Hediye almayan koca sendromu

Aynen öyle aslında biliyormusun.
Kimisi çıkıp demese kocam bana bunu aldı sevgilim şöyle sürpriz yaptı.. vb.
kimse gaza gelip kocasına çatmayacak buralarda.
Ama olmuyor işte, tüm dünyanın kutlamaya çalıştığı,
sözde özel saydığı bir günü sen önemsemesende gözüne gözüne sokup strese sokuyorlar insanı.
Kimileri için de ticari bir gün işte, 1 tl lik gülün 10 liradan yok sattığı gün, sevgililer günü.
Mutlu-Kutlu olsun.
Kimseler bunun için üzülmesin:44:

ohh ne güzel canım, afiyet olsun, allahtan kaynananın doğumgününe denk gelmiyo, çok yakın çünkü:1::1:

Onun dogum gununu de Cumartesı kutladık :1:
Acaıp bır kutlama oldu, orası ayrı.

Aslında sevgılıler gunune ben onem vermıyorum.
Ama esım gunler oncesınde 'ne yapacagız?' dıye sorunca,
'elefera kacırma fırsatı, hazır adam onem vermeye baslamısken' dedım.
Yoksa benım dusuncem, kendımız ıcın ozel olan gunlerı kutlamaktan yana.

beş dk önce iş yerimize bi çiçekçi geldi elinde mor orkideler. odada yeni evli iki bayanız. diğer arkadaş raporlu iki gün. ama eşi siparişi önceden vermiş heralde ona gelmiş, evine götürün kız raporlu dedik götürmediler,ben imzaladım koydum masasına. iyi ki haftasonu kutlamışız yoksa kıskanırdım valla:1:

Son düzenleme:
beş dk önce iş yerimize bi çiçekçi geldi elinde mor orkideler. odada yeni evli iki bayanız. diğer arkadaş raporlu iki gün. ama eşi siparişi önceden vermiş heralde ona gelmiş, evine götürün kız raporlu dedik götürmediler,ben imzaladım koydum masasına. iyi ki haftasonu kutlamışız yoksa kıskanırdım valla:1:

bak bu da bize nispet yapıyo:1::1:

:46::46::46:

Chess'in dediği gibi 12' ye kadar yolu var (rahatlatma politikaları :p)

Son düzenleme:
Siz de ona hediye almayın.İnceliği öğrensin biraz,herkes bütçesine göre eşine bir şey almalı.Parası olmaz,gider bir bahçeden gül koparır,yeter ki insan istesin...:63:

biz evlendikten tam 1 ay sonra benim dogumgunumdu ve esim hic bisey almadi, pastayi bile kaynanam ve gorumceler almis.

ustune ustluk bahcemizde de gul agaci var yani insan ondan bi tane koparir gelir degil mi, yok!!

evlenmeden önce hediye almıştı ama evlendikten sonra duygularını yitirdi sanırım bnm koca.. evlenmeden önce gece birinin bahçesinden gül çalıp getirmişti ama evlendk tek bir hediye yok. doğumda ne yapıck mrk ediorum 1 hafta sonra görücez eli boşmu gelicek bnm adam :57:

"Sevgileler günün kutlu olsun dünyanin en güzel en tatli karisi, seni cok seviyorum"

Olay budur... Lafta kaldi yine. Zaten hic umudum yoktu, niye üzülüyorsam

ay sakın mesaj deme, kendi söyleseydi en azından... ama dur bakalım daha gece olmadı:1:

benimde sözlüm 4 yıldır birlikteyiz daha hiç hediye alıp gelmemiştir. hediyelerimi benle beraber alır isyan ediyorum artık bi seferde sen elinde gel diye ama malesef :36: sevgililer gününde çiçeğim geldi ama :69: $Görüntü0119.webp
çiceklerimi kendi beğenip gönderiyor allahtan :9:

Son düzenleme:
biz dün bir ilk üzerine tartıştık..moralim çok bozuldu..
bugün yine bir ilk ile kırmızı güllerim geldi..bu mu yani..hiç anlam ifade etmedi benim için..
özür dilese bile ne kadar iyi bir insan olsa da yaptığını unutamam sanırım..
bize nazar oldu diyor yaptığına bakmıyor..

Back
X