hediye sorunsalı

Canlı çiçek
Çerçeve
Annesi bakımlı bir hatunsa bakım setlerinden olabilir
İlgi duyduğu bir şey varsa o yönde hediyeler olabilir
Bilemedim

Orta sehpa üzerine konan dekoratif objelerden alın. Kullanmasalar da sorun değil. Ama verirken kızlarının söylediklerini söyleyin. Ne hediye alacağımı bilemedim. Aldığım vazoya evime uymuyor ama teşekkür ederim, benim yatağım yuvarlak ama sağol dediler. Ne alsam bilemedim. Beğenmezseniz sonra oğlunuza hediye edersiniz deyin

Bence ağlanacak halleri yok ki.
Gerçekten komik duruma düşen sensin,bunu görmemiş olman da çok garip.
Görgüsüz olmaları kendi problemleri,seni ilgilendirmez ki.

ağlanacak hallerinin sebebini bilmek lazım. ne alabilirim diye sordum fikir olarak. ve içimden de bişey gelmediğini böyle mecburiyetlerde siz ne yapıyorsunuz merak ettiğim için konu açtım.
komik duruma düştüğümü sanmıyorum. uzun zaman ailesinin birbirine olan hediyeleşmesini de görme fırsatım oldu. kaldı ki imkanım varken ablalarına kendime yakışan içimden gelen iyisinden birşeyler yapmaya çalıştım. kendi edepsizlikleriyle de başbaşa bıraktım.
naçizane yorumunuz için teşekkür ediyorum.

İnsan yerine koymakta konmakta karşılıklı cnm
Bencede bir çiçek bi tatlı yeterde artar bile( orkide bile alma)
Bu zamana kadar sen kendine yakışanı yapmışsın bundan sonra karşıdakine yakışanı yap

daha simdiden günahiniz kadar sevmediginiz insanlarin cocuklariyla da evlenmeseniz keske..sonra annen sunu dedi baban bunu yapti ya gorusme ya bosarim tarzi bir evlilik daha..hayirli olsunn..boyle dusundugunuz insanlara hic bisey almayin bence.azicik empati kurabilirsiniz belki eminim faydasi olacaktir..anlayisli ve sevdiklerimizin sevdiklerine saygi duyabilecegimiz günler diliyorum..

ah işte dışı sizi içi beni yakıyor da birşey denmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…