Hediye mevzusu

vivamedusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
1.897
2.402
133
Hanımlar selam hepinize iyi bayramlar şimdiden :)

Bayadır düşünüyorum aklıma bir şey gelmedi sizlere danışayım dedim konunun yeri burası mı bilmiyorum ama içime dert oldu taşınmasın lütfen bir süre en fazla bakılan ilgilenilen yer burası hem.

Erkek arkadaşımın annesi ve babasına hediye almayı düşünüyorum annesi arada bana bir şeyler alıyor ya da yapıyor kendimi mahçup hissediyorum aklıma bir şey gelmediği için. Annesine almayı düşünüyordum sadece de babasına da alayım diyorum sizlerden güzel bir öneri gelirse.

Tanışıyoruz ama resmi olarak bi aile buluşması gibi bir şey olmadı yakın zamanda evlilik düşünmüyoruz zaten yaranma gibi bir şey için değil de tatlı düşünceli bir şey olsun istiyorum. 3 yıldır beraberiz aşağı yukarı benim sadece annem var bir tek ona hediye aldığım için aklımda yine bir şeyler oluşuyor o yüzden ilk annesine almayı düşündüm ama babasına da ayıp olur diye bir şey almak istiyorum.

Hem bayram vesilesiyle hem öylesine çok anlamlı vs bir şey olmasına gerek yok düşünceli cici bir şey olsa yeter. Şal ya da bileklik gibi tatlı bi takı falan geldi aklıma ya da güzel bir çiçek kadın çiçek yetiştirmeyi seviyor aslında çok da saksıları var evde çiçek bakımıyla alakalı pratik bir şey mi olsa diyorum ama karar veremedim. Babası için zaten aklıma hiç bir şey gelmedi ona ne yapsam hiç bilmiyorum.

Sizler böyle bir şey yaptınız mı hiç? Var mı öneriniz?

Anneye güzel bir şal babaya da kravat olabilir.

Yaptım
Annesine el boyaması vazo almıştım. Babasına ise gömlek. Erkeğe ne alınır ki başka

Erkek arkadaşınıza sorsanız belki annesinin de babasının da isteyip alamadığı bişey vardır. Tesbih olabilir babaya anneyede eşarp yada mutfak eşyası yada kitap alın ikisinede :)

Her ikisine de parfüm olabilir.
Mutfak eşyasına veya ev eşyasına kocaman bir nooooooo diyorum.
Kişisel bir şey olsun.

Babasına tişört, sweat shirt olabilir.

Ev terliği ikisine de olabilir.

Cüzdan her ikisine de olabilir.

Anneye saksı çiçeği olabilir. Ya da boş ama dekoratif güzel bir saksı olabilir.

El boyaması saksı artı bir diyorum. Ben yakın olmadığım birine hediye alacaksam direkt ondan alıyorum içine pahalı olmayan ama sevimli bi Çiçek’le götürebilirsiniz

Erkek arkadaşınıza sorsanız belki annesinin de babasının da isteyip alamadığı bişey vardır. Tesbih olabilir babaya anneyede eşarp yada mutfak eşyası yada kitap alın ikisinede :)

Erkek arkadaşıma sorsam yok uğraşma der ya öyle sipariş gibi olur diye sormak istemiyorum aslında.
Daha önce biblo gibi bir şey almıştım mutfak eşyası zor kadın yemek yapmayı çok seviyor hiç bi eksik yok gibi o konuda mutfaklarında :) belki kahve makinası falan alabilirim ama filtre kahve seviyorlar ikisine ayrı bir şeyler bulamazsam aileye gibi kahve makinesi alabilirim.

Babası kendi tesbih yapıyo ahşap boncuklar falan yapıyo hobisi adamın ama kitap olabilir sever okumayı.

Babasına kıyafet alma işi zor gibi genelde değiştirdiği için tarzıma uygun değil diye erkek arkadaşım hediye alacağında babasını da götürüyor mağazaya uğraşma değiştirmek için diye.

Yaptım
Annesine el boyaması vazo almıştım. Babasına ise gömlek. Erkeğe ne alınır ki başka
Annesine aleovera
Babasınada tshirt
El boyaması saksı artı bir diyorum. Ben yakın olmadığım birine hediye alacaksam direkt ondan alıyorum içine pahalı olmayan ama sevimli bi Çiçek’le götürebilirsiniz
anneye orkide babaya gömlek
Anneye güzel bir şal babaya da kravat olabilir.

