- 14 Temmuz 2025
- 199
- 299
- 18
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
-
Benim doğum günüm olmuştu evet hediye almamıştı. Pasta almış kahve içtiğimiz mekandayken yemiştik. Sonra da evlere dağıldık. Spesifik bir ilgi alanı söyleyemeyeceğim çünkü pes falan da oynamaz. Doğa yürüyüşlerini, yeni yerler keşfetmeyi seviyor. Güneş gözlüğü almak istiyorum, ihityacı da var ama her gözlük yüze oturmuyor.Sizin doğum gününüz oldu mu? Onun yaptığından kopya çekin. En güzeli konuşmak bence, ne yapalım, nasıl istersin diye bir sorun sürpriz olmak zorunda değil sonuçta.
Kendime hobilerimle ilgili hediyeler alınmasını severim, ihtiyaçlarımı kendim de alırım sonuçta. İlgi alanları neler onlarla ilgili tavsiye verilebilir yazarsanız. Fazla fazla futbol severse forma veya takımın tişörtü gibi şeyler mutlu edebiliyor erkekleri.
Güneş gözlüğü onun için ihityacı olup bir türlü almadığı bir şey... Zaten kitap, lego vs bunları birbirimize alıp hediyeleşiyoruz. Aslında tütsü yakmayı seviyor. Bir ara çok orijinal bir gemi gibi bir tütaülük görmüştüm ama absürt olmaz mıdunyada en sevdigim sey nisanlimla hediyelesmek sirf bu yuzden sadece yildonumlerini degil 50. haftayi,1000-1500. günu falan da kutlariz:)
sana önerim konusuyorsunuz ve sevecegini düşündüğün bir fikir mi geldi? hemen telefonun not kismina yaz orada dursun. ozel gunde kutlarsin.
benim telefonum böyle notlarla dolu, dhaa gecen hafta birini aldim. dogumgunune kadar alacaklarim kafamda, rahatim:)
bu dogumgunu icin de ben olsam kiyafet gozluk falan almazdim ya . yok mu hobisi falan ona uygun birsey alsan? ya da ihtiyacı olan ama "gerek yok" dedigi birsey
O hediye almamış sen niye alıyorsun ki?Benim doğum günüm olmuştu evet hediye almamıştı. Pasta almış kahve içtiğimiz mekandayken yemiştik. Sonra da evlere dağıldık. Spesifik bir ilgi alanı söyleyemeyeceğim çünkü pes falan da oynamaz. Doğa yürüyüşlerini, yeni yerler keşfetmeyi seviyor. Güneş gözlüğü almak istiyorum, ihityacı da var ama her gözlük yüze oturmuyor.
İlk tanıştığımız aylarda onun doğum günüydü sadece mesaj atmıştım. Sevgili olduk, sonra benim doğum günümden 3 4 ay sonra da nişanlandık. Bu böyle devam etmesin istiyorum. İçimden geldiği gibi yapmak istiyorumO hediye almamış sen niye alıyorsun ki?
simdi gordum o sana hediye almamis.Güneş gözlüğü onun için ihityacı olup bir türlü almadığı bir şey... Zaten kitap, lego vs bunları birbirimize alıp hediyeleşiyoruz. Aslında tütsü yakmayı seviyor. Bir ara çok orijinal bir gemi gibi bir tütaülük görmüştüm ama absürt olmaz mı
Ay asla böyle biriyle nişanlanmazdım. Bir de ben hayatımda tütsü kullanan erkek ilk defa duyuyorum yaİlk tanıştığımız aylarda onun doğum günüydü sadece mesaj atmıştım. Sevgili olduk, sonra benim doğum günümden 3 4 ay sonra da nişanlandık. Bu böyle devam etmesin istiyorum. İçimden geldiği gibi yapmak istiyorum
Döngüyü kırmazsa böyle devam eder ama. Bazı erkekler iteklenmeden harekete geçemiyor. Görünce kafaları basıp uygulamaya geçebiliyorlar. Hediyeleşmeyi başlatır ve bir sonraki doğum gününde de özensizlikle karşılaşırsa o zaman başka aksiyon alır.simdi gordum o sana hediye almamis.
zaten sen almayi da vermeyi de sevmiyormussun
en iyisi bosver sen de onun gibi kafede pasta ismarla gec.
alma verme dengesini bozma iliskide. erkek düşünüp hediye almamisken senin dogumgununde - hem de ilk doğumunu ve birkac ay sonra nisanlanacak kadar iyi ilerleyen bir iliskide
sen neden kafa yorasin ki?
iyi de kadin zaten hediye almayi da sevmiyormus vermeyi de. bosa stres oluyormusDöngüyü kırmazsa böyle devam eder ama. Bazı erkekler iteklenmeden harekete geçemiyor. Görünce kafaları basıp uygulamaya geçebiliyorlar. Hediyeleşmeyi başlatır ve bir sonraki doğum gününde de özensizlikle karşılaşırsa o zaman başka aksiyon alır.
Sevmiyor değil bence. Beceremeyeceğinden endişe ediyor.iyi de kadin zaten hediye almayi da sevmiyormus vermeyi de.
kendine gore bir adam bulmus simdi neden bu adeti baslatmak istiyor onu anlamadim
Ama üzerinden çok zaman geçti ilişkimiz de oturdu artık. O yüzden almayıp geçiştirmek istemiyorum. Doğum günü haricinde bana hediyeler aldısimdi gordum o sana hediye almamis.
zaten sen almayi da vermeyi de sevmiyormussun
en iyisi bosver sen de onun gibi kafede pasta ismarla gec.
alma verme dengesini bozma iliskide. erkek düşünüp hediye almamisken senin dogumgununde - hem de ilk doğumunu ve birkac ay sonra nisanlanacak kadar iyi ilerleyen bir iliskide
sen neden kafa yorasin ki?
kiz 3-4 ay sonra nisanlanmissiniz . O da oturmamis iliski degilmis ki.Ama üzerinden çok zaman geçti ilişkimiz de oturdu artık. O yüzden almayıp geçiştirmek istemiyorum. Doğum günü haricinde bana hediyeler aldı
Evet sonrasında hediyeler aldı bana. Tanışma ve nişan toplam 1 yıl. haliyle doğum günlerimiz biraz öylece geçiştirildi zaten ikimiz de böyle şeylere çok önem veren insanlar değiliz değerli hissettirelim yeter ama yine de özenli bir davranış bekliyorum, yapmak istiyorum. Zaten doğum günüm haricinde ilişkimiz oturunca hediyeler alıyor, jestler yapmıaya başlamıştıDöngüyü kırmazsa böyle devam eder ama. Bazı erkekler iteklenmeden harekete geçemiyor. Görünce kafaları basıp uygulamaya geçebiliyorlar. Hediyeleşmeyi başlatır ve bir sonraki doğum gününde de özensizlikle karşılaşırsa o zaman başka aksiyon alır.
Eee size hediye almamış,siz de aynısını yapın gidin bir cafe ye pasta alın üflesin Hayat mottom bir adım gelene bir adım giderim ,depar atmam Ne verirsen onu alırsın, fazlası değeri yok eder......Benim doğum günüm olmuştu evet hediye almamıştı. Pasta almış kahve içtiğimiz mekandayken yemiştik. Sonra da evlere dağıldık. Spesifik bir ilgi alanı söyleyemeyeceğim çünkü pes falan da oynamaz. Doğa yürüyüşlerini, yeni yerler keşfetmeyi seviyor. Güneş gözlüğü almak istiyorum, ihityacı da var ama her gözlük yüze oturmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?