Hediye

bahar6198

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
292
218
53
Merhaba kızlar.Hemen konuya gireyim .Siz olsaydınız Ailesiyle Küs olduğunuz ve karşılıklı binada oturduğunuz sürekli karşılaştığınız yakın akrabanızın çocuğuna doğum günü hediyesi alırmıydınız.
Not:Hediye şimdiye kadar her sene alındı çocuk 11 yaşına girdi.Doğum gününü aile arasında yaptılar kv.si falan geldi .

Cocugu seviyorsam alirim.

Hediyemi alır cocugu gordugum de verirdim. Çocuk sevindirmek kadr guzel birsey yok su hayatta. Ailesiyle muhatap dahi olmazdım

Şimdi çocuğun ne suçu var ki ? Her sene alınıyorsa bu sene alınmaması çocuğu ve aileyi farklı düşündürebilir. Ben olsam alırdım ama doğum gününe katılmazdım biri eşliği ile gönderirdim bi de küslük sebebi basit birşeyse hediye eşliği ile de barış sağlayıp gidebilirsiniz doğum gününe.

Canım doğum gününe çağırılmadık zaten.

Aslında Benim fikrim hediye almak yönünde

yakın akrabanın çocuğu kavramı bence net değil

bu çocuk yeğeniniz mi mesela kuzeniniz mi yoksa daha da mı uzak

şahsen ben küs isem birilerinin çocuğuma hediye almasından hoşlanmam

hele bir de onları doğum gününe çağırmadı isem ve doğum gününden sonra yani o gün de değil daha sonra bir hediye alırlarsa bana gıcıklığına yapmış olduklarını düşünürüm

ailesi ile küssünüz de çocukla bu süreçte hiç konuştunuz mu

naber nasılsın dediniz mi

bir ilişkiniz yoksa bence o hediye gereksiz olur ve ortamı daha da gerer

Dogum gunüne çagirilmadiysaniz niye hediye alacaksiniz ?

Akrabalik dereceniz nedir ?

Ben olsam çağirmadilarsa hediye almam

Kuzenim falansa dısarda gördüğum zaman hediye alip verebilirim

Mesela siz çağırıldınız mı ?
Çağırılmadıysanız küs olduğunuz birine neden alacaksınız ki.
Ama yok barışma amaçlı bir atılım yapacaksanız ayrı bir jest olur.

Mesela siz çağırıldınız mı ?
Çağırılmadıysanız küs olduğunuz birine neden alacaksınız ki.
Ama yok barışma amaçlı bir atılım yapacaksanız ayrı bir jest olur.
Çocuk üzülmemesi amacım aslında.

Kuzenimiz.Çocukla konuşuyoruz görünce.Ailesi konuşmuyor.Hım onlarda hoşlanmayabilir mi hediye almamdan bilemedim.Not:Eşimle konuşuyorlar.

Kuzenimiz.Çocukla konuşuyoruz görünce.Ailesi konuşmuyor.Hım onlarda hoşlanmayabilir mi hediye almamdan bilemedim.Not:Eşimle konuşuyorlar.

Ya bir de hediyeniz mutlaka bir şekilde ölçülecek

Yani pahalı ya da iyi bir hediye ise nispet yapıyor olacaksınız ucuz ya da onlara göre iyi değilse de bula bula bunu mu almış olacak

Ben almazdın diyorum

Çocuk bekler mi sanmam zira kutlama da yapılmış bitmiş

Ha ille de alayım derseniz hem doğum günü hem karne hediyesi gibi yapıp karne günü verin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…