• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediyeyi ne yapmalıyım?

sakla biraz daha, bir sene falan almazsa zaman aşimina uğrar zaten. bozdurur ustune biraz daha koyar gram altin alirsin:)
ne olacak altin kolyeden. cok tarz bir sey degilse, ince zincir+kolye ucuysa gayet uygun fiyatli oluyor ben de aliyorum bazen hediyelik. oyle bilezik almis gibi abartma. ayni fiyata ayakkabi ya da elbise de alabilirdi, guzel bir yere yemege icmeye de goturebilirdi. oyle düşün

sanki cartier aldı
bu şu köy göçüren dedikleri koca kolyelerden değilse epi topu bir kolye için fazla drama yapmışsınız

benim tavrım şu
altında ezileceğim derecede beni aşacak bir hediyeyi zaten evli olmadığım için kabul etmem kimseden
bir kolyenin ederinden daha fazlasını almışımdır hayatımdaki kişiye, bana alınanı da iade edecem diye uğraşmam. (o da bana mı göndersin?)

altın diye düşünmeyin siz ona oyun konsolu aldınız atıyorum, e belki daha pahalı?

Adam kendi aldığı hediyenin pesine dusmemis, siz niye ille de vereceğim diye kovaliyorsunuz? Demek ki adam icin maddi manevi onemli degil.

Valla ben olsam bir guzel satar yerdim ahshd yemek icinize sinmiyorsa da bir yerlere bagislar, dekontunu tutarsiniz. Geri isteyesi gelirse "sen geri almadin, ben de bilmemnereye bagisladim, al dekontu, sayemde hayra girdin" yazar gonderirsiniz.

Back
X