şal aklıma geldi de yakın zamanda kullanabilsin istiyorum kışa kadar takamaz sanırım onu havalar 25 dereceyi geçmeye başladı

Kemer cüzdan takımı babaya hoş olur bence , anneye fular broş tarzı bişey olabilir .

Saksı + aloevera güzel fikir gibi güzel bi fular bulamazsam ona bakarım :) babası için de kıravat ya da kemer cüzdan güzel fikir yarın bi çıkıp dolaşayım erkek mağazalarını internetten bulamazsam. kıravat özel günler haici pek takmıyor ama siyah ya da lacivert gibi bir şey olur herhalde genelde o şekilde takım elbiseleri falan.

Çok teşekkür ederim hepinize :*

Ben şu süreçte hediye almayı doğru bulmazdım belki annesine bir bitki çiçek bir şey olabilir.
Hediye almış olmak için hediye aramak yerine biraz zamana bırakın, tatil zamanı geldi belki bir yerlere gidersiniz gittiğiniz yerden yerel bir hediyelik alırsanız daha normal olur.

İyi tanımadığınız ve çok yakın olmadığınız insanlara kemer cüzdan parfüm gibi eşyalar prensip olarak alınmaz. Yakın arkadaşlarımın bile aldığı parfümler beni hayal kırıklığına uğratıyor cüzdan alsanız adamın tarzına uymazsa değiştirse olmaz değiştirmese olmaz . Bence daha sivil hediyeler bakın

Yani zevkini çok bilmiyorum parfüm kolay hediye ama bilmeden de alınmaz şimdi değiştirilmez de öyle açılınca ondan onu da eledim ama sivil hediye derken neyi kast ettiniz onu anlamadım örnek verebilir misiniz?

ya daha önce aldığım bibloyu öyle yapmıştım zaten. bu bayramda gittiğimiz yerde onlara alabileceğim özel bir şey yok maalesef. normalde zaten kendimi sevdirmeye çalışıyorum gibi düşünmesiler diye almayı düşünmezdim bir şey de kadın bana atkı eldiven ördü tek yaşıyorum diye arada yemek gönderiyor hasta olduğumda kaç kere çorba falan gönderdi erkek arkadaşımla. dedim birkaç kere ben bir şey almıyorum kendimi kötü hissediyorum annen fazla düşünceli diye yapma desem dinlemez diyor arada bi çiğköfte ya da börek falan bir şey yapınca illaki gönderiyor canı çeker kendi yapmıyordur evde diye. birkaç kere davet etmiş beni yemeğe annesi de yoğun olduğum dönemlerdi erteledik. hem çekiniyorum da ortada resmi bir şey yok kısa vadede düşünmüyoruz da gitmem mantıklı gelmiyor. bana geçen anahtarlığımı düşürmüştüm halkası açılmıştı söylemiştim erkek arkadaşıma konusu geçmiş aralarında yazlığa gittiklerinde bana oradan şeker bi anahtarlık almış falan biraz mahcup hissediyorum kendimi. gitmeden fikir olsun düşünceli bir şey alayım diye danışayım dedim foruma hem.

Anneye teraryum babaya da polo yaka Tshrt altinyukidz hatemoglunda baba işi modeller var

terrarium seti bakmıştım birkaç tane attım favorilere o da olabilir boynerde bakmıştım onlara kendi sitelerinden de bakayım daha çok çeşit bulurum hem sağolun

Bence hiç kötü düşünmeyin iyi niyetle alıyorsunuz siz ve kadın birçok şey yapmış size

İnce düşünmüş ve olması gerektiği gibi ufak tefek şeyler almış işte.
Normalde bende hediye vermeyi seven biriyim ama çok tuhaf geliyor açıkcası böyle cüzdandır, kravattır diye klişe hediyeler, çok zorlama gibi. Spontane olmasını bekleyin. Belki bir gün kahve içerken karşılıklı bir şeyden bahseder ve siz gezerken “aklıma siz geldiniz bu bahsettiğiniz şeyden” deyip öyle hediye alabilirsiniz.

Yani zevkini çok bilmiyorum parfüm kolay hediye ama bilmeden de alınmaz şimdi değiştirilmez de öyle açılınca ondan onu da eledim ama sivil hediye derken neyi kast ettiniz onu anlamadım örnek verebilir misiniz?
Yani giyim kozmetik gibi aşırı kişisel değil de kitap ev aksesuarı gibi tıpatıp aynı zevk olmasa da zevk alabilecekleri mesafede olan nesneler için söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…