- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.194
- 198
Sevgili kk'nin güzel yürekli hanımları, Tüm dertlerimi sizlerle paylaşıyorum ve yine bir soru ile karşınızdayım. Ben vaktiyle yaklaşık 15-20 sene önce birisine bir kötülük yaptım. O zamanlar gençtim ve bunalımdaydım, inanın aklım ermiyordu ve yaptığım kötülüğün bilincinde değildim. Çok sonradan fark ettim yanlışımı. Bu kötülük ettiğim şahıs ile "küs" değiliz ama bir iletişimimiz yok, eskiden ailecek samimi idik ama babamın vefatından sonra görüşmelerimiz gitgide azaldı ve son 5-6 yıldır artık görüşmüyoruz, sadece kızı bayramlarda vs bana mesaj atar, mesajlaşırız. Bir keresinde (geçen sene) telefonla aradım, konuşmak istedim ama o hemen, bir merhabadan sonra kızına verdi telefonu.
Bu konu benim içimi hep huzursuz ediyor ve helallik almak istiyorum. Biliyorum ki bir yandan bu bir bencillik yani onun hakkını helal etmesi sadece beni rahatlatacak. Konu dini değil kesinlikle. Bu konuyu hiç unutmuş değilim ve çok kez özür dileyip hellaleşmek istedim aslında ama cesaret edemedim. Bu aralar corono virüs korkum nedeniyle terapi almaya başladım ve eski travmalar tek tek geri geliyor... Sizce arasam mı onu?
(Bu helalleşme konusu bende takıntı. Eski kiracımı bile aradım helallik istedim çünkü o evi boşaltıktan sonra onun bir tanıdığına evi kiraladım ama onun oturduğu bedelin altında kiraya verdim (çünkü evle ilgili bir problem çıktı) . Bunu da dert edip eski kiracımı aradım mesela.)
Bu konu benim içimi hep huzursuz ediyor ve helallik almak istiyorum. Biliyorum ki bir yandan bu bir bencillik yani onun hakkını helal etmesi sadece beni rahatlatacak. Konu dini değil kesinlikle. Bu konuyu hiç unutmuş değilim ve çok kez özür dileyip hellaleşmek istedim aslında ama cesaret edemedim. Bu aralar corono virüs korkum nedeniyle terapi almaya başladım ve eski travmalar tek tek geri geliyor... Sizce arasam mı onu?
(Bu helalleşme konusu bende takıntı. Eski kiracımı bile aradım helallik istedim çünkü o evi boşaltıktan sonra onun bir tanıdığına evi kiraladım ama onun oturduğu bedelin altında kiraya verdim (çünkü evle ilgili bir problem çıktı) . Bunu da dert edip eski kiracımı aradım mesela.)