Hediye konusunda fikirler istiyorum.

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar 14 şubat için sevgilime bir şeyler yapmayı düşünüyorum aslında o güne özel değil ama uzun zamandır yapmadığımdan bahanesi oldu diyebilirim :)
Ayrı şehirlerdeyiz şubatın başında görüşücez o zamana halletmem lazım yani.
Ne gibi şeyler olabilir güzel fikirleri bekliyorum bu konularda maalesef çok kararsızım.

canım, içinde fotoğrafınızın bulunduğu orta büyüklükte bir duvar saati yaptırabilirsin fotoğrafçılara , bence coook anlamlı bir hediye olur.. (ya da duvar saati yerine bir kol saati , her saniye sen olrsun aklındaa ) :))))

Güzel kalp bir kutunun içine renkli renkli kalp şeklinde kağıtlara notlar yazıp koy ..365 tane olabilir mesela hergün için bir tane ..ben yapmıstım çok da beğenmişti :)

canım, içinde fotoğrafınızın bulunduğu orta büyüklükte bir duvar saati yaptırabilirsin fotoğrafçılara , bence coook anlamlı bir hediye olur.. (ya da duvar saati yerine bir kol saati , her saniye sen olrsun aklındaa ) :))))

Saat takmıyor maalesef canım ama duvar saati hoş gibi geldi bana fotoğrafçılar yapıyor demi kesin ?

Güzel kalp bir kutunun içine renkli renkli kalp şeklinde kağıtlara notlar yazıp koy ..365 tane olabilir mesela hergün için bir tane ..ben yapmıstım çok da beğenmişti :)

Onu yapmayı düşündümde kavanozun içine yapcaktım fakat daha çıkıp alamadım bile bide 365 tane yetişremem gibi o zamana vaktimde yok fazla...

bende çok düşünüyorum şimdiden ama ne yazıkki senin kadar şanslı değilim.hediye ayrı buluşması ayrı mesele şuan :(

Balıım topiğin hayırlı olsun :40:
Umarım içine sinen güzel fikirlere rastlarsın :16:

Güzel gelişmeler var gibi ama :)
Ay en iyisi klasik bi hediye almak sanırım oda hep bundan şikayetçi :1:

Aslında herşey güzel ama biz konuşmuyoruz :)
Kuzum uğraşacak vaktim olmuyo şu aralar , dışarı çok çıkma imkanımda olmuyo .
Romantiklikten de oldukça uzağız hep klasik hediyeler :)
Üstelik ben sevgililer gününü de gereksiz buluyorum :)

Aslında herşey güzel ama biz konuşmuyoruz :)
Kuzum uğraşacak vaktim olmuyo şu aralar , dışarı çok çıkma imkanımda olmuyo .
Romantiklikten de oldukça uzağız hep klasik hediyeler :)
Üstelik ben sevgililer gününü de gereksiz buluyorum :)

Alla alla neden ki canım ?
Benimde vaktim yok maalesef bu aralar 14 şubatıda gereksiz buluyorum fakat uzun zamandır bir şeyler yapmadığım için bahanesi gibi oldu.
Şubatın başındada görüşücez 2 hafta falan beraberiz o yüzden güzel olsun istedim :)

Alla alla neden ki canım ?
Benimde vaktim yok maalesef bu aralar 14 şubatıda gereksiz buluyorum fakat uzun zamandır bir şeyler yapmadığım için bahanesi gibi oldu.
Şubatın başındada görüşücez 2 hafta falan beraberiz o yüzden güzel olsun istedim :)

Hiç bi fikrim yok canım o arayıp sormuyo aynı şekilde bende.
Oh 2hafta görüşürsünüz :) en güzel hediye senin oraya gitmen olur bence

Back
X