Hediye mevzusu..

Sen böyle devam ettikçe ister istemez bağlanırsın ki sende boş değilsin ona çünkü seven kişi sevdiğinin mutlu olmasını ister ve uğraşır başka türlü olsa aman banane der gecer
Evet haklısınız bir anda unutulmuyor ama şöyle ki istemedigimiz sürece bir araya gelmemiz mümkün değil ve gormedikce konusmadikca bitecek diye düşünüyorum

Şubat'ın sonunda, engelse aramizdaki buyuk yaş farkı ve onun gecmis hayati
Anladım
O zaman hediye vermenin anlamı yok
Sen arkadaşça bir hediye diyorsun ama aklı başında her insan bunun bahane olduğunu anlar
Yani neden ilerisi olmayacak biri için hediye alasın ki?
İkilemde kalma derim ben
Verme hediye falan
Madem olmayacak bir ilişki
Zorlama

Evet haklısınız bir anda unutulmuyor ama şöyle ki istemedigimiz sürece bir araya gelmemiz mümkün değil ve gormedikce konusmadikca bitecek diye düşünüyorum
Peki sen bitsin istiyor musun

koca kadın, neyin peşindesiniz? kimseyi bulamazsam şurada dursun diye mi
Öyle bir kaygım yok, hediye vermekle ne gibi bir şey gudebilirim bilmiyorum inanın ki? Hediye veemeden önce neysem sonra da aynı olacaktım hal hareketlerimde zaten , yanlış düşünmüşüm demek ki

Öyle bir kaygım yok, hediye vermekle ne gibi bir şey gudebilirim bilmiyorum inanın ki? Hediye veemeden önce neysem sonra da aynı olacaktım hal hareketlerimde zaten , yanlış düşünmüşüm demek ki

gelecek görmedim, ilişki başlatmadım.umutlanmasın diye konuşmayı kestim demediniz mi?
empati yapsanız?
siz olsanız size hediye alan hoşlandığınız adam karşısında umutlanmaz mıydınız? diğer bir üyeye katılıyorum bencilce davranıyorsunuz

gelecek görmedim, ilişki başlatmadım.umutlanmasın diye konuşmayı kestim demediniz mi?
empati yapsanız?
siz olsanız size hediye alan hoşlandığınız adam karşısında umutlanmaz mıydınız? diğer bir üyeye katılıyorum bencilce davranıyorsunuz
Evet durum böyle ama bu durumlar açık acik konuşulduğu ve kendide kabullendiği için değerli hisdeder sevinir diye düşünmüştüm sadece,ben acik ve net olunduğu sürece boyle bir hareketin de ne anlama geldiğini bilirdim diye düşünüyorum ama genel kani oyle değil anlamis göz onunde bulunduracagim teşekkürler

İyi akşamlar hanimlar,size birşey danismak istiyorum. Benim de kendisine hisler besledigim birisiyle kendi açımdan bir gelecek goremedigim icin bir ilişki başlatmadim.Ümit vermemek için konuşmayı bile sonlandırdım ama o yazdikca arada bir cevap veriyorum net tavır koyamadim öyle.Problemime gelecek olursam da bu kişinin doğum günü yaklaşıyor ve ben bu duruma kayıtsız kalamiyorum illaki birşeyler yapmam gerek,içim icime sığmıyor çünkü cok sevinecek.Zaten uzun is saatleri, enerji somuren insanlar, ekonomik sorunlar derken hayatta mutlu olunacak seyler daha bir kiymetli, istiyorum ki böyle bir gunde anlamli bir hediye alsin,degerli hissetsin mutlu olsun.Benim açımdan bu arkasca ama sizce buna başka bir anlam yukler mi?arkadas kalamayacağımizi belirtip konuşma konusunda bile epey direnmisken kendimle çelişmiş mı oluyorum ne yapayım sizce?
Kendinizle celisiyorsunuz evet ve ustune o kisiye hediye alarak sizin tutarsiz biri oldugunuzu dusunmesini saglayacaksiniz.. Arkadas bile kalmayalim diye direten de siz, hediye almayi dusunun de... Manasiz buldum.

