Hediye / Sürpriz meselesi

Aynen cimri değil kesinlikle . Çevremdekiler de diyor ogrenmesi lazim ama ben oyle nasil deyim pat diye diyemem ki bana hediye almadin al diye. Kendi aldığım hediyeleri bile yıldönümümüz için veya doğum günün için diye belirtererek vermedim öyle verdim hep .
İşte belirtmeniz gerekiyordu. O da mahcup oluyorum deyince şakayla karışık çok mahcup oluyorsan sende alabilirsin diyeceksin tamam.

Yani ben de direkt bana hediye al diyemem ki .
İlişkinin başında baktınız hediye alma kültürü yok adam cimri de değil, söyleyebilirdiniz. Veya o zaman hediye verip hediyeleşmeyi sevdiğinizi gösterebilirdiniz. Ama 4 sene geçtikten sonra adam art niyetli bile düşünse haklı bu durumda. Yine de çok problem ediyorsanız konuşun bu durumu.
Çoğu erkek için çiçeksepeti en kolay yol olduğu için sipariş verir geçer, eşi de kocam beni düşünüyor der ama başka erkekler de hediye alıp vermeyi bilmez öğrenmesi gerekir. Ya da saçma bulur önemsemez söylense de.

direkt hediye al deme ama bana hiç çiçek göndermedin daha diye şakayla karışık söyleyebilirsin, hediyeni verirken, yıldönümümüz kutlu olsun canım diyebilirsin, onun için olduğunu anlasın.
Aynen onu söyleyeceğim hediyeyi verirken bakalim

Back
X