Fikirleriniz için çok teşekkürler kızlar.
Yalnız gerçekten bu site bana çok tuhaf insanların olabileceğini gösterdi. Bir problem var ortada onu paylaşıp YARDIM istemişim. Eleştiri yapmanın dozunu mu kaçırıyoruz sanki bazen? Ne demektir o öyle ben huyunu sevmedim, git beni zorluyorsun de beğenmiyorsa ayrılsın filan. Yapılan bu tip yorumlarda kusura bakmayın ama yapıcılık göremediğim gibi hiç bir iyi niyet emaresi de görmüyorum.
Size sevgilimin huyu çok kötü ayrılayım mı diye sormadım, zorlanıyorum hediye seçmekte yardım edin dedim. Yardım edenler ne de güzel fikirlerini sunup destek oluyorlar. Anlıyorum siz de fikir söylüyorsunuz da bazen ne söylediğini düşünmeden konuşuyor bazı arkadaşlar bence. Eğer hoşunuza gitmediyse o sizin probleminiz benim sevgilim gibi biriyle birlikte olmazsınız olur biter. Yok beni uyarmaya çalışırsınız, dersiniz ki harmoni dikkat et bu huy ileride sana böyle böyle sorun çıkarabilir onu da dinlerim. Ama benim karşıma geçip eleştiriyorum diye yok ayrıl yok bilmem ne derseniz size kısaca "Hadi canım!" derim.
Kimse kimsenin moralini durduk yere bozmasın, rica ediyorum.