Hediye almayan koca sendromu

biz dün bir ilk üzerine tartıştık..moralim çok bozuldu..
bugün yine bir ilk ile kırmızı güllerim geldi..bu mu yani..hiç anlam ifade etmedi benim için..
özür dilese bile ne kadar iyi bir insan olsa da yaptığını unutamam sanırım..
bize nazar oldu diyor yaptığına bakmıyor..

:( sevdigimiz adamlarla evliyiz ama sevgililer gününde mutsuzuz, ne hos...
annem babam 30 yillik evliler, babam bi demet kirmizi gülle geldi öglen eve, annemi kolundan tuttugu gibi yemeye cikardi... :31:

ay ben kiyamiyorumda ona ya, sunu yapcam bunu yapcam dedim kendi kendime
ama citim cikmadi yine :( o kadar neseliydi ki tatli tatli konustu üzmeye kiyamadim.

benim babam da annemi yemeğe götürücek bu gece, bi çift arkadaşlarıyla beraber.
ben nöbetçiyim bu gece, fazla mesaiye kalacağım, kocişim almaya gelicek ama o saatten sonra ancak sarılıp uyuruz:2:

benim 12 yi beklememe gerek kalmadı, bişey almamış, gerekçeside pek hoş, hediye bakmış ama bana layık bişey bulamamış:27::27:

tatlı bi öpücük yetti bana...hediye almasına kızardım zaten...çoktandır tembihliyorum bak alma hiçbişey diye ikimize görede saçma bi gün sevgililer günüü :51:

Haftaya evlilik yıldönümümüz olduğundan bugünü es geçelim ama haftaya bol sürprizli, bol hediyeli ve atraksiyonlu bir gün istiyorum diye ön siparişi verdim.
Dün gece yarısı 00.01 olduğunda gene içine sinmemiş hediye paketini verdi ve sevgililer gününü kutladı.
Hediyelere gelince; minik saç tokaları (benim saçım bonus kafa gibi hem uzun hem sık hem de gür, aldığı tokalar perçemimi toplamaz o kadar) ve xsmall beyaz külot :1: (ya dedim 1 yıldır evliyiz, bendeki toto düşman başına, kendi başına dağ devirebiliyor, hiç mi gönül gözünle bakmadın? sence bu toto small mu? hemi de xsmall mu? :1: ) Pazar kahvaltısı için börek almaya giderken açık tuhafiye görüp, külot ve tokadan başka birşey olmadığı için acele almış, dikkat etmemiş.Neyse ben azimliydim ve o totoya xsmall'u giydirdim :1:
Düşünmesi güzeldi ama haftaya don alırsa, o donu kafasına geçiririm, orası kesin :27:

Haftaya evlilik yıldönümümüz olduğundan bugünü es geçelim ama haftaya bol sürprizli, bol hediyeli ve atraksiyonlu bir gün istiyorum diye ön siparişi verdim.
Dün gece yarısı 00.01 olduğunda gene içine sinmemiş hediye paketini verdi ve sevgililer gününü kutladı.
Hediyelere gelince; minik saç tokaları (benim saçım bonus kafa gibi hem uzun hem sık hem de gür, aldığı tokalar perçemimi toplamaz o kadar) ve xsmall beyaz külot :1: (ya dedim 1 yıldır evliyiz, bendeki toto düşman başına, kendi başına dağ devirebiliyor, hiç mi gönül gözünle bakmadın? sence bu toto small mu? hemi de xsmall mu? :1: ) Pazar kahvaltısı için börek almaya giderken açık tuhafiye görüp, külot ve tokadan başka birşey olmadığı için acele almış, dikkat etmemiş.Neyse ben azimliydim ve o totoya xsmall'u giydirdim :1:
Düşünmesi güzeldi ama haftaya don alırsa, o donu kafasına geçiririm, orası kesin :27:

:1::1:

canım keşke düğünü 14 şubata denk getirseymişsiniz, çok azmış arası:61:

canım keşke düğünü 14 şubata denk getirseymişsiniz, çok azmış arası:61:

Eşim de böyle istemişti ama ben dedim 2 özel günü birleştiriyorsun hediyeden yırtmak için değil mi ? :1:
14şubat için nikah saatleri aylar öncesinden full doluydu, düğün için restoranlarda 2 katı para istemişti (14 şubatta evlenince sanki extradan bir de uzaya gidiyorsun, sırf insan kazıklamak maksat)
Neyse ne bileyim xsmall don alacağını :1:
1 hafta daha bekleyeceğim azimle, ölmem ya :3:

Eşim de böyle istemişti ama ben dedim 2 özel günü birleştiriyorsun hediyeden yırtmak için değil mi ? :1:
14şubat için nikah saatleri aylar öncesinden full doluydu, düğün için restoranlarda 2 katı para istemişti (14 şubatta evlenince sanki extradan bir de uzaya gidiyorsun, sırf insan kazıklamak maksat)
Neyse ne bileyim xsmall don alacağını :1:
1 hafta daha bekleyeceğim azimle, ölmem ya :3:

şekerim demekki onun gözünde xsmall
bence xlarge alsa asıl falso olurdu

Son düzenleme:
Back
X