• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye beğenmemek

Komyeyi de geçtim Bir tane gül alsa bile yemin ederim daha klas olurdu
Sevgililer gününde birisi konu acmıstı. Kocası yemege götürmüs tek bir gül almis onları begenmiyor. Bunlar cop olcakmis bari ihtiyacı olan bi kıyafet alsaymıs. Bu konuda tam tersi kıyafeti begenmeyip gül istiyor. Napsınki bu adamlar

Merhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir :KK43:
Eskiden olsa eleştirirdim ama çevremde birkaç örneğini gördüğüm için şunu düşündüm:Seni geçici görüyor, çok değer vermiyor. Parası var da sana gelince kıyamıyorsa genelde böyle üzgünüm. Biraz kendini geriye çekmeni öneririm.Hiç de üzülme.Senin değerini o biçemez.

yani kendine özen gösterin marka giyinen biriyse yaptığı olmamış ben de olsam bozulurdum.

Açıkcası ben parasından çok kalitesine takılırdım. İsterse küçük sakız olsun ama zevksiz olmasın diye bakardım. Zevksiz insan çekilmez çünkü.Özensiz davrandığını düşündüğünüz için canınız sıkıldıysa hak veriyorum. Ama maliyetine takıldıysanız kendinize dert arıyorsunuz gibi

Arada 10kat gibi bir fark var nasil takilmasin yav

Ben olsam bende takılırdım ya . Hani kendisi de marka giymese bilmiyor adam demek ki diye yorumlanabilir . Hangi markaymış bana da yazsanız merak ettim 😂

bende konu sahibine hak verdim anladığım kadarıyla özensiz davranması rahatsız etmiş... kendisine almaz öyle birşeyi ama sırf hediye almış olmak için almış gibi, özensiz hediyeden hiç haz etmem ,mevzu maddi değer de değil burada aslında...

Laf sokayım diyorum sonra da kendime yakıştıramıyorum. Hatta beğenmediğim için kendimi suçlu bile hissediyorum
yok bence laf sokmayın , söyleyince haklıyken haksız durumuna düşüyorsunuz maalesef :( ayrıca insanlar kendi kültürüne görmüşlüğüne göre hediye hazırlar aslında, hediyenin büyüğü küçüğü değil mesele... verişinden samimiyetini hevesini görürsün zaten, sevgiliniz baştan savar gibi yapmış açıkcası. bence hiç birşey demeyin ama ben olsam birdaha hediye almazdım beklemezdimde.

Ben hak verdim size,ben de bozulurdum..ilk sevgililer gününüz siz özenirken ondan da aynı özeni beklemeniz normal..üstelik imkanı varken yapmamışsa soğuma sebebi benim için..kıyafet yerine güzel bir çiçek ya da çikolata falan gönderdeydi bi notla bari

Back
X