Hediye / Sürpriz meselesi

Ya bisey dicem yanlis anlama ama hani evli olsaniz boyle uzunca bir evlilik anlarim cunku erkekler evlenince bi rahatlama gelir gevser ama siz sevgilisiniz sanirim yani cok sacma.bence siz onun comertligini birdaha gozden gecirin ya da sevgisini olcun derim.yani halk arasinda kopruyu gecene kadar diye bir tabir vardir bu adam bu kadarini bile yapmamis.ya manitalik kurallarini bilmiyo dicem ki o da bu zamanda cok sacma olur.yani insan seviyorsa mutlu etmekte hosuna gitmeli sadece ozel gunler degil yani size yakisan bisey dahi gordugunde ya bu benim askima yakisir alayim diyebilmeli.acikcasi ya cimri ya da sevmiyo yeterince.baska bir sebebi olamaz bence
Tabi düşüncenize saygi duyuyorum ama gercekten oyle degil. Nasil desem onun cevresinde hic boyle seyler yok. Mesela ailelerinde dogum gunu falan kutlanmiyor. Arkadaslari desen gorucu usulu ile evlendiler falan . Boyle seyleri gormuyor çevresinde. O da bundan bahsediyor . Evet anliyorum ama ben de istiyorum iste biraz. Ben desem almaz mi alir . Yeter ki isteyim. Ama ben kendi yapsin istiyorum oyle

Yaa çok tatlısın 💜 ben bu sefer net olarak söylemeyi düşünüyorum hediyeyi verirken ve yine mahcup oldum falan derse bu şekilde konuşucam baska care kalmadı 😊

Evet ona tek tek ufak bir cocuga aciklar gibi sakin bir sekilde
Anlamiyorsa sakinligi birakip ciddi bir sekilde anlatmalisin😂
O oduncuga gununu goster:halay:

Utanan insan bi kere bari bişey alıyım der bacım. Ne saçma bir şey bu. Değişik valla cimri de değil diyorsunuz

Durumun farkında da aslinda. Ama ben anlamıyorum diyo hediye işini . Hediye hadi tamam da cicek de anlanmayacak bir sey de yok aslında bilemedim
Bu hediye isinden anlamiyorum lafini da anlamiyorum. Kiyafet secemeyebilirsin ama bir parfum almak yada bir kolye almak da cok zor bir sey degil. Yada dediginiz gibi cicek gondermek. Fazlasiyla odun, nasil hala icinizden ona bir sey almak geliyor? Cicek istiyorsaniz soyleyin, bir cicek gondermedin bana hic diye, 4 yildir cikiyormussuniz ne var bunu soylemekte?

Utanan insan bi kere bari bişey alıyım der bacım. Ne saçma bir şey bu. Değişik valla cimri de değil diyorsunuz
Aynen cimri değil kesinlikle . Çevremdekiler de diyor ogrenmesi lazim ama ben oyle nasil deyim pat diye diyemem ki bana hediye almadin al diye. Kendi aldığım hediyeleri bile yıldönümümüz için veya doğum günün için diye belirtererek vermedim öyle verdim hep .

Bu hediye isinden anlamiyorum lafini da anlamiyorum. Kiyafet secemeyebilirsin ama bir parfum almak yada bir kolye almak da cok zor bir sey degil. Yada dediginiz gibi cicek gondermek. Fazlasiyla odun, nasil hala icinizden ona bir sey almak geliyor? Cicek istiyorsaniz soyleyin, bir cicek gondermedin bana hic diye, 4 yildir cikiyormussuniz ne var bunu soylemekte?
diyemiyorum iste yapi meselesi galiba. Kendi de bilmiyor ne zaman anlar ya da anlar mi . Bu sefer belirterem vermeyi düşünü Yorum yine anlamazsa durum vahim

diyemiyorum iste yapi meselesi galiba. Kendi de bilmiyor ne zaman anlar ya da anlar mi . Bu sefer belirterem vermeyi düşünü Yorum yine anlamazsa durum vahim
Sürekli hesabı ödüyor, ben bir şey alırken parasını vermeye çalışıyor diyorsunuz, cimri insan böyle yapmaz evet cimri değil. E n iyisi bu defa hediyeni verirken, yıldönümümüz kutlu olsun canım deyin.

Sürekli hesabı ödüyor, ben bir şey alırken parasını vermeye çalışıyor diyorsunuz, cimri insan böyle yapmaz evet cimri değil. E n iyisi bu defa hediyeni verirken, yıldönümümüz kutlu olsun canım deyin.
Benim eski eşim de, çıkmaya başladık 4 ay sonra doğum günüm oldu hediye fln almamıştı çok şaşırmıştım. Sonra onun doğum günü gelince ben ona aldım, daha sonra o da, böyle olduğunu görünce, en yakın tarih olan yılbaşında almıştı. Yani bu kadar da anlamamazlık olmaz. Kuyumcuya girip, bir zincir kolye yada bir parfüm de mi alamıyor

Aynen öyle yapmayi düşünüyorum bakalım

Benim eski eşim de, çıkmaya başladık 4 ay sonra doğum günüm oldu hediye fln almamıştı çok şaşırmıştım. Sonra onun doğum günü gelince ben ona aldım, daha sonra o da, böyle olduğunu görünce, en yakın tarih olan yılbaşında almıştı. Yani bu kadar da anlamamazlık olmaz. Kuyumcuya girip, bir zincir kolye yada bir parfüm de mi alamıyor
Ben de anlayamiyorum bu son taktiği deneyeceğim bakalim

Düşüncesiz ve odun
Yani en kötü çiçeksepeti diye bir şey var, ordan bakıp bir Buket de mi
Seçememiş
Hadi ilk zamanlar bilmiyordu koca 4 sene olmuş ya

4 sene sonra gelip de sevgilim bana hediye konusunu açarsa takmam bile.
Beni böyle bilmiş kabul etmiş neden bu kadar sene sonra hediye bekliyor diye düşünürüm.

Back
X