Hedef: 🍎haftada 1 kilo🍎

liliyaa

🌼
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
9.389
16.079
248
Merhaba 🤗

Beslenme planım şu şekilde:

🍋 Günde 2 öğün yicem
🍋İki öğün arası en az 8 saat olacak
🍋 Arada sade soda, ayran, kahve ve çay tüketebilirim
🍋 Şeker, un vb yok

İsteyen herkes katılabilir. İstediğiniz beslenme şeklini takip edebilirsiniz. Her hafta cuma tartı günü olacak. 💛

27 Aralık pazartesi

liliyaa liliyaa ... 70.8
@ctncng_a ... 64.7

31 Aralık cuma

liliyaa liliyaa ... 71.0
@ctncng_a ...
dfn0714 dfn0714 ... 68.8

7 Ocak cuma

liliyaa liliyaa ... 69.7
@ctncng_a
dfn0714 dfn0714 ... 68.5

14 Ocak cuma

liliyaa liliyaa ...
@alexeyevna ... 64.0
dfn0714 dfn0714 ... 68.0

Son düzenleme:
Merhaba 🤗

Beslenme planım şu şekilde:

🍋 Günde 2 öğün yicem
🍋İki öğün arası en az 8 saat olacak
🍋 Arada sade soda, ayran, kahve ve çay tüketebilirim
🍋 Şeker, un vb yok

İsteyen herkes katılabilir. İstediğiniz beslenme şeklini takip edebilirsiniz. Her hafta cuma tartı günü olacak. 💛
Hedef baya buyukmus

Diyetisyen esliginde yapilan diyetlerde de ayda 4 kilo veriliyor. Ölüm diyetine gireceğim dememis. Saglikla aralikli oruc gibi bir sey yapiyor. Nesi tuhaf geldi size?
Sağlıkla aralıkli oruçla 2 sene gbi bir zamanda 30 kilodan fazla vermiş biri olarak o tuhaf gelmedi tabi kii .. hedef belirtmemis başta anlayamadım sanki bir kilo vermek için diyete girdi gibi anlaşılıyor buradan baktığımda postu yukarıda kalsın diye yorum yaptım ayrıca .. tuhaf olanlar 2 ayda bir ayda 15-20 kilo verenler sornasindan fazla fazla alanlar keisnlikle normal ama geç olduğu için benim kafam gitti sanirim

Sağlıkla aralıkli oruçla 2 sene gbi bir zamanda 30 kilodan fazla vermiş biri olarak o tuhaf gelmedi tabi kii .. hedef belirtmemis başta anlayamadım sanki bir kilo vermek için diyete girdi gibi anlaşılıyor buradan baktığımda postu yukarıda kalsın diye yorum yaptım ayrıca .. tuhaf olanlar 2 ayda bir ayda 15-20 kilo verenler sornasindan fazla fazla alanlar keisnlikle normal ama geç olduğu için benim kafam gitti sanirim
Haftada 1 kilo ve her cuma tartilacagim demis. Aylik 4 kilo demek istiyor ozetle.

Merhaba ben de size katılacağım. haftanın üç günü 2 öğün dört günü 3 öğün olarak besleneceğim. eğer gücüm yeterse evde leslie yapmak istiyorum. beslenme şekli olarak daha önce uyguladığım diyet listelerimi yapacağım.

Merhaba ben de size katılacağım. haftanın üç günü 2 öğün dört günü 3 öğün olarak besleneceğim. eğer gücüm yeterse evde leslie yapmak istiyorum. beslenme şekli olarak daha önce uyguladığım diyet listelerimi yapacağım.
Hoşgeldin 🤗
Tartıldın mı başlangıç kilomuzu not edeyim.
Gün içinde ne yediğini sporunu yazarsan motive açısından iyi olur.
Haydi bakalımmm 🌈

Başlangıç kilosu: 70.8

Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, peynir zeytin ve 3 ceviz yicem.

💐🌹🌷🌺🌸🏵️🌻🌼

Bende istiyorum ama tutamıyorum kendimi sürekli sıkıntıdan yemek yiyorum

Kilom: 64,7 boyum da 163 cm.
kahvaltım: bir yumurtalı omlet/ domates-biber/ 5 zeytin-20 gr peynir/ 2 dilim tam buğday ekmek(25 gr dilim)

Kilom: 64,7 boyum da 163 cm.
kahvaltım: bir yumurtalı omlet/ domates-biber/ 5 zeytin-20 gr peynir/ 2 dilim tam buğday ekmek(25 gr dilim)
Ekmeği hayatından tamamen çıkar. Ekmek doyurmaz, aksine daha çabuk aciktirir. Doymak için kahvaltıda ceviz yiyebilirsin, peynir ve zeytinden korkma. Yumurtayı da ikiye çıkarabilirsin. Bir de yeşillik bol ye bak nasıl doyuyorsun:)
Bu arada boyumuz aynı. Hedefin nedir? Benim 55 kilo.

Ekmeği hayatından tamamen çıkar. Ekmek doyurmaz, aksine daha çabuk aciktirir. Doymak için kahvaltıda ceviz yiyebilirsin, peynir ve zeytinden korkma. Yumurtayı da ikiye çıkarabilirsin. Bir de yeşillik bol ye bak nasıl doyuyorsun:)
Bu arada boyumuz aynı. Hedefin nedir? Benim 55 kilo.
Ekmeği çıkarıp diyet yaptığımda diyet bitince tekrar başlayacağım için sürdürebileceğim bir davranış olmuyor maaelesef. Daha önceki diyet listemi uyguladığımı söylemiştim orada günlük 4 dilim tam buğday ekmek hakkım var. Ona göre dengeliyorum canım:)
Benim ilk ay hedefim 60. Sonrasında bi sömestr tatilim var o zaman korumaya alıp 2 hafta sonunda tekrar dönebilirim. Yaza kadar hedefim 58💪🏻

Ara öğünlerim:
sade türk kahvesi- sade soda- 2 hurma
-
Muz-süt ve tarçınlı smoothie.

Akşam yemeğinde ise bir kase mercimek çorbası ve ton balıklı salata yiyeceğim.

Ekmeği çıkarıp diyet yaptığımda diyet bitince tekrar başlayacağım için sürdürebileceğim bir davranış olmuyor maaelesef. Daha önceki diyet listemi uyguladığımı söylemiştim orada günlük 4 dilim tam buğday ekmek hakkım var. Ona göre dengeliyorum canım:)
Benim ilk ay hedefim 60. Sonrasında bi sömestr tatilim var o zaman korumaya alıp 2 hafta sonunda tekrar dönebilirim. Yaza kadar hedefim 58💪🏻
Peki nasıl istersen tabi ki :)
Hadi inşallah az kalmış baksana :)

Back
X