Cocugu seviyorsam alirim.Merhaba kızlar.Hemen konuya gireyim .Siz olsaydınız Ailesiyle Küs olduğunuz ve karşılıklı binada oturduğunuz sürekli karşılaştığınız yakın akrabanızın çocuğuna doğum günü hediyesi alırmıydınız.
Not:Hediye şimdiye kadar her sene alındı çocuk 11 yaşına girdi.Doğum gününü aile arasında yaptılar kv.si falan geldi .
Canım doğum gününe çağırılmadık zaten.Şimdi çocuğun ne suçu var ki ? Her sene alınıyorsa bu sene alınmaması çocuğu ve aileyi farklı düşündürebilir. Ben olsam alırdım ama doğum gününe katılmazdım biri eşliği ile gönderirdim bi de küslük sebebi basit birşeyse hediye eşliği ile de barış sağlayıp gidebilirsiniz doğum gününe.
Merhaba kızlar.Hemen konuya gireyim .Siz olsaydınız Ailesiyle Küs olduğunuz ve karşılıklı binada oturduğunuz sürekli karşılaştığınız yakın akrabanızın çocuğuna doğum günü hediyesi alırmıydınız.
Not:Hediye şimdiye kadar her sene alındı çocuk 11 yaşına girdi.Doğum gününü aile arasında yaptılar kv.si falan geldi .
Çocuk üzülmemesi amacım aslında.Mesela siz çağırıldınız mı ?
Çağırılmadıysanız küs olduğunuz birine neden alacaksınız ki.
Ama yok barışma amaçlı bir atılım yapacaksanız ayrı bir jest olur.
Çocuk üzülmemesi amacım aslında.
Kuzenimiz.Çocukla konuşuyoruz görünce.Ailesi konuşmuyor.Hım onlarda hoşlanmayabilir mi hediye almamdan bilemedim.Not:Eşimle konuşuyorlar.yakın akrabanın çocuğu kavramı bence net değil
bu çocuk yeğeniniz mi mesela kuzeniniz mi yoksa daha da mı uzak
şahsen ben küs isem birilerinin çocuğuma hediye almasından hoşlanmam
hele bir de onları doğum gününe çağırmadı isem ve doğum gününden sonra yani o gün de değil daha sonra bir hediye alırlarsa bana gıcıklığına yapmış olduklarını düşünürüm
ailesi ile küssünüz de çocukla bu süreçte hiç konuştunuz mu
naber nasılsın dediniz mi
bir ilişkiniz yoksa bence o hediye gereksiz olur ve ortamı daha da gerer
Kuzenimiz.Çocukla konuşuyoruz görünce.Ailesi konuşmuyor.Hım onlarda hoşlanmayabilir mi hediye almamdan bilemedim.Not:Eşimle konuşuyorlar.
Küs olduğu birine değil çocuğa alicakmisMesela siz çağırıldınız mı ?
Çağırılmadıysanız küs olduğunuz birine neden alacaksınız ki.
Ama yok barışma amaçlı bir atılım yapacaksanız ayrı bir jest olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?