Hediye?

kubdef

Defalarca yıpranırsın bildiğinden
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
4.215
9.599
108
1 hafta önce kadar kalabalik bir ortama girdim. Orada down sendromlu bir kiz vardi. 20 25 yaşlarında. Kucağımda bebegim vardi. Yanima geldi elindeki telefondan yegeninin fotgrafini gösterdi 7 aylik dedi. Yanimda ki arkadasim da ne demek istedigini bana anlatiyordu. O kiz yanimda oturdu ve sürekli kizimla oynadi. Orada asagi yukari yarim saat kaldım. Aradan 1 kac gun geçtikten sonra bi programda tekrar karşılaştık. Ben orada onu gordum ayakta bekliyordum annesinin onun yanina geri gelmesini bekliyordu sanırım. O bana dogru bakti ama ben konusmadan yanindan gectim gittim. Nedenini bilmiyorum aslinda konuşabilirdim ama üzerimde programin baskisi da vardir konuşmadım iste. Daha sonra arkadasimla konuşurken o kizin aslinda hic kimseye konusmadigini öğrendim 2 yildir arkadasimla hic konuşmamıs sonradan cok üzüldüm konusmadigim icin ve ona bi hediye almak istiyorum ama ne alayım bilemiyorum. 2 gündür düşünüyorum ama bulamadım. Bana yardım eder misiniz?

Annesine bu isteğinizi belirtin tekrar görürseniz, illaki bi ilgi alanı vardır, ona göre hareket edersiniz. Bazıları makyaj yapmayı, makyaj malzemelerini çok seviyor mesela :)

Soyle birsey ogrendim disari ciktiklarinda sürekli sal aliyormus. Salları cok seviyormus. Ama bi sürü sali vardir diye sal almayayim dedim.

Bi büyğk yazı tahtası ve renk renk kalemlerinden alabilirsiniz. Konuşmadığı zamanlarda kendine ifade şekli yapar onu belki.

belli ki bebekleri seviyor,guzel bi bebek alabilirsiniz el yapimi cok sevimli bebekler oluyor hatta sizin istediginize gore bile dikiyorlar bu bebekleri isterseniz bi bak adres verebilirim bununla ilgili.
bide isim koyun beraber bebege:KK36:

konuşmamanı yadırgadım..ama sonradan pişman olup gönlünü almaya çalışmanı beğendim...
bence kıyafet almalısın..birde yanına ruj al..

bir sürü şalları olsa bile bence ona yine en güzel gelecek hediye şaldır :) çok beğendim düşüncenizi sabah sabah keyiflendim :)

belli ki bebekleri seviyor,guzel bi bebek alabilirsiniz el yapimi cok sevimli bebekler oluyor hatta sizin istediginize gore bile dikiyorlar bu bebekleri isterseniz bi bak adres verebilirim bununla ilgili.
bide isim koyun beraber bebege:KK36:
Teşekkür ederim adresi verin ben degerlendireyim :)

Kız çocuğuysa kızların deli olacağı şeyler olabilir. Çiçek koku bir parfüm veya deodorant olabilir. Veya kıyafet alınabilir... Güzel bir takı, saat veya bileklik olabilir...

Sanirim en dogru hediye ,bir daha gordugunde sohbet etmen ve sevgi gostermen olabilir :)

İlle somut bir seyler istersende annesiyle konus belki sevdigi baska seyler vardir ,ya da almak istedigi baska seyler en azindan nokta atisi yapmis olursun

Anlattığınıza göre onunla tekrar karşılaşma ihtimaliniz var o zaman...
Ben olsam annesiyle de iletişim kurardım. Kızla da konuşurdum. Nelerden hoşlanıyor annesinden öğrenirdim. Hediye faslına daha sonra geçerdim. Öyle elinizde bir hediyeyle karşılarına çıkmaktansa, önce dostluğu geliştirmek daha güzel geldi bana.

Ne güzel düşünmüşsünüz öyle.
Bence en büyük hediyeniz onunla konuşmak , ilgilenmektir. Sizi sevmiş anlaşılan.

Teşekkür ederim adresi verin ben degerlendireyim :)

internete raglove yazin hemen cikiyor.
facebook sayfasindan siparisler kabul ediyor da.
oyuncu annenin arkadasi sanirim,onu takip ederken rastgelmistim bu sayfaya,kendi kizi icin bi bacagi kisa tavsan dudak hastaligi olan bebek siparisi vermisti cocuklarda farkliliklarin olacagini kizina gostermek icin.
biraz tuzlu gibi ama bence iletisime gecince fiyatta yardimci olabilir,cok icten sevimli paylasimlari var.
bunun disinda baska sitelerde elbet vardir,bi bakin el yapimi bez ve kece bebek yapan sitelere :KK55:

ışıltılı güzel bir çanta alabilirsiniz içinede sevdiği birşeyler koyun annesine sorun kızlar süslü şeyleri sever...

internete raglove yazin hemen cikiyor.
facebook sayfasindan siparisler kabul ediyor da.
oyuncu annenin arkadasi sanirim,onu takip ederken rastgelmistim bu sayfaya,kendi kizi icin bi bacagi kisa tavsan dudak hastaligi olan bebek siparisi vermisti cocuklarda farkliliklarin olacagini kizina gostermek icin.
biraz tuzlu gibi ama bence iletisime gecince fiyatta yardimci olabilir,cok icten sevimli paylasimlari var.
bunun disinda baska sitelerde elbet vardir,bi bakin el yapimi bez ve kece bebek yapan sitelere :KK55:
On numara insan kendisi
Bende seviyorum

Back
X