- 18 Ağustos 2020
- 123
- 79
- 13
Cok gecmiş olsun canımBen de kimyasal gebelik geçirdim hic halim olmuyor. Yapasim gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmiş olsun canımBen de kimyasal gebelik geçirdim hic halim olmuyor. Yapasim gelmiyor
Tesekkurler canim tekrat gebelik dusunmeden once zayiflamak istiyroumCok gecmiş olsun canım
Sanirim biz bu işi beceremeyecez ben de ogle 1 kase sehriye corbasi ictim ustune 1 mini magnum akşam da 3 kasik sebzeli bulgur pilavi ve yogurt yedimAksam 1 lahmacun![]()
Bencede olmayacak gibiSanirim biz bu işi beceremeyecez ben de ogle 1 kase sehriye corbasi ictim ustune 1 mini magnum akşam da 3 kasik sebzeli bulgur pilavi ve yogurt yedim
Yine de pes etmeyelim hedefimize ulaşamadak da bi kac kilo veririz belkiBencede olmayacak gibi![]()
Az kilo vermek almaktan veya oldugun yerde saymaktan iyidir. Basta adaptasyon saglayana kadar tabiki kaçamaklar olur bana diyetisyenim demisti ki tabiki listeye birebir uyman cok zor sen uymaya çalışacaksın zamanla olucak dedi. O yuzden bozduysaniz bozdunuz napalim bir sonraki ogun tekrar devam :)Yine de pes etmeyelim hedefimize ulaşamadak da bi kac kilo veririz belki
Oo super :) senin kur nasil ben de deneyeyim nasil kullanıyorsunKizlar merhabalar bende katılabilir miyim kilom 67.3 suan hurma yogurt kürü yapiyorum 2.gunum bitti asil hedefim 59 kilo olmak ama şimdilik 63 kiloyu görmek istiyorum
Hosgeldiinnn tabıkı memnun oluruz aynen ben de merak ettim kürü anlatabilir misinKizlar merhabalar bende katılabilir miyim kilom 67.3 suan hurma yogurt kürü yapiyorum 2.gunum bitti asil hedefim 59 kilo olmak ama şimdilik 63 kiloyu görmek istiyorum
Ben hayatta yapamamTabi anlatayım ender saracin tavsiye ettigi bir kür
7 gun yapılıyor 3 ogun beslenme var ve her öğünde 1 kase yoğurt tercihen yagsiz 7 hurma ve toz tarcin, ben tok tutsun diye keten tohumu veya chiada serpistiriyorum. Birde her öğün yogurt yemek istemediğim için bazen kefir bazen sütle değiştiriyorum oyle yapanlarda varmis. Bu diyetle haftada 5 hatta 7 kilo veren duydum bu platformda tabi hic vermeyende olmus denemekten zarar gelmez diye düşündüm başladım 2 gun iyi geçti bakalım 7 güne tamamlayabilirim umarim :)
Yani zor tabi surekli ayni seyi yiyorsun ben hurma ve yogurt cok severim zaten beraber o yuzden cok zorlanmadım, simdilik diyimdeBen hayatta yapamam![]()
Umarim emeklerinin karsılıgını alırsın benimde hıc kilo sorunum yoktu son ıkı uc yıldır yasıyorum dogumdan sonra cok kolay kilo alır oldum ve cokta zor veriyorumYani zor tabi surekli ayni seyi yiyorsun ben hurma ve yogurt cok severim zaten beraber o yuzden cok zorlanmadım, simdilik diyimdebu kür bitince saglikli beslenmeye devam edicem. bir arkadaşım eskiden benden kiloluydu simdi o zapzayif ben ondan bayaga fazlayım ve bu onun cok hosuna gidiyor farkındayım 2 hafta sonra falan gorusucez o vakte kadar bende iyice zayıflamak istiyorum
Bende 7 gun bitince sonraki günler 1 ogunu hurma ve yoğurda ayırmayı düşünüyorumBen de 2 yil içinde 8 kilo aldim nasil oldu hala soktayim evlendikten sonra aldım kilo veremiyorum. Hurma yogurt sadece ogle öğünü olarak yapabilirim denenebilir. Ben artik kendimi begenmiuorum aynada bakınca giydiklerim yakismiyor. Basenlerim cok fazla