- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
Tabi düşüncenize saygi duyuyorum ama gercekten oyle degil. Nasil desem onun cevresinde hic boyle seyler yok. Mesela ailelerinde dogum gunu falan kutlanmiyor. Arkadaslari desen gorucu usulu ile evlendiler falan . Boyle seyleri gormuyor çevresinde. O da bundan bahsediyor . Evet anliyorum ama ben de istiyorum iste biraz. Ben desem almaz mi alir . Yeter ki isteyim. Ama ben kendi yapsin istiyorum oyleYa bisey dicem yanlis anlama ama hani evli olsaniz boyle uzunca bir evlilik anlarim cunku erkekler evlenince bi rahatlama gelir gevser ama siz sevgilisiniz sanirim yani cok sacma.bence siz onun comertligini birdaha gozden gecirin ya da sevgisini olcun derim.yani halk arasinda kopruyu gecene kadar diye bir tabir vardir bu adam bu kadarini bile yapmamis.ya manitalik kurallarini bilmiyo dicem ki o da bu zamanda cok sacma olur.yani insan seviyorsa mutlu etmekte hosuna gitmeli sadece ozel gunler degil yani size yakisan bisey dahi gordugunde ya bu benim askima yakisir alayim diyebilmeli.acikcasi ya cimri ya da sevmiyo yeterince.baska bir sebebi olamaz bence