• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye beğenmemek

Yıllar sonra anladım ki cimriler kendine cimri değil...istediklerine kendilerine harcarken asla kısmıyorlar...seninki de sana anca bu kadar değer vermiş demekki...E sen de ona ne kadar ekmek o kadar köfte verirsin...İlgini de azaltırsın ha baktın umru değil yol ver gitsin

Kaliteli bir markadan polar+ gömlek+ kazak. Enayiligime doymayim :KK70:
Bu da çok abartı daha yeni başlayan bir şey ,bir de sizin ne alacağınızı nereden bilsin kıyas yapılması saçma . O zaman hediye limiti koyun ya da direkt birbirinize havale yapin

Merhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir :KK43:
Ben olsam aldığı hediyeyi bana olmadı diye iade etmesi için geri verir. Verirken de bunun yerine kendine bir şey alırsın. Bu marka benim tarzım değil derdim. Erkek arkadaşınıza sinir oldum. Hediye alıyorsa insan biraz özenir. Bu davranış karşısında sizin tavırlarınızda bir değişiklik oldu mu?

Özensiz davranmış, hediye almış olmak için almış ama sizde fazla almışsınız bence. Kazak, polar , gömlek nedir:)
Benim erkek arkadaşım güzel şeyler aldı şimdiye kadar , aldıklarının hepsini beğenerek giyerim. Fakat mesela doğum günümse, tam o gün çıkıp alıyor, yılbaşı ise, aynı gün çıkıp bakıyor, ben 1 ay önceden başlıyorum düşünmeye, bakmaya mesela. Bunu hiç sorun etmedim tabi ki, içimden bazen özensiz davranış gibi geliyor, aynı gün gidip alması, ki siz çok haklısınız bence.

Konu sahibi çok haklısınız
Şimdi bakın benim eşim de tutumludur ama ilişkimiz ilerleyince bana Lac..te marka doğumgünü hediyesi almıştı çok hoşuma gitmişti. Çünkü benim için paraya kıymış.
Siz de anlaması için şöyle yapabilirsiniz (gerçi çok süre olmuş değişim vakti geçmiştir)
Bana bedeni olmadı bir beden büyük alalım diye o mağazaya sokun, mağazayı şöyle bi gezin “yaa burda da güzel şeyler varmış. Artık ben de sana burdan alayım hem fiyatları da yarı yarıyaymış” diyin

Back
X