Hediye almayı sevmemek ve alamamak

Eee size hediye almamış,siz de aynısını yapın gidin bir cafe ye pasta alın üflesin Hayat mottom bir adım gelene bir adım giderim ,depar atmam Ne verirsen onu alırsın, fazlası değeri yok eder......
İçimden geldiği gibi davranmak istiyorum. Ben yaptığım halde o yapmıyorsa o zaman başka olabilir tabii ki ama ben de ona yapmadan bunu bilemem bir de hırs yapılacak bir durum değil bence

Yani bence uğraşma, uyumlu bir çift olmuşsunuz o da sevmiyor sen de sevmiyorsun bunu bilerek evleniyorsunuz zaten. Olmadığın biri olmaya zorlama kendini. Sen de güzel bir restorana çağır güzel bir yemek yiyin olsun bitsin.

İçimden geldiği gibi davranmak istiyorum. Ben yaptığım halde o yapmıyorsa o zaman başka olabilir tabii ki ama ben de ona yapmadan bunu bilemem bir de hırs yapılacak bir durum değil bence
Hırsla ne alakası var,zaten içinde yok stres yapıyorsun alma,daha başka bir gün o sana normal zamanda alıyorsa sende öyle yap,farklı olacak,farklı hissettireceğim diye diye olmadığın biri gibi davranmanın manası yok....

sen de pasta kes evlere dağıl sana özen göstermeyene gösterme

Bende böyle olmak için çaba harcıyorum çünkü eşim böyle benim bende olmaya uğraşıyorum sizler gibi bende şimdi ajanda tutuyorum evet madem sevdiğimiz insanlar seviyor bizde değişebiliriz bence bu tarz konularda

Bence konu sahibi biraz onun en çok sevdigi şey üzerinde düşünsen bulursun biraz daha düşün bence

sen de ona pasta al ödeşin. kasmana gerek yok. bana pasta alana hediye almam.

Doğa yürüyüşleri seviyorsa decathlondan bir şey alın mesela şapka, kamp sandalyesi ve buna ismini işletin. Şu aralar mağazada alınan ürünü bu şekilde kişiselleştirebiliyorsunuz.

bızım ılıskımız de sızınkı gıbı oldu. 2ay sonrasında benım dogum gunumdu cıcek aldı ve ılk bulustugumuz yerde yemek yedık.
Hedıye alma dıyenlerı dıkkate almayın. Kendılerıne gelınce yaparlar baskasına gelınce yapma derler. Yakın zaman da sevgılımın dogum gunu oldu f1 yarısları ızlemeyı cok sevıyor. Bu yuzden ona 2 tane f1 legosu aldım çok mutlu oldu. Sızde lego veya ıhtıyacına gore seyler alabılırsınız. Hobılerıne yonelın mutlaka bır seyler bulursunuz

konu sahibinin nisanlisi da sevmiyormus ki, evlilige giden iliskisi oldugu halde kafeye pasta getirtmis. o yuzden bosa masrafa gerek yok:)
benim önerim dedigim gibi telefonunuzun not kismina hemen yazin.
bizde mesela uzak mesafedeyken nisanlim haftada 3 sabah isten önce yuzmeye giderdi. hep x km yuzermis. "nasil sayıyorsun, saatin mi var" dedim, bir uctan bir uca gelip gittigini aklinda tutuyormuş
bunu duydum aylardan kasimdi, dogumgunu martta. hemen not aldim. zamanla arastirdim ettim yuzme kayitlarini bile tutan cok guzel bir akıllı saat aldim, o gunden beri bileğinden cikarmiyor. kostugu yerin haritasini bile cikartiyor cok guzel.
ya da plak festivaline konsere gitmistik. evimiz icin plak seçerken en sevdigi - her sene 3 kere izledigi film serisinin soundtrackini gördü, gözleri parladi. Anladim bayildigini "buna vereceğimiz parayla 4 plak aliriz, yazik bosver" dedim, birakti:) o gun eyluldu yazdim hemen martta dogum gununde aldim:) ayni sekilde sevgiliyken birlikte ev hayali kurarken plak calip sarap icip dans ettigimiz bir ev hayali kurardik, notumu aldim tanismanin 1000. gunumuzde plak verdim:) ilkel yollardan bir tahtadan sekil yapmisti bana cirkin bir bicakla. gectigimiz hafta yildonumumuzde yontudan kuş yapim kiti aldim, ihlamur bloklar ve yontma bicagi, zımpara, yagi falan icinde. bir sonraki hediyem de 1 ons gümüş coin alacagim. gezdiği yerlerden aldigi birkac değerli tasi var, aileden hatira altin coini var, simdi de kendine ceyrek almis zamanla biriktirip tam altin almak icin:)) eminim alirsam mutlu olur diye yazdim... boyle boyle günlük hayatta sohbetlerde falan pekcok bilgi veriyor aslinda insan.
onun da benzer bir listesi var, benim sevdigim bir kitap karakterinin muzikali turkiyeye turneye gelmisti, ona bilet almisti mesela.
gibi gibi...
bilemiyorum bence eglenceli ya bunun cetelesini tutmak:)

tesaduf senin mesajini okudum instada arkadasim sunu paylasmis
azerbaycanda da f1 oluyor. istersen iliskiniz derinlestigi vakit ya da seyahat engeliniz varsa evlenince boyle bir plan yapabilrisin.
azerbaycan biletleri cok ucuz olabiliyor gidis donus 4bine almistim yakin zamanda.
bu alana da en uygun giris 250 eurodan basliyormus. yani ucuz degil ama birikmeyecek bir para da degil. vize yok, pasaport yok. elini kolunu sallayip girebilirsin.
varsa hediye listen bunu da ekle:))

Bu nasıl önyargı??laf olsun torba dolsun... .Konu sahibi düşmanımız değil ,hediye parası cebimizden çıkmıyor.Karşı taraf zaten özel günlerde almıyormuş,kendisi de almayı sevmiyormuş,basit bir denklem kurduk sadece.........

Tesekkur ederımm

Kadın sonraları hedıye aldı demıs. Yanı ozel gun olsun olmasın sonrasında hedıyelesmısler. Ortada fol yok yumurta yokken hedıyelesmek sacma oluyor. Kadının dogum gunu boyle zamana denk gelmıs. Şimdi nişanlanmışlar. Tabıı kı ikisi de birbirine almalı. Zaten sevgiyi, değer gostermeyı esirgeyen bir toplumuz. Çoğu ınsan sadece ozel gunlerde gosteriyor. Boyle dıyerek kadının alacagı bır ılgıyı de esırgetmiş olursunuz. Belkı de Yıllar yılı evli kalacaklar, alışlanlıklar degısmelı.
Bakın torba doldu

Bazı şeyler zorlamayla olmaz içinden gelir,Konu sahibinin nişanlısı eski konulara baktığında pek alıyım ,sürpriz yapayım kafasında değil.Ha ilerde değişirse konu sahibide ona göre davranır.Şu an nişanlılar ve fazladan özverinin gerçekçi dünyada pek değeri yok.

Siz kendiniz beğendiğiniz bir şeyi alın, paketin içine de değişim kartı koydurun, eğer ona uymazsa ya da beğenmezse değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…