Benim bir başarı hikayem yok.Merhaba.
Dogrusunu Söylemek gerekirse harekete geçirme konusunda burası gerçekten çok etkili diye düşünüyorum.
Benim Bi hikayem olmalı insanların hikayelerinde figüran olmaktan sıkıldım.
Kendi hikayemi yazmam için ne önerirsiniz hikaye derken hedeflerime ulaşmam için hangi yolları izlemeliyim ?
Kafam çok yorgun oldugu için tartışmalardan yoruldum ama tartışmadan da olmayacak gibi bazı şeyler evlilikte dogru mu düşünüyorum ?
Bana başarı hikayelerinizi anlatır mısınız ?
Teşekkür ederim şimdiden.
Benimde kilo vermem lazım..Benim hedefim yahut başarı hikayem yok; sorumluluklarım ve rutinlerim var. Bu sebeple motivasyonum düşük ve bence çoğumuz sorumluluklarımızın içinde kaybolduğumuz için günü bitirmeye çalışan insanlarız.
Bir dönem kitap okuma, zayıflama gibi basit hedefler koymuştum kendime, o dönem daha iyi hissediyordum kesinlikle. Hedefiniz nedir bilemiyorum ama önemli olan ilk aşama bir hedef bulmak ve bunun için uğraşmak bence.
Daha önce sırf kız çocuğu olduğumuz için ailemin, büyüklerin sürekli kısıtlamalari, laf etmeleri, ezmeye çalışmaları, saçımızı yapsak o... Olacakmışız gibi davranmalarindan bahsetmiştim başka bir konuda. Başta sanki gerçekten de kizlar hiçbir şeyden anlamaz gibi gelirdi. Cunku küçükken çevremde lafını dinleten, kendini ezdirmeyen kadın yok denecek kadar azdı. Bir an geliyor. Bir söz bir laf. Ben ne yapıyorum? Bana neden böyle davranıyor? Ben ne yaptım da bana kızdilar? Cevap kötü birsey yapmadım ki. O an gelince susmayıp tepki göstermeye başladım. Başta düşük ozguvenle belki çok az yapabildim ama zamanla öğrendim. Aman utanırım, saygısız derler, ayiplarlar, konuşmazlar, kırılırlar diye diye kendime kötülük etmişim. Ayıpta olmaz, rezil mi olacam olurum, terbiyesiz mi derler desinler umrumda değil. Ben ne olduğumu biliyorum ne yaptığımı biliyorum. Hayatımdaki erkegi çok sevsem ama mantigim üzülürsün dese bırakırım. Ki bıraktım. Yanlış olduğunu düşünüyorsam yapmam. Akrabalar huzurumu mu kaçırıyor konuşmuyorum nerdeyse hiçbiriyle. Benim canım kıymetli artık. Kısacık dünya hayatında eğer biri hayatımın içine edecekse o ben olmalıyım başkası değilMerhaba.
Dogrusunu Söylemek gerekirse harekete geçirme konusunda burası gerçekten çok etkili diye düşünüyorum.
Benim Bi hikayem olmalı insanların hikayelerinde figüran olmaktan sıkıldım.
Kendi hikayemi yazmam için ne önerirsiniz hikaye derken hedeflerime ulaşmam için hangi yolları izlemeliyim ?
Kafam çok yorgun oldugu için tartışmalardan yoruldum ama tartışmadan da olmayacak gibi bazı şeyler evlilikte dogru mu düşünüyorum ?
Bana başarı hikayelerinizi anlatır mısınız ?
Teşekkür ederim şimdiden.
Bende merak ediyorum TED konuşmaları izliyorum sürekli ama burda da okumak isterim varsa teşekkür ederim cevap içinBenim bir başarı hikayem yok.
Rutin bir hayatım var.
Cevapları merak ettiğim için geldim.
