hediye olarak ne alacağımı bilmiyorum :(

atropurpurea

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
68
73
288
​sevgilimle geçireceğğim ilk çıkma yıldönümümüz daha normalde üçüncü yılımız ama bazı sebeplerden dolayı o günü birlikte geçiremedik.. ilk kez olucağı için özel bi hediye olsun istiyorum. hep hatırlasın istiyorum. kaç gündür düşünüyorum ama aklıma herhangi bi fikir gelmiyo.. :105: sizin yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkür ederim.

bendende bi fikir :) Şu metal dekoratif arabalardan alabilirsin. kumbara olanları var. herzaman masasında durabilecek bi hediye. hemde erkekler sever öyle şeyleri.

Dijital fotoğraf çerçeveleri (fiyatları 50tlden başlıyor) içine sizin fotoğraflarınızı koyarsın, alarm, takvim gibi özellikleri var elektronik aletleri seviyorsa hem ilgisine hem ruhuna hitap eder :10:

Dijital fotoğraf çerçeveleri (fiyatları 50tlden başlıyor) içine sizin fotoğraflarınızı koyarsın, alarm, takvim gibi özellikleri var elektronik aletleri seviyorsa hem ilgisine hem ruhuna hitap eder :10:

benimde aklıma gelmişti ama sonra vazgeçmiştim.. başkasından duyunca farklı oluyo :34: teşekkürler.. :)

Back
X