İlk cinsel birliktelikten çok çekiniyorum tecrübeli arkadaşlarım lütfen yardım

loş ışıkta sevişin. erkekler eğer aşırı takıntılı bir tip değilse yok kararma varmış yok sarkıkmış vs sallamıyor o aşamaya gelince. ayrıca karşındakinin de brad pitt olmadığını unutma.

Yıllarca hep kendimi kastığım çekindiğim bir konuydu bu yüzden sevgilim bile olsun istemiyordum.Ama yaşım ilerledikçe tabi ki erkekler gibi kadınlarında cinsel ihtiyaçları var bende bir şeyler yaşamak istiyorum. 23 yaşındayım şu an 3 aylık bir ilişkim var evet yeni fakat artık beklemek istemiyorum , tabularımı yıkmak istiyorum. Fakat bedenimden bile utanıyorum , genital bölgemde kararmalar var şeklini beğenmiyorum dudakları vs sarkık.Hep jiletle alıyordum nisan ayından beri lazer yapıyorum fakat üst bölgede hep kararmalar batıklar kıl kökleri görünüyor neyle alırsam alayım .
Sevgilim ise çok titiz biri beni sevdiğini söylüyor fakat nasıl karşılicak görünce bilmiyorum bu sebeblerden benden soğur diye korkuyorum hep uzak tutuyorum onu.Önümüzdeki hafta yanlız baş başa kalabileceğimiz bir kaç gün olucak ilk defa birlikte kalıcaz ve tabi ki bir şeyler yaşanıcak yaşamak istiyorum da ama bu durumu nasıl aşabilirim lütfen tavsiyeleriniz varsa yazmanızı bekliyorum
23 Yaşında gencecik biri nasıl bu kadar kendini beğenmez çok şaşırdım ve önceki konularnıza baktım.Sevgilinize narsist demişsiniz.Demek onun tavırları size kendinizi ona yaraşmaz,çirkin hissettiriyor.Bununla cinsellik yaşamak için acele etmeyin.Yolda rastgele beğendiğiniz biriyle yaşayın ilk birlikteliği bundan çooook daha mantıklı bana kalırsa.

Yine de bu derseniz,kendinize güvenin.Ona asla vücudunuzla ilgili tedirginliklerinizi hissettirmeyin,dile getirmeyin.Mumlar yakın yada gece lambası kullanın.Kendinizi daha rahat hissedersiniz.Kendi zevkinizi önplanda tutun, onu mutlu etmek için kendinizi ikinci plana atmayın.

23 Yaşında gencecik biri nasıl bu kadar kendini beğenmez çok şaşırdım ve önceki konularnıza baktım.Sevgilinize narsist demişsiniz.Demek onun tavırları size kendinizi ona yaraşmaz,çirkin hissettiriyor.Bununla cinsellik yaşamak için acele etmeyin.Yolda rastgele beğendiğiniz biriyle yaşayın ilk birlikteliği bundan çooook daha mantıklı bana kalırsa.

Yine de bu derseniz,kendinize güvenin.Ona asla vücudunuzla ilgili tedirginliklerinizi hissettirmeyin,dile getirmeyin.Mumlar yakın yada gece lambası kullanın.Kendinizi daha rahat hissedersiniz.Kendi zevkinizi önplanda tutun, onu mutlu etmek için kendinizi ikinci plana atmayın.
Yaşla kendini beğenmenin ne alakası var ki🥲ben gerçekçi realist bir insanım vücudum çok güzel göğüslerimi yaptırdım spor yapıyorum kalçam çok güzel ? Fakat diğerleride gözle görülen şeyler , dışım böyleyken içim hayal kırıklığı bunu gerçekçi bir bakışla söylüyorum .Tavsiyelerinşz icin teşekkür ederim

Yaşla kendini beğenmenin ne alakası var ki🥲ben gerçekçi realist bir insanım vücudum çok güzel göğüslerimi yaptırdım spor yapıyorum kalçam çok güzel ? Fakat diğerleride gözle görülen şeyler , dışım böyleyken içim hayal kırıklığı bunu gerçekçi bir bakışla söylüyorum .Tavsiyelerinşz icin teşekkür ederim
Şöyle alakası var her yıl cildin biraz daha buruşuyor,vucudun daha çok sarkıyor,kas kütlen azalıyor vs vs.Kendine istediğin kadar bak kilonu koru sporunu yap,dengeli beslen bazı şeylerin önüne geçemiyorsun.Genital konusuna gelince Ayşe Duman videosunu izle.Hormon seviyelerinle o da çok değişecek.

Back
X