Altın olduğu için gümüş vs olsaydı umrumda olmazdı.İletişim kurma bahanesi olduğunu düşünüyorum.
Ben ugrasmazdim ama çok istiyorsan yolla is adresine, kendin vermek için bekleme.Bir ilişkim vardı. Gerek mezhepsel, gerek ınstada falan sürekli kız eklemesi, beni evlilik umudu ile oyalayıp en sonunda ailesinin karşısında dik bir duruş sergilemeyip beni mezhebimden dolayı ömür boyunca ailesi ve benim aramda kalmamak için ayrılan bir sevgilim vardı. Hatırlarsanız. Bana ilişki sırasında bir altın kolye aldı. İlişki bitince sana geri vereceğim bulunduğum ile gelince muhakkak haber ver dedim ( ilçede çalışıyo) haber vermedi. Ama sonuçta ilişki duygusal bir süreç ben kolyesini vermek istiyorum. Bir yandan da içimde tarif edemediğim bir hayal kırıklığı ve öfke var. Hediyesine kesinlikle muhtaç değilim. Hırsımı alamıyorum. Bir yanım verme diyor. Bir yanım da sana yakışmaz ver diyor. Ne düşünüyorsunuz?
Gelince haber ver demişsin, vermemiş. Uzatmanın manası var mı? Hediye etmiş zaten; borç veya emanet diye vermemiş. Çok rahatsız ediyorsa at veya bir yere bağışla.Altın olduğu için gümüş vs olsaydı umrumda olmazdı.
Ablama sevgilisi alırdı baya böyle aşiret yüzükleri bilezikleri falan. Ablam kabul etmezdi ama eve gönderirdi. Ayrıldıkları zaman ablam geri iade etmedi hepsini satıp bir hayır kurumuna bağışlamıştı. 15 yıl önce falan. Siz de öyle yapabilirsiniz.Altın olduğu için gümüş vs olsaydı umrumda olmazdı.
Hediye verilmiş bitmiş gitmiş. Şu an konuşmak için bahane arıyor gibisiniz. Valla sizin yerinizde olsam satardımBir ilişkim vardı. Gerek mezhepsel, gerek ınstada falan sürekli kız eklemesi, beni evlilik umudu ile oyalayıp en sonunda ailesinin karşısında dik bir duruş sergilemeyip beni mezhebimden dolayı ömür boyunca ailesi ve benim aramda kalmamak için ayrılan bir sevgilim vardı. Hatırlarsanız. Bana ilişki sırasında bir altın kolye aldı. İlişki bitince sana geri vereceğim bulunduğum ile gelince muhakkak haber ver dedim ( ilçede çalışıyo) haber vermedi. Ama sonuçta ilişki duygusal bir süreç ben kolyesini vermek istiyorum. Bir yandan da içimde tarif edemediğim bir hayal kırıklığı ve öfke var. Hediyesine kesinlikle muhtaç değilim. Hırsımı alamıyorum. Bir yanım verme diyor. Bir yanım da sana yakışmaz ver diyor. Ne düşünüyorsunuz?
Sat bi güzel ye yıpranma payıBir ilişkim vardı. Gerek mezhepsel, gerek ınstada falan sürekli kız eklemesi, beni evlilik umudu ile oyalayıp en sonunda ailesinin karşısında dik bir duruş sergilemeyip beni mezhebimden dolayı ömür boyunca ailesi ve benim aramda kalmamak için ayrılan bir sevgilim vardı. Hatırlarsanız. Bana ilişki sırasında bir altın kolye aldı. İlişki bitince sana geri vereceğim bulunduğum ile gelince muhakkak haber ver dedim ( ilçede çalışıyo) haber vermedi. Ama sonuçta ilişki duygusal bir süreç ben kolyesini vermek istiyorum. Bir yandan da içimde tarif edemediğim bir hayal kırıklığı ve öfke var. Hediyesine kesinlikle muhtaç değilim. Hırsımı alamıyorum. Bir yanım verme diyor. Bir yanım da sana yakışmaz ver diyor. Ne düşünüyorsunuz?
Kargola. Buluşma bahanesi olmuş geldiğinde vereyim demekBir ilişkim vardı. Gerek mezhepsel, gerek ınstada falan sürekli kız eklemesi, beni evlilik umudu ile oyalayıp en sonunda ailesinin karşısında dik bir duruş sergilemeyip beni mezhebimden dolayı ömür boyunca ailesi ve benim aramda kalmamak için ayrılan bir sevgilim vardı. Hatırlarsanız. Bana ilişki sırasında bir altın kolye aldı. İlişki bitince sana geri vereceğim bulunduğum ile gelince muhakkak haber ver dedim ( ilçede çalışıyo) haber vermedi. Ama sonuçta ilişki duygusal bir süreç ben kolyesini vermek istiyorum. Bir yandan da içimde tarif edemediğim bir hayal kırıklığı ve öfke var. Hediyesine kesinlikle muhtaç değilim. Hırsımı alamıyorum. Bir yanım verme diyor. Bir yanım da sana yakışmaz ver diyor. Ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?