Hediye...

_Ozis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
73
21
48
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben hediye için oyuncak veya minik imitasyon minibüs arıyorum. 1 ayım var bulmak için... Güvenilir site ya da İstanbul'da Üsküdar, Kadıköy civarında bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Küçük bir sürpriz için tek eksiğim böyle oyuncak minibüs...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kadiköyde de üsküdarda da çok rahat bulabilirsiniz ayrıca gg diye bir site varya online alışveriş ve n1 ile başlayan site güvenilir mesela. Alırsın beğenmezsen iade edersin. Beğenirsen onay verirsin satıcıya aktarılır para

BMerhaba Büyük oyuncak mağazalarında bulabilirsiniz sanırım bi avm de gördüm ama bir türlü hatırlayamıyorum hangi avm di :/

Aradığım oyuncak çok böyle aman aman plastik oyuncaktan ziyade otomotiv markalarının imitasyon oyuncağı gibi...

Mecidiyekoy cevahirin yan tarafinda kocaman bi oyuncak magazasi vardi yanlis hatirlamiyosam oradan da bulabilirsin. Avm lerdeki oyuncakcilarda falan da vardır mutlaka, nasil bi minibüs istedigine bağlı cunku buyuk migroslarda bile var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hee benim bu gece aklıma geldi bu fikir, hemen buradan yardım almayı düşündüm. Avm ve oyuncakçılarda bulabileceğimi bilmiyordum...

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…