mrb arkadaşlar evlendikten 5ay sora 6 kilo alarak başladım diyete 70.400 düm karar verdiğimde bu sefer bırakmadan devam edecekdim ki ölede oldu çok şükür.. sizede biraz bahsedeyim:) sabah uyandığımda şekersiz türk kahvesi içdim metabolizmayı hızlandırdığını duymuştm ve bnde de işe yaradığını düşünüyorum.günde 2.5 3litre su içiyorum 2 3 fincan da yeşil çay içmeye çalışıyorum.kahvaltım kepek ekmeği light peynir 2günde bir yumurta roka domates salatalık ekmek de 1 yada en fazla 2 dilim.çalıştığım için ara öğün pek fazla uygulayamıorum ama mutlaka ceviz fındık badem gün kurusu bunlarındn birini yiğiorum birde beyaz leblebi açlığımı bastırıyor onun dışında light bisküvi faln yemiyorum.akşam yemeğide 5 6 gibi ne yemeği warsa kızartma hariç 2 kaşık yiorum bol salata biraz da çorba içiyorum pilav makarna çok nadir yememe ye çalışıyorum. 6dan sonra da su ve kahve dışında hiç birşey yemedim çok nadir şekersiz bir meyva yedim.kondisyon bisikleti almışdım hergün 15 dak yada 30dk yapabildim ama o da çok düzenli değil yürümeye özen gösteriyorum ağır düzenli spor yapamadım malesef ama sauna eşofman aldım havalr birz daha düzelsin dha fazla yürümeye çalışıcam.bu rada bn 2 aydır devam ediorum ve bu iki ay süresince kaçamaklrm da oldu tabi çok istediğim şeylerdn yedim ama sora aynı hızla dikkat etmeye devam ettim ve buarada sağlık sorunum olduğnu öğrendim kiloma hep dikkat etmek zorundayımm neyse şuan ki kilomu söylim artıkk çok uzattım :)şuan 60 kiloyum 2 3 kilo daha verip korumayı düşünüyorum umarım başarırım inş sizde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.