Hedef 8 kilo

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
18
Kızlar herhangi bir diyetisyene gitmedim yalnız yarin sabahtan itibaren yediklerime dikkat ederek ve gunde 3 lt su içerek zayiflamaya karar verdim. Destekleyebilirsem sporla destekleyeceğim. Her gun buraya neler yaptığımi yazacağım. Guncel kilom : 59.50

Kahvalti: 1 haşlanmis yumurta , 1/4 dilim su boregi , 5 zeytin 1 kup peynir sekersiz cay

öğle: 3 çiğ fındık,3 çiğ badem , 1 hurma

su böreğine kadar güzeldi börekle diyet mi olur kız.
şaka bi yana, umarım hedeflediğiniz kiloya ulasırsınızzzz
Ayy zorladılar yemem icin o yuzden akşam yemegi : 4 kaşik taze fasulye 4 kaşık yogurt
Sabah kahvalti : 1 yumurta, 4 zeytin, 1 kup suzme peynir, domates, sekersiz cay

öğlen : sade türk kahvesi, 4 fınfık, 3 bademiçi,1 hurma,3 fıstık
Akşam yoğrtlu köz patlıcan, et sote
günül 3 lt su devam

öğlen : sade türk kahvesi, 4 fınfık, 3 bademiçi,1 hurma,3 fıstık
Akşam yoğrtlu köz patlıcan, et sote
günül 3 lt su devam
Ben de varım birbirimize destek olalım ne olur boyum1,72 64kg dım meme büyütme operasyonu gecırdım yarın bir hafta olacak 66 cıktım tartıda kilo mu almışım ödem mi yaptım anlamadım. Canım sen öğlenleri yemek yemeyecek misin peki ara öğün gibi geçiştirmissin hep

bence ödem toplamış olabilirsin ameliyattan sonra. acıkmıyorum evde olduğum için kahvaltı biraz geç oluyor 10 gibi akşamda çok geç yemiyorum 6.30 gibi yiyorum. su içiyorum bi de hurma birazda dengeliyor gibi geldi. ama işe gittiğim zamanlar öğlen yaparım mecbur

Anladım. Benim kucuk Bı cadım var en gec 8de ayakta mecbur erken yapıyoruz kahvaltıyı ben de öğlen yulaflı sut yapıyorum aksam normal yemek ama Bı kepce kadar pilav makarna ekmek yok bol salata ve yogurt

Anladım. Benim kucuk Bı cadım var en gec 8de ayakta mecbur erken yapıyoruz kahvaltıyı ben de öğlen yulaflı sut yapıyorum aksam normal yemek ama Bı kepce kadar pilav makarna ekmek yok bol salata ve yogurt
açıkçası ben çok diyet gibi değil de biraz dikkat ediorum diyeyim. diyet moduna girince 2 gün yapıp 3.gün bozuyorum. canımın çektiği şeyi yiyorum ama az olacak şekilde. mesela eşim az önce magnum yedi ben sade dondurma

Bende diyete girdim diyince daha cok sey yiyorum surekli aclık hissediyorum :d evet herseyden ye ama az ye daha guzel Bi yöntem

Bende diyete girdim diyince daha cok sey yiyorum surekli aclık hissediyorum :d evet herseyden ye ama az ye daha guzel Bi yöntem
hergün buraya not düşeceğim bakalım yani 8 kilo olmasa da bi 5 kilo versem iyi olack

Benim hedefim 58 en az 5-6 kilo vermeliyim bu saate kadar ıyı gelmıstım az önce söylemesi ayıp sutlac gömdum
Senin kaçamak benden betermiş burdan birbirmizi destekleyelim gaza getirelim. Kendime 1 ay sure verdim zayıflarsam alışverişin dibine vuracam şu an begendigim hic biseyi almiyorum

Senin kaçamak benden betermiş burdan birbirmizi destekleyelim gaza getirelim. Kendime 1 ay sure verdim zayıflarsam alışverişin dibine vuracam şu an begendigim hic biseyi almiyorum
Bugun gectı benim ıcın aslında ama aksama dikkat ederek baslıyorummmm
Hedef kilo 58

Gunaydınnn
Baslangıc kilo 66.2
Kahvaltı : 1 ince tam bugday ekmegı recelli
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kucuk bir parca peynir
1 salatalık

Gunaydınnn
Baslangıc kilo 66.2
Kahvaltı : 1 ince tam bugday ekmegı recelli
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kucuk bir parca peynir
1 salatalık
Gunaydinnn
Kahvalti ; 1 haşlanmiş yumurta , 2 ceviz, 4 zeytin, domates, 1 kucuk peynir, 1 tatli kasigi tahin

Aynı kilodayız bence yakında başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…