Hedefleri Adim Adim Gerçekleştirmek

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.668
498
Evet şu an boyle bir basliga ihtiyacim var cunku hedeflerim tikanma noktasinda...
1.oncelikli hedefim akademisyen olmak (insallah bi gun )
2.hedefim ayda bir milyar biriktirmek o paraya hiç dokunmamak sanki yokmuş gibi
3.kitap yazmak kisa oykulerden mi baslayacagim yoksa film senaryosu mu bilmiyorum ama bunu denemek istiyorum ..
4.ingilizcemi ve almancami gelistirmek kitaplari artik yabanci dilde okumak dizileri bu dillerde izlemek haberleri her seyi bu dillerde takip etmek ..
5.cilt ve vucut bakimlarimi duzene sokmak
6.duzenli spor yapmak
7.papaganima ideal yasam sunmak ondan sorumluyum ve ona en guzelini sunmak zorundayim..
daha yazacagim ve her biri icin adim adim biseyler yapacagim..yapmak zorundayim..

ah bir de uc boyutlu programlarla yaptigim cizimlere dair bir blog hazirlamak

Son düzenleme:
Evet şu an boyle bir basliga ihtiyacim var cunku hedeflerim tikanma noktasinda...
3.kitap yazmak kisa oykulerden mi baslayacagim yoksa film senaryosu mu bilmiyorum ama bunu denemek istiyorum ..
4.ingilizcemi ve almancami gelistirmek kitaplari artik yabanci dilde okumak dizileri bu dillerde izlemek haberleri her seyi bu dillerde takip etmek ..
6.duzenli spor yapmak
7.papaganima ideal yasam sunmak ondan sorumluyum ve ona en guzelini sunmak zorundayim..
daha yazacagim ve her biri icin adim adim biseyler yapacagim..yapmak zorundayim..

Güzel insanın hedefi olması iyi biley inşallah başarırsın canım :)

Güzel insanın hedefi olması iyi biley inşallah başarırsın canım :)
insallah cok tesekkur ederim :)
simdilik.bicok.sey yapiyorum ulasmak icin ama aksilikler cikti ozellikle akademisyenlik.konusunda ..o yuzden kendime listeledim hedefim bu insallah bi gun ulasayim diye.. tam alti ay sinavlarina calistim kismet olmadi henuz bakalim ne olacak er gec erisecegim Allah in izniyle hedeflerime..

Aslında benimde yapmak istediğim şeyler
var ama 1 sene sonraya düşünüyorum.
insallah cok tesekkur ederim :)
simdilik.bicok.sey yapiyorum ulasmak icin ama aksilikler cikti ozellikle akademisyenlik.konusunda ..o yuzden kendime listeledim hedefim bu insallah bi gun ulasayim diye.. tam alti ay sinavlarina calistim kismet olmadi henuz bakalim ne olacak er gec erisecegim Allah in izniyle hedeflerime..

6.duzenli spor yapmak

Çok fazla ortak hedefimiz varmış. Umarım hayallerini gerçekleştirirsin. :)

merhabaa:) henğz sadece 2 si gerçekleşiyor düzenli spor ve ingilizce :))
diğerlerinin zamnı var sanırım :rolleyes:

Tebrik ederim. :)

Ben de yazmaya yazmaya İngilizce'mi tozlandırdırdığımı farkettim. Bölümü de İngilizce okuyorum aslında, neden böyle oldu ki..:KK64:

Bir şeyi daha gerçekleştirin bence, yarından itibaren. :)
Teşvik edeyim. :KK16:

Tebrik ederim. :)

Ben de yazmaya yazmaya İngilizce'mi tozlandırdırdığımı farkettim. Bölümü de İngilizce okuyorum aslında, neden böyle oldu ki..:KK64:

Bir şeyi daha gerçekleştirin bence, yarından itibaren. :)
Teşvik edeyim. :KK16:
teşekkür ederim:))) evet kesinlikle yapmalıyım:)

• Beğen
Reactions: K_G
Back
X