- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi birsorumvar1812
Selam bunda yaklaşık 1.5-2 sene önce midem de helikobakter vardı antibiyotik tedavisini sadece 5 gün kullanabildim çok ağır geldi doktor kontrolünde ilacı kestik endoskopi istedi o da 7-8 ay sonraya verdi evlilik olunca kaldı 3-5 ay önce yine çıktı muhtemelen hiç geçmedi başka doktor yine antibiyotik verdi yine ağır geldi endoskopi için Ekim ayına gün verdi ama muhtemelen hatta kesin olarak ara ara mide kanaması geçiriyorum bundan yaklaşık 1-2 hafta önce iki bardak çay içmiştim sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı terleme ve siyah dışkım oldu dün de aynısı oldu acile gittim ilaçlı tomografi çekildi tomografi de Mide antropilorik bolgede ve duodenum proksimalde diffuz simetrik duvar kalınlığı ve pelvik de serbest sıvı izlenmektedir diye yazıyordu inanılmaz şişkinliğim oluyor su bile içsem şişiyor yemeklerden sonra hazımsızlık gaz oluyor ve çay bile içsem büyük tuvalete çıkıyorum hemen hemen zaten artık 3-4 günde bi karın ağrısıyla dışkım siyah geliyor helikobakterden ötürü kist kitle ya da tümör vs olabilir mi çünkü doktor yanımda baya ilerlemiş dedi yarın genel cerraha randevu ayarladılar hemen ordan bilmiyorum yarın ne yapacaklar