Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı dert bende de var ve benim aklımda bluetooth kulaklık var orjinal forma da olabilirbenim ki keyifli dert kızlar
7 mart erkek arkadasımın doğum günü orjinal bişi almak istiorumm fikir verebilirmisiniz![]()
Aynı dert bende de var ve benim aklımda bluetooth kulaklık var orjinal forma da olabilir
benim ki keyifli dert kızlar
7 mart erkek arkadasımın doğum günü orjinal bişi almak istiorumm fikir verebilirmisiniz![]()
Bence güzel bir saat alabilirsin erkeklerin en çok beğendiği hediye bu 350tl civarı bir bütçe ayırdıysan v bi düşün derim canım.ayrıca evine gidebiliyorsan süpriz bir kahvaltı hazırlayıp onu sen uyandırabilirsin o güne :) benmde erkek arkadaşm okula gidip geliyor o gun arkadaşında kalmasını sağlayıp supriz bi kahvaltı hazırlamayı onu ben uyandırmayı dusunuyorum çok güzel olur :)
Onu bilmiyorum canım benimki sevmez öyle şeyleri de saat olabilir arkadaşın dediği gibiağzını yokladım forma için ama cıksss dediii![]()
bluetoot kulaklığı mı :26: hiç düşünmemiştim
internet sitelerinde onun heykelini yaptırabiliomusuz bi arkadas dedi minyatür bişi![]()
benim ki keyifli dert kızlar
Ay bnmkide 8 mart :))))))))) ben de fikir alırım burdan :)
benim eşiminde 1 mart kara kara düşünüyorummmmm![]()
ağzını yokladım forma için ama cıksss dediii![]()
bluetoot kulaklığı mı :26: hiç düşünmemiştim
internet sitelerinde onun heykelini yaptırabiliomusuz bi arkadas dedi minyatür bişi![]()
Saat olur,sizin resminiz ile yapılmış t-shırt ,ben boynuna ikiye ayrılan kalp düşünüyorum ,yarısı onda yarısı bende.vazgeçmezsem
Seni o kadar çok seviyorum ki büstünü diktim hesabııııı. :)))))))
onu yaptırmayı çok isterim ama nerde bulabilirim bilmiorum yaaa![]()
Hiç duymadımda bakim bi google dan. Ay çok hoş olur çok orjinal :)