- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Yani :)Gözlükçüye sorsanız
Teşekkürler sivri zeka arkadaşım :) gece vakti nereden bulayim gozlukcu simdi aklima geldi o camlarin degisecegi bi sorayim dedim oku gecGözlükçüye sorsanız
Evet markali alacaktim peki bu markanin cercevesini bulabiliyormuyiz acaba belki o daha uugundur biliyormusinuz :)yeni yaptırdım.sirkeci'de bir yerde, 60.tl aldılar.başka yerlere de sormuştım.150 diyende oldu.
ama haberiniz olsun.markalı bir gözlük alacaksanız,camlar boşa gidiyor.sadece çerçeveye para vermiş oluyorsunuz.
Istedigi marka belli ama numaralarini bi sekilde ogrenirim ben ama onun istedigi modeli almak iistiyrum ben nasil yapsam bilemedim simdiBence gözlük numarasını öğrenin ve ona göre yaptırıp hediye edin.
Çok fazla yorum gelmediğine göre çoğu kişi benimle hemfikir sanırım zekii arkadaşım:) mesaj yazınca konun üst sıralara geçiyor yani teşekkür etceğinee :). Neyse iyigeceler tatlımTeşekkürler sivri zeka arkadaşım :) gece vakti nereden bulayim gozlukcu simdi aklima geldi o camlarin degisecegi bi sorayim dedim oku gec
Cok yorum gelmesinin onemi yok bak bilen yazmis beni bilgilendirdi yazan arkadaş sağ olsun..Çok fazla yorum gelmediğine göre çoğu kişi benimle hemfikir sanırım zekii arkadaşım:) mesaj yazınca konun üst sıralara geçiyor yani teşekkür etceğinee :). Neyse iyigeceler tatlım
Tamam istediği model için camlarını numaralı yaptırmak istediğinizi söyleyeceksiniz.Istedigi marka belli ama numaralarini bi sekilde ogrenirim ben ama onun istedigi modeli almak iistiyrum ben nasil yapsam bilemedim simdi
Hadi rahatça uyuyabilirsin artık büyük bi dert çözdün çünküCok yorum gelmesinin onemi yok bak bilen yazmis beni bilgilendirdi yazan arkadaş sağ olsun..
Tamam ozaman haklisiniz isterim benimkiler bozuk degil ayni model kendiminki cizilince taktiririm:d cok tesekkur ederimboş verin siz ben cevap vereyim.boş çerçeve yok,ya da ben bilmiyorum.ben lacoste güneş gözlüğü aldım.gözlerim bozuk olduğu için,numaralı yaptırdım.birkaç yerden fiyat aldım.150-60 arasıydı.60 tl olanına yaptırdım ama orijinal camlar gitti.
yaptırırsanız orijinal camlarınızı isteyin.benimkini atmışlar,öyle dediler,pek inanmadım ama.
Sen ne gereksiz bir insansin yaHadi rahatça uyuyabilirsin artık büyük bi dert çözdün çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?