• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hellalik alacağım, doğru mu yapıyorum bilmiyorum

terazikadini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
107
21
13
28
Ciddi düşündüğüm erkek arkadaşım beni bir kızla aldattı. kızın benden haberi yokmuş. aylarca beraber kalmışlar. Ama o kadar kızdım, kıskandım ki... kız için çok ağır şeyler söyledim. Onun benden haberi yoktu oysa ki. Kınadım. Sonra annemle babam aklımı başıma getirdi. Hepsi kıskançlıktan. Ağladım sonra çok. Ondan özür dilemek, helallik almak istiyorum. Onun biri suçu yok çünkü. Ama gururum el vermiyor. sizce ne yapmalıyım? İnsanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş.

Acı çekerim, geçer. vebal altında olmak daha kötü değil mi
o zaman bir mail mesaj bir şey yaz ama sonrasında engelle iletişim kurma diyeceği şeyler üzer diye dedim
sen hissettiklerini ilet ama o sana diyemesin bir şey
temiz kalpli birisi olup olmadığını bilemezsin ve bu da seni yaralar

haberi yok ki benden. erkek arkadaşım olacak haysiyeti bozuk söylememiş kıza. yani bana söylemedim senden bahsetmedim dedi en azından
Vaktiyle aldatıldıgımda aldatıldıgım kızında benden haberi yoktu
Ben kızı bulup konusmustum sonucta baktıgında oda aldatıldı diye
Ögrenmeye hakkı var diye düşünüyorum

o zaman bir mail mesaj bir şey yaz ama sonrasında engelle iletişim kurma diyeceği şeyler üzer diye dedim
sen hissettiklerini ilet ama o sana diyemesin bir şey
temiz kalpli birisi olup olmadığını bilemezsin ve bu da seni yaralar
Seninle konuşmam gerekiyor yazdım. Cevap verdiğinde anlatacağım durumu. Terslerse eğer diye ne yaparım bilmiyorum. Gururum incinir belki ama doğruyu yaptığım için mutlu olacağım. En azından ters konuşursa tamam sen haklısın diyip cevapsız bırakırım

Bide sonra eski erkek arkadaşın ile arası bozulursa, helallik alacağım derken işler daha sarasarpar , ama hOş erkek arkadaşın o kızıda hak etmiyor.

Bide sonra eski erkek arkadaşın ile arası bozulursa, helallik alacağım derken işler daha sarasarpar , ama hOş erkek arkadaşın o kızıda hak etmiyor.
Ya bozulsun bozulmasın şu dakikadan sonra ben içimi rahatlatayım yeter. birlikte değiller zaten. En azından ben öyle biliyorum.

Ee kıza kızdınız diye kızın bi yerleri mi eksildi of saçmalamayın ya

Back
X