• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye istememistim :(

selengenc3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
23
67
3
36
Merhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))

Yani tamam bir yerde haklısınız keşke size göre hediye alsaydı da adam düşünmüş almış o kadar niye bu kadar memnuniyetsizsiniz? Hediye yani gönlünden kopmuş manevi bir şey ama siz işin maddiyatındasınız.Başta dediğiniz çiçek olayını da anlamadım niye o kafına çiçek almış? Ve niye sadece ona almış madem iş yerindeki bütün kadınlara alsaymış

konunun devamını eşşm neden başka kadına çiçek aldı acaba diye devam edicek sandım .
Yani tamam bir yerde haklısınız keşke size göre hediye alsaydı da adam düşünmüş almış o kadar niye bu kadar memnuniyetsizsiniz? Hediye yani gönlünden kopmuş manevi bir şey ama siz işin maddiyatındasınız.Başta dediğiniz çiçek olayını da anlamadım niye o kafına çiçek almış? Ve niye sadece ona almış madem iş yerindeki bütün kadınlara alsaymış

Tabii takilirim hem maddi hem manevi :) parfume karsi duyarliliginiz olsa anlardiniz :( ben de zaten ona bir sey demedim buraya yaziyorum daraldigimdan.

Kadını gazlamayın :))
Kibar kadın ruhundan anlayan biridir e konu sahibi de kocasını tanıyordur. Kadınlar günü için nezaketen almıştır.

Hee dersiniz ki senın kocan alsa alamaz :)) almaz yani
Ne münasebet, tabiki alamaz!
Hem beni parfümle zehirlemeye çalışsın, hemde gidip başka kadına romantik romantik Gül alsın! Pardon?

Eşinin başka bir kadına çiçek almış olmasını bukadar normal karşılayanını hiç görmedim.. ilginç..
işyeri sahibi eşiniz olsa ve tüm çalışan bayanlara almış deseniz anlarım ama sadece birine neden ? Parfüm en önemsiz konu.
Ya ilahi nerelere surukluyorsunuz konuyu bayani kendimde taniyorum ben boyle seyleri sorun eden bir kisi degilim benimlede paylasilan bir seyi sikinti etmem .O kadin sadece oldygundan ona almis :))) anladiniz mi yani problem yok

Back
X