Hediye konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bit ozmn bu ölümun en kötüsünü ben yaşadım benim.babami kaybetmis insanim

Yazmayayim diyorum ama dayanamiyorum. Basiniz sagolsun, bende babasini kaybetmis bir çocuk olarak yaziyorum size. enkaz altinda kalmak, donarak ölmek, aileni yuvani kaybetmek, açlık, susuzluk, her yerde cesetlerin olmasi, enkaz basinda kendi cabanla sevdiklerini kurtarmaya calismak ile babayi kaybetmenin psikolojik etkisi ayni degil.

Başlarım senin acına. Babam benim gözümün önünde vuruldu öldü. Acıyı senden mi öğrencem. Belli oluyor üzüntün gerizekalı embesiller!!!!!!
Babası ölmüş biri gibi davran ozaman seviyesi düşük insan sizin gibilerine az bile

Hayatta kalma eglenme vs konusunda çok katı değilim cenazem olduğunda bir kaç gün sonra eski anıları hatırlatıp kafa dağıtmaya çalıştım manevi dertlerde bir yere kadar bence çok erken hala canlı çıkıyor
Ama sevgililer günü hediyesi nedir ya. Doğumgunu bile kişiye özel
Ztn normalde de hiç sevmem güzel bir yemek eşimden gelen çiçek yeterli oldu - evlenmeden önce.

Yazmayayim diyorum ama dayanamiyorum. Basiniz sagolsun, bende babasini kaybetmis bir çocuk olarak yaziyorum size. enkaz altinda kalmak, donarak ölmek, aileni yuvani kaybetmek, açlık, susuzluk, her yerde cesetlerin olmasi, enkaz basinda kendi cabanla sevdiklerini kurtarmaya calismak ile babayi kaybetmenin psikolojik etkisi ayni degil.
Başınız sağolsun bnnm babam beyin timoru vardı deprem kadar kötü günler yaşadım nöbet geçirdi daha neler neler

Hayatta kalma eglenme vs konusunda çok katı değilim cenazem olduğunda bir kaç gün sonra eski anıları hatırlatıp kafa dağıtmaya çalıştım manevi dertlerde bir yere kadar bence çok erken hala canlı çıkıyor
Ama sevgililer günü hediyesi nedir ya. Doğumgunu bile kişiye özel
Ztn normalde de hiç sevmem güzel bir yemek eşimden gelen çiçek yeterli oldu - evlenmeden önce.
Bnde kafam dağılsın diye yazdım

Arkadaşlar yorum yazdıkça bu tarz konular üste çıkıyor. İlgilenmeyenler yorum yazmazlarsa zaten konu çok arkalara düşecek ve görünmeyecektir.

Mune Mune Kazen Kazen adminlerimiz sürekli uyarıyor tartışma çıkarmayalım ve kalp kırmayalım böyle günlerde lütfen.

Bnde herkes gibi çok üzgünüm babamı kaybedeli çok olmadı acı çektiğini görünce olup kurtulsun diyosun

Babanız için başınız sağolsun annemde annanemin için çok acı çekiyor, Rabbim rahmet etsede yanına alsa bir an önce demişt.

Şu an 10 ilde sayısız çocuk anne babasız kaldı, maden böyle de bir acı yaşadınız sizce zamanı mi bu konunun. Şu an dert mi hediye?

Bağış yaptım hediye şimdi değil iletisi için olabilir
Şuan herkes çok hassas kuzum herkes çok üzgün inan kimsenin hediye veya sevgili düşünecek hâli yok inan o yüzden tepki görüyorsun. Murluluk zaten hediye ile olabilecek bişey değil tecrübeyle.sabit yani

Senin üzüldüğün kadar bnde üzüldüm sen hayatında babanı anneni kaybetmedigin için acıyı bilemezsin sen defol bura benim yerim

Babası ölmüş biri gibi davran ozaman seviyesi düşük insan sizin gibilerine az bile

Keske su mesajlari görmeseydim. Su an babanizin ölüm acısını yasamiyorsunuz, sevgilinzie hediye alma plani yapiyorsunuz. Acılı insanlar var, bu forumda su an deprem bolgesinde olan insanlar var, acı birtek size ait degil. Ulkenin 7 bolgesinden birisi dümdüz oldu. Konu acin acmayin birsey diyemem ama insanlarin acilarini kucumsemeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X