Kendinizle celisiyorsunuz evet ve ustune o kisiye hediye alarak sizin tutarsiz biri oldugunuzu dusunmesini saglayacaksiniz.. Arkadas bile kalmayalim diye direten de siz, hediye almayi dusunun de... Manasiz buldum.
Evet kendimde farkimdayim aslında manasızliğın da işte hep o bir şeyler yaptı ben pasif kaldım bir kerelikte ben birsey yapayım istedim ama konumum geregi pasifligimi korumam gerekiyor galiba teşekkür ler

Haklısınız bende bundan korkuyorum ama hediyemin icerigi tamamen arkadaşca olacak birde Kendi de bizim olamayacağımizin farkında en azından arkadaş kalmak istedi bende duygularimi kontrol edememem diye devam ettirmek istemedim.Yani bunu sadece bir incelik olarak algılama ihtimalihic mı yok
Bu yaptığınızın meali :adamın ilgisi hoşuma gidiyor ,görüşmeyi kesersem benim peşimden kim koşacak ?
Bencilce davranmayı bırakıp görüşmeyi kesin.Yazık gunah adama siz yolundan çekilin de adam hayatına baksın ,vakit kaybetmesin .

Bu yaptığınızın meali :adamın ilgisi hoşuma gidiyor ,görüşmeyi kesersem benim peşimden kim koşacak ?
Bencilce davranmayı bırakıp görüşmeyi kesin.Yazık gunah adama siz yolundan çekilin de adam hayatına baksın ,vakit kaybetmesin .
Biz zaten arkadaş bile kalmama yolundayiz, sadece ona birşey bırakmak istedim,peşimden kim koşacak gibi bir kaygim yok zaten konusmama surecinde yeni biri ile tanışma evresi gecirdik, kimsenin yolunu tikadigim i da dusunmuyorum ki ona benden bir mesaj gitmedi karardan sonra sadece bazen cevap yazıyorum , hayatına birini alsa uzuntü de duymam cunku romantik ilişki konusunda tavrim net

Haklısınız bende bundan korkuyorum ama hediyemin icerigi tamamen arkadaşca olacak birde Kendi de bizim olamayacağımizin farkında en azından arkadaş kalmak istedi bende duygularimi kontrol edememem diye devam ettirmek istemedim.Yani bunu sadece bir incelik olarak algılama ihtimalihic mı yok

Yok. Kesinlikle bir anlam yükler ve kesinlikle tutarsız davranmış olursunuz.

Niye arkadasca da olsa hediye vermek derdindesin ki?

Aramizda hicbirsey olamayacaginj net bir dille soyledim.dedigin bir adama incelik yapma derdi ne alaka?

Bence..azicik umitlensin de pesimi birakmasin boylesi daha heyecanli.
Derdindesin sen.

Masum gelmedin bana.

Kusura bakma da istemem yan cebime koy diyorsun resmen adama. Kendi içinde de yedekte dursun diyorsun. bence eğer kararın netse yol verirsin onun içinde uğraşmazsın ki sende onun için uğraşıyorsun. Aklinda takılan sorular varsa ona karşı onların cevabını al ve ona göre davran yoksa böyle giderse sen üzülürsün sonunda.
Aynen
Istemem yan cebime koy
Boylesi daha heyecanli
Baska birisini bulana kadar pesimden kosan umit eden bana arada yazan egomu oksayan biris olmasi hic de fena degil..derdinde

Olay tam da bu.

Niye arkadasca da olsa hediye vermek derdindesin ki?

Aramizda hicbirsey olamayacaginj net bir dille soyledim.dedigin bir adama incelik yapma derdi ne alaka?

Bence..azicik umitlensin de pesimi birakmasin boylesi daha heyecanli.
Derdindesin sen.

Masum gelmedin bana.
Aynen
Istemem yan cebime koy
Boylesi daha heyecanli
Baska birisini bulana kadar pesimden kosan umit eden bana arada yazan egomu oksayan biris olmasi hic de fena degil..derdinde

Olay tam da bu.
Kendimi yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum böyle bir derdim olsa buraya danışmam bunun derdini de çekmezdim, gerisi sizin kararıniz.. benimki sadece benim için yaptıklarına karsi bir minnet hissi belki de ama bir sinir cektikten sonra bu hediye minnet altında kalmamak değilde siniri esnetmek anlamına geleceğini anladim zaten teşekkürler

Karşıdaki insanı istemiyorsunuz ama ilgisi hoşunuza gittiği için iletişim halinde kalmak istiyorsunuz bariz bir şekilde.Bu yaptığınız karşı tarafa umut vermekten başka hiçbir işe yaramaz.Aynı şeyi başkası size yapsa siz de binbir türlü anlam yüklersiniz.

Back
X