• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedefime son 4 kilo ...

Evet protein ağlırlıklı ve sebze ile dengeleyerek beslenmeye çalışıyorum.
Ben crossfit +koşu+boks+pilates.
Aslında iyi spor yapıyorum az yesenem sonuç görücem de :) çift antrenman ile ancak kalori dengeliyorum
menü yazmaya başla istersen biraz frenlersin . abur cubur yiyor musun.
mesela ben kola gazoz içmşiyorum her zaman sade soda ya da su tercih ederim soğuk içeceklerden . onları azaltmakla başla içiyorsan. zaten oto olarak kilo vermen hızlanır

En kısa zamanda deneyeyim bunu 🤗
Sindirim sistemi bir nebze de olsa düzeldi.
Sabah hurma yedim akşam kuru meyve ardından sıcak su içmiştim artik duzelmeliydi 😂😂😂
dene her 2 güne 1 kase içmeye çalışıyorum bende .
bende de sıkıntı çok oluyor kuru kayısı ve 11 e kadar sade su içiyorum o zaman düzeliyor bazen düzelmiyorda

dene her 2 güne 1 kase içmeye çalışıyorum bende .
bende de sıkıntı çok oluyor kuru kayısı ve 11 e kadar sade su içiyorum o zaman düzeliyor bazen düzelmiyorda

Kuru kayısıyi baya uzun bir süre tükettim o yüzden artık midemi bulandırıyor 😔

Bende bu tarifi deniyeyim

menü yazmaya başla istersen biraz frenlersin . abur cubur yiyor musun.
mesela ben kola gazoz içmşiyorum her zaman sade soda ya da su tercih ederim soğuk içeceklerden . onları azaltmakla başla içiyorsan. zaten oto olarak kilo vermen hızlanır
Asitli içecek hiç içmem. Çikolata çok seviyorum 🙈

Kızlar diyet gruplarına gelmek ister misiniz.
14.takım dayım eski takımım motive için iyi oluyor

veeee ertelediğim diyetisyene bugün gittim yağ oranım içler acısı öyle basit değilmiş onu anladım :( tartısında 64,40 çıktım

yıllardır görmediğim rakalmları gördüm 63,40 şoklardayım :rolleyes:

Dayanamadım tartıldım bugün
Salı günü Diyetisyene başladığımda evdeki tartım 64.80ü gösteriyordu bugün 62.90 ve sabaha doğru regli oldum salı günü kontrolüm var yağdan ne kadar gittiğini merak ediyorum

Back
X