Ben hep ezik büyüdüm hiçbirşeyi başaramadım hep boşverildim ama kendim bir hayat bir düzen kurmanın hayalindeyim iki çocugum var sorunlu bir eşim nasıl yaparım bilmiyorum.Hayalleriniz nedir
7 yaşında kızım var susma asla diye sürekli konuşuyorum asla sessiz olmasını istemiyorum oda hırçınlaşır zaten konuştukça neden bunu yaşıyoruz kadınlar olarak bilmiyorum bıktırdılar gerçekten.Daha önce sırf kız çocuğu olduğumuz için ailemin, büyüklerin sürekli kısıtlamalari, laf etmeleri, ezmeye çalışmaları, saçımızı yapsak o... Olacakmışız gibi davranmalarindan bahsetmiştim başka bir konuda. Başta sanki gerçekten de kizlar hiçbir şeyden anlamaz gibi gelirdi. Cunku küçükken çevremde lafını dinleten, kendini ezdirmeyen kadın yok denecek kadar azdı. Bir an geliyor. Bir söz bir laf. Ben ne yapıyorum? Bana neden böyle davranıyor? Ben ne yaptım da bana kızdilar? Cevap kötü birsey yapmadım ki. O an gelince susmayıp tepki göstermeye başladım. Başta düşük ozguvenle belki çok az yapabildim ama zamanla öğrendim. Aman utanırım, saygısız derler, ayiplarlar, konuşmazlar, kırılırlar diye diye kendime kötülük etmişim. Ayıpta olmaz, rezil mi olacam olurum, terbiyesiz mi derler desinler umrumda değil. Ben ne olduğumu biliyorum ne yaptığımı biliyorum. Hayatımdaki erkegi çok sevsem ama mantigim üzülürsün dese bırakırım. Ki bıraktım. Yanlış olduğunu düşünüyorsam yapmam. Akrabalar huzurumu mu kaçırıyor konuşmuyorum nerdeyse hiçbiriyle. Benim canım kıymetli artık. Kısacık dünya hayatında eğer biri hayatımın içine edecekse o ben olmalıyım başkası değil
Buda sizin hikayeniz tebrik ederim sizi çokYaparken zorlandigim şey kilo almakti.Kilo aldim ve 46 kilo olmayi basardim, basari gibi gelmeyebilir herkese ama ben baya zorlandim o yuzden benim basari oykum bu bence, kilo almak bir cok seyden zordu.
Ben yiyip yiyip kilo almayan bir insan degilim bu arada çok yersem aliyorum ama çok yemeyi sevmiyorum.
Kesinlikle katılıyorum size yok olup gidiyoruz telaşların arasında maalesefBenim hedefim yahut başarı hikayem yok; sorumluluklarım ve rutinlerim var. Bu sebeple motivasyonum düşük ve bence çoğumuz sorumluluklarımızın içinde kaybolduğumuz için günü bitirmeye çalışan insanlarız.
Bir dönem kitap okuma, zayıflama gibi basit hedefler koymuştum kendime, o dönem daha iyi hissediyordum kesinlikle. Hedefiniz nedir bilemiyorum ama önemli olan ilk aşama bir hedef bulmak ve bunun için uğraşmak bence.
Lütfen adım adım anlatırmısınız? Nereye gittiniz ilk başta?kararli olmak ve fazla düsünmeden adim atmak. Fiziki ve psikolojik siddet gördügüm hem de duygusal bagimli oldugum bir evliligi bitirdim. Bir an karar verdim ve hemen adim attim daha sonra da hic pisman olmadim. Hayatta verdigim en dogru karardi. Simdi ikinci üniversitemi okuyorum istemesem üsensem bile bana iyi gelen seyleri yapmak icin zorluyorum kendimi. Hayat hepimiz icin bir mücadele.
Hayal kurmanızı tavsuye ederim. Sonra da gerçekleştirmeye calismaniziBen hep ezik büyüdüm hiçbirşeyi başaramadım hep boşverildim ama kendim bir hayat bir düzen kurmanın hayalindeyim iki çocugum var sorunlu bir eşim nasıl yaparım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?