- 2 Ağustos 2013
- 37.481
- 122.228
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgililer gününde birisi konu acmıstı. Kocası yemege götürmüs tek bir gül almis onları begenmiyor. Bunlar cop olcakmis bari ihtiyacı olan bi kıyafet alsaymıs. Bu konuda tam tersi kıyafeti begenmeyip gül istiyor. Napsınki bu adamlarKomyeyi de geçtim Bir tane gül alsa bile yemin ederim daha klas olurdu
Eskiden olsa eleştirirdim ama çevremde birkaç örneğini gördüğüm için şunu düşündüm:Seni geçici görüyor, çok değer vermiyor. Parası var da sana gelince kıyamıyorsa genelde böyle üzgünüm. Biraz kendini geriye çekmeni öneririm.Hiç de üzülme.Senin değerini o biçemez.Merhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir![]()
O zaman savunulası bi tarafı yok beni çok üzerdi parası olmasa hediye önemli değil mutlu hissettirsin yeter ama varken böyle yapınca çok soğurdumYok gayet hakim böyle şeylere
Açıkcası ben parasından çok kalitesine takılırdım. İsterse küçük sakız olsun ama zevksiz olmasın diye bakardım. Zevksiz insan çekilmez çünkü.Özensiz davrandığını düşündüğünüz için canınız sıkıldıysa hak veriyorum. Ama maliyetine takıldıysanız kendinize dert arıyorsunuz gibi
yok bence laf sokmayın , söyleyince haklıyken haksız durumuna düşüyorsunuz maalesefLaf sokayım diyorum sonra da kendime yakıştıramıyorum. Hatta beğenmediğim için kendimi suçlu bile hissediyorum
Yoo özelden soranlara söylüyorum. Burda cok kötü dandik falan yazdım görünürde herhangi bir markayi karalamamak için açıkta söylemiyorum gerek yokMarkalari neden soylemiyorsunuz, nedir yani devlet sırrı mı.