M malanya Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2011 24 31 43 Ankara 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi malanya #1 öğlen: 3 kaşık pilav,yoğurt ve mandalina öğleden sonra : 1 avuç beyaz leblebi yemeyi planlıyorum:) akşam: menümde boll acılı kapuska
öğlen: 3 kaşık pilav,yoğurt ve mandalina öğleden sonra : 1 avuç beyaz leblebi yemeyi planlıyorum:) akşam: menümde boll acılı kapuska
sadiyem33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2011 1.123 0 0 İçel Mersin 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi malanya #2 malanya .!.: öğlen: 3 kaşık pilav,yoğurt ve mandalina öğleden sonra : 1 avuç beyaz leblebi yemeyi planlıyorum:) akşam: menümde boll acılı kapuska Genişletmek için tıkla... canım benm diyetisyenim arada 1 avuç leblebi ve yanında 1 bardak ayran veriyordu bilgine bu arada günlüğün hayırlı olsun hepbirlikde zayıflayalımm
malanya .!.: öğlen: 3 kaşık pilav,yoğurt ve mandalina öğleden sonra : 1 avuç beyaz leblebi yemeyi planlıyorum:) akşam: menümde boll acılı kapuska Genişletmek için tıkla... canım benm diyetisyenim arada 1 avuç leblebi ve yanında 1 bardak ayran veriyordu bilgine bu arada günlüğün hayırlı olsun hepbirlikde zayıflayalımm
M mpuder Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2011 102 0 46 İstanbul 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi malanya #3 malanya .!.: öğlen: 3 kaşık pilav,yoğurt ve mandalina öğleden sonra : 1 avuç beyaz leblebi yemeyi planlıyorum:) akşam: menümde boll acılı kapuska Genişletmek için tıkla... nerede sabah öğünün, nerede boyun neredee kilonnnnnn ? :))
malanya .!.: öğlen: 3 kaşık pilav,yoğurt ve mandalina öğleden sonra : 1 avuç beyaz leblebi yemeyi planlıyorum:) akşam: menümde boll acılı kapuska Genişletmek için tıkla... nerede sabah öğünün, nerede boyun neredee kilonnnnnn ? :))
tacsizprenses Bir DiLeK TutTuMmm (: Kayıtlı Üye 10 Kasım 2006 6.246 1.616 373 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi malanya #4 mpuder .!.: nerede sabah öğünün, nerede boyun neredee kilonnnnnn ? :)) Genişletmek için tıkla... Tebrik ederimmm hemencik fark ettin..Başlık ilgimi çekti bende 10 15 vermek istiyorum ama istemekle kalıyorum gibi Önce doğumdan kalan son 5 kilonun gitmesi gerek ve sonra bi 10 kilocuk daha keşke söylenildiği kadar çabuk gitseler
mpuder .!.: nerede sabah öğünün, nerede boyun neredee kilonnnnnn ? :)) Genişletmek için tıkla... Tebrik ederimmm hemencik fark ettin..Başlık ilgimi çekti bende 10 15 vermek istiyorum ama istemekle kalıyorum gibi Önce doğumdan kalan son 5 kilonun gitmesi gerek ve sonra bi 10 kilocuk daha keşke söylenildiği kadar çabuk gitseler
M mpuder Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2011 102 0 46 İstanbul 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi malanya #5 haha aynen hiç de geldikleri gibi gitmiyorlarrr :)) bnmde öncelikli hedefim 8 kilo vermek sonrasına bakıcam artık :) inş yazın incecik sağlıklı vucutlarımızla kumsallarda dolaşcaz. pff ama dha yılın ortası bile değil yaz tatilini düşünüüüyorum ya
haha aynen hiç de geldikleri gibi gitmiyorlarrr :)) bnmde öncelikli hedefim 8 kilo vermek sonrasına bakıcam artık :) inş yazın incecik sağlıklı vucutlarımızla kumsallarda dolaşcaz. pff ama dha yılın ortası bile değil yaz tatilini düşünüüüyorum ya