Hediye belasi

Vikingdom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
28
21
3
Kizlar iyi aksamlar derdim erkek arkadasimin hediye alirken ne alayim diye sormasi. Bugune kadar kendi zevkiyle aldigi seyler aldiklarinin 20de biri belki. Bisey alacagi zaman almak icin benden onay bekliyor sunu alayim mi diye soruyor. Bu durumdan asiri rahatsiz oluyorum. Defalarca soyledim degisen bisey yok. Ne yapmaliyim sukredip durumu kabullenmeli miyim?
*Alayim mi diye sordugunda al deyince de arsiz hissediyorum.

Beni tanıdıysan, kendin de ihtiyacımı veya ne beğenebileceğime karar verip alabilirsin de. Hediye gönülden kopandır, atla deve almıyorsa sıkıntı yok.

Sürpriz ne demek aşkım diye sor ? Bilmiyorsa anlat . .

Hediye dışında birşey alırken sormasını anlarım da, hediye alırken ne alayım ya da alayım mı demesi rahatsız edici gerçekten.
Sende her sorduğunda "gerek duyuyorsan al ama yinede sen bilirsin" de.
Öyle soruya böyle cevap. Hoppa

Şahsen ben de benim istediğim ve beğendiğim şeyin alınmasını isterim. Bi tuhaflık yok. Bence çok naif bir insan. Aldığını sevmenizi ve kullanmanızı istiyor.

Benimkide öyle. Sorun adamın gönlünden kopması büyüklük küçüklük para değil. Adam ne alcağını bilmiyo. Sen beğen ben alıyım diyo. Bende hediye paketi açmak istiyorum diyorum

Şükret otur oturduğun yerde. Geçenlerde biri de hiç hediye almıyor vs diye kızıyordu. :p

hahahah benim eşimde aynı böyle...
nio şunu alayım mı? parfüm alacaktım ama beğenir misin diye düşündüm..bot alayım mı bot kışta geliyor? çanta mı alalım onu mu alsak bunu mu derken beraber alıyoruz bana hediyeyi :rolleyes:

Degismez ben anlamam alsam sen begenmezsin boyle devam eder aliyimmi diyosa al de seni anliyorum insan supriz olmasini istiyor ama bunu bile yapmayan var

Sorduğunda liste yap koy onune içinden seçip alsın birini sende hangisini alacağını bilmezsin hem sürpriz olmuş olur.

Benimki sorsa çatır çatır söylerim suna suna ihtiyacım var diye. Hediyenin illa sürpriz olması şart mi ki?

Kizlar iyi aksamlar derdim erkek arkadasimin hediye alirken ne alayim diye sormasi. Bugune kadar kendi zevkiyle aldigi seyler aldiklarinin 20de biri belki. Bisey alacagi zaman almak icin benden onay bekliyor sunu alayim mi diye soruyor. Bu durumdan asiri rahatsiz oluyorum. Defalarca soyledim degisen bisey yok. Ne yapmaliyim sukredip durumu kabullenmeli miyim?
*Alayim mi diye sordugunda al deyince de arsiz hissediyorum.

Ben de rahatsız olurdum :KK12: Benim sevgilim o dönem istediğim bir şey varsa bile söyledim de aldı gibi olmasın diye almaz:KK53:

Back
X