Hediyelerini Geri İstiyor..

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
Benim erkek arkadaşım ayrılınca aldığı hediyeleri geri istedi. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı nasıl tepki verdiniz ne yaptınız veya karşılaşsanız ne yaparsınız?

allaha sukur basima oyle bisey gelmedi ama gelse onun verdigi herseyi ve onu hatirlatan herseyi bir kutuya koyup kargo ile yollardim. Resimleride ortadan yirtardim.

Birde merak etmedim degil. Size ne hediye ettiki? Maddi anlamda degerli seylermi?

O istemeden postalardım hemen, ona dair hiçbirşeyin bende kalmasını istemezdim.. Çoğu ilişki sonucunda da yaşanır bu tip şeyler...

allaha sukur basima oyle bisey gelmedi ama gelse onun verdigi herseyi ve onu hatirlatan herseyi bir kutuya koyup kargo ile yollardim. Resimleride ortadan yirtardim.

Birde merak etmedim degil. Size ne hediye ettiki? Maddi anlamda degerli seylermi?

yoo hiçte öyle o kadar değerli şeyler değil daha çok manevi anlamı büyük şeyler

zaten bir tek onu anlamam.. yahu verilen hediye neden geri istenir ki.. sonraki sevgiliye mi yamanacak.. böyle akılsız bir durum mu olur hayret birşey...! ben olsaydım kıyafet ise çamaşır suları döker öyle yollardım.. oyuncak ise makasla paramparça eder yanına da 3-5 kuruş koyup yollardım..... ne de olsa ucuz(!) bir hareket yapılan.....

o zaman seni gönülden tebrik ediyorum... çünkü gerçekten çok basit bir hareket... bunu kızlar da yapıyor.. ama inan mantığını kavramış değilim... belki şu olabilir " ayrılmadan önce ne yapsam da onun gözünde paçavralaşsam...."

o kadar küçüldü ki gözümde anlatamam hatta bunu iki defa yaptı ilk istedi sonra vazgeçti yüz bulamayınca tekrar istedi

ayyy inanmiyoru rezilll bisey bu ya :S
Diger arkadaslarin da dedigi gibi hepsini bi paketle ona yollayip biraz da 3-5 kurus atman icine en iyisi.

valla benden de ıstemıstı bende hiçç hayır demeden topladım en kucuk seye kadr bı kutuya direk posta onun evınee..
sonrada verdıgı tepki sen benım aldıgım seylere bukadr deger verıyomussun at desem atcaktın heralde !
dengesızlıgın bukadrı oda gerı gondermıstı ayrılınca hepsini atttım saten !

çok ama çokk basit bir davranış ya Allahım başıma verme
parçala koy kutuya yolla canım kendisi kadar ucuzmuş demekki aldığı hediyelerin değeri

parçalam topla gönder...
bu seferde öyle aıza çıkarır ben bunları sana verdiğimde böylemiydi diye...
para gönderme fikri iyi aslında..

adammısın sen yaaa.poofff böyleleri ortada adam diye dolanır bide

aynen benmkıde gerı ıstıodu hep.ayrıldıgımız zaman ıstedı goturdum gıttım sonra barıstıgımızda bu ne bıcım bı hareket yazık dıe solenıp duruodum o da bana hedıye onemlı dııl ama snde kalıpta acaba aldıgım hedıyelere bakıp duruomu benı hatrlıomu dıe dusunmek ıstemem demıstı

hiç bole bıse basıma gelmedı bı arkadasımın basına gelmıstı esyaları toplayıp paket yapmıstık bıde yuzsuz adam arkadasını yollattırıp almıstı esyaları tabı sonra barıstılar aynı esyalar kıza gerı geldı bıde bı arkadasımada sana aldıgım hedıyelerı gıt bı ıhtıyacı olana ver sakın sen kullanma demıstı eskı sevgılısı o salakda daha kullanıyor...bende ona butun herseyı kutula yolla kendısıne gonder demıstı tabıkı dınlemedı kalıtelı seyler ben kullanırım ne yollıycam dıye bıde bolesı var tabıkıde...ama benım basıma gelseydı boyle bıse aldıgı tum seylerı bıde cöp posetıne koyup yollardım parcalamam kesınlıkle bıde onunlamı ugrascam ben boylemı verdım dıye soylenır durur bence hıccc ustune sıcratmaya gerek yok koy cop posetıne postala gıtsın...

=)) katılmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…