Benim erkek arkadaşım ayrılınca aldığı hediyeleri geri istedi. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı nasıl tepki verdiniz ne yaptınız veya karşılaşsanız ne yaparsınız?
Merhaba, durumuna çok üzüldüm ve sana öncelikle aşk kuantumu Nuray Sayari'nin kitabını almanı öneririm çünkü orada yazan cümlelerden biri eğer sevgilinizden ayrıldıysanız mutlaka ondan arda kalan ne varsa yok edin:)bence çocuga geri verme mutlaka senın de ona aldıgın hedıyeler vardır:)parala yırt degerlıyse eger bozdur zevkın ıcın harca ama mutlaka o kıtabı oku senın daha mutlu olacagına ınanıyorum tekrar geçmiş olsun :)
erkeğe hiç yakışmayan hareketler..
ne biçim delikanlılık bu,değerli bişey dahi olsa,lafı edilmemeli..
ver gitsin..senin aldıklarında varsa ,bana vermene gerek yok ,nasılsa çöpe gidecek ,sen benim adıma bi zaaamet çöpe atıver, de..
oturt içine iyice..
başıma gelmedi ama gelsydı hiç hoşuma gitmezddi ama hemen ona ait ne varsa toplar kutuya koyar yollardım kendinden hayır gelmedi ki hediyesinden gelsin düşünürdüm
yok artık ya bunu da mı duycaktık!! ne kadar kötü bi durum insan sevgilisinden ayrıldığı için aldığı hediyeyi geri ister mi yaaa düşünmesi bile kötü.. ayrıldıysan ya atarsın ya yakarsın yada çok sevdiysen saklarsın.. belki sen zaten geri vercektin aldıklarını ama ne demek geri ver! gönder gitsin hatta diğer arkadaşın dediği gibi parçala!! çok pahalı bi hediye falan mı aldıki gerçi öle olsa bile geri ver denmezki rezil!
benim eski sevgilimde istedi ve sebebi ise çok ilginç..bir aydır hayalinle yaşıyorum (1ay olmuştu ayrılalı)dedi ve eşyaları gönder onlarla avunacam o kullandı bunları diycem ne aldıysam en ufak iğnem kalmasın sende dedi herşeyi yolla dedi bende attım herşeyi dedim
benimde başıma gelmişti zamanın behrinde zaten aldığı tek hedıye rüküş bir kazaktı anne kazağı gibi istedi gönderdim. bende zaten çok cimri olduğu için ayrılmıştım. kargoyu karşı ödemeli göndermiştim ama he ehehe lise çocuğuyuz zaten ozamanlar iyikide öyle yapmışım bide zevksiz kazağının üstüne paramı vercektim sonra her dengesiz erkek gibi ayıplamıştı benı gönderdiğim için.Ömür boyu saklıycam demişti,sanmam ama benden sonraki sevgilisine vermiştir o cimri
Benim erkek arkadaşım ayrılınca aldığı hediyeleri geri istedi. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı nasıl tepki verdiniz ne yaptınız veya karşılaşsanız ne yaparsınız?