Kizlar iyi aksamlar derdim erkek arkadasimin hediye alirken ne alayim diye sormasi. Bugune kadar kendi zevkiyle aldigi seyler aldiklarinin 20de biri belki. Bisey alacagi zaman almak icin benden onay bekliyor sunu alayim mi diye soruyor. Bu durumdan asiri rahatsiz oluyorum. Defalarca soyledim degisen bisey yok. Ne yapmaliyim sukredip durumu kabullenmeli miyim?
*Alayim mi diye sordugunda al deyince de arsiz hissediyorum.
Hediye dışında birşey alırken sormasını anlarım da, hediye alırken ne alayım ya da alayım mı demesi rahatsız edici gerçekten.
Sende her sorduğunda "gerek duyuyorsan al ama yinede sen bilirsin" de.
Öyle soruya böyle cevap.
Şahsen ben de benim istediğim ve beğendiğim şeyin alınmasını isterim. Bi tuhaflık yok. Bence çok naif bir insan. Aldığını sevmenizi ve kullanmanızı istiyor.
Benimkide öyle. Sorun adamın gönlünden kopması büyüklük küçüklük para değil. Adam ne alcağını bilmiyo. Sen beğen ben alıyım diyo. Bende hediye paketi açmak istiyorum diyorum
hahahah benim eşimde aynı böyle...
nio şunu alayım mı? parfüm alacaktım ama beğenir misin diye düşündüm..bot alayım mı bot kışta geliyor? çanta mı alalım onu mu alsak bunu mu derken beraber alıyoruz bana hediyeyi
Degismez ben anlamam alsam sen begenmezsin boyle devam eder aliyimmi diyosa al de seni anliyorum insan supriz olmasini istiyor ama bunu bile yapmayan var
Kizlar iyi aksamlar derdim erkek arkadasimin hediye alirken ne alayim diye sormasi. Bugune kadar kendi zevkiyle aldigi seyler aldiklarinin 20de biri belki. Bisey alacagi zaman almak icin benden onay bekliyor sunu alayim mi diye soruyor. Bu durumdan asiri rahatsiz oluyorum. Defalarca soyledim degisen bisey yok. Ne yapmaliyim sukredip durumu kabullenmeli miyim?
*Alayim mi diye sordugunda al deyince de arsiz hissediyorum.