat ederek baslıyorummmm
Hedef kilo 58
GunaydinnnGunaydınnn
Baslangıc kilo 66.2
Kahvaltı : 1 ince tam bugday ekmegı recelli
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kucuk bir parca peynir
1 salatalık
Haydi sen de bize katil boy kilo kac hedef kacAynı kilodayız bence yakında başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?