• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye meselesi

Ayni sehirdeyiz ama elim bos gitmem.hediye olmasada meyve yiyecek icecek falan bisey gotururum.farkli sehirde olsam kesinlikle alirdim.gec kalmis sayilmazsiniz yarin disariya cikip biseyler alabilirsiniz

Yaşadığım şehirde özel bir yiyecek/içecek varsa ve ailemin şehrinde bulunması zor bir şeyse götürürüm ama her seferinde değil.

Ben kuaföre giderken bile işlem esnasında yeriz diye kurabiye alıyorum 😂 her seferinde farklı alıyorum bir de deneyelim diye 🤓arkadaşlarımı hiç soylemeyeyim, seviyorum hediye ikram vs şeyleri

Merhaba herkese bişey merak ediyorum
Sizler şehirdışındaki ailenize giderken her seferinde bi hediye götürüyor musunuz ?
Ben şehirdışındayım bana biri gelirken hep eli boş gelir ama ben giderken bi mecburiyet varmış gibi mutlaka bişey alırım ama bu defa almadım ani çıktım geldim (gece karar verdim sabah çıktık) kötü hissediyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bazen alirim bazen almam. Dert edilecek bi konu degil bence

Merhaba herkese bişey merak ediyorum
Sizler şehirdışındaki ailenize giderken her seferinde bi hediye götürüyor musunuz ?
Ben şehirdışındayım bana biri gelirken hep eli boş gelir ama ben giderken bi mecburiyet varmış gibi mutlaka bişey alırım ama bu defa almadım ani çıktım geldim (gece karar verdim sabah çıktık) kötü hissediyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Eşim öyle. Alışanlık mı nedir. Eli boş gidilmez ya der. Ben hiç önemsemem nede olsa ailemiz nolcak derim. İlla küçük bişey alır

Hiç bir yere elim boş gitmiyorum ,bu bi alışkanlık artık. Gelenlerden de bir şey beklemiyorum . İçimden geldiği için yapıyorum

Back
X