- 3 Eylül 2018
- 107
- 21
- 13
- 28
- Konu Sahibi terazikadini
ama benim pişmanlığmın önemi yok ki hakkına girdim. bilmeliGerek yok bence. Öfkeyle konuşmuşsun, pişman olmuşsun zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama benim pişmanlığmın önemi yok ki hakkına girdim. bilmeliGerek yok bence. Öfkeyle konuşmuşsun, pişman olmuşsun zaten.
kız hakkında demediğim laf kalmadı. Bir yerleri mi eksildi ne ya ? Senin haberin yokken biri gelip konuşsa arkandan ne hissederdin ? Bence sen saçmalama. her soruda bitiyosunuz embesil embesil yorumlarınızla. İyi niyetimle bir soru soruyorum of puf bilmem ne. bi de beni suçlu çıkarın tam olsun !!! Şaka gibisiniz gerçekten.Ee kıza kızdınız diye kızın bi yerleri mi eksildi of saçmalamayın ya
Yok vallahi öyle bir niyetim. istesem yazarım çocuğa. nitekim kendisi yazdı benden umduğu cevabı alamadı. Birlikte olup olmadıklarını sormayacağım bile. komik olan bir şey yok. aşırı vicdanlıyım sadeceBana bu kadar saçma geldiyse bir sebebi olmalı. Halen birlikte olup olmadıklarını öğrenmeye çalışıyor olmayasın. Senin öyle bir niyetin yoksa bile karşı taraf öyle düşünebilir. Komik oldu
kendini üzeceksin ama sonundaYok vallahi öyle bir niyetim. istesem yazarım çocuğa. nitekim kendisi yazdı benden umduğu cevabı alamadı. Birlikte olup olmadıklarını sormayacağım bile. komik olan bir şey yok. aşırı vicdanlıyım sadece
Birisi benim sevgilimle birlikteyse o an iltifat mı edecektim kim olsa söver sayardı. Kızın haberi olmadığına da acayip eminsiniz. O zaman işin aslını astarını öğrenip öyle laf saysaydınız. Buradan bakınca iletişim kurup ilişkilerini öğrenmek için yazacak gibisiniz. Konularınızı biliyorum. Embesil de sizsiniz:))kız hakkında demediğim laf kalmadı. Bir yerleri mi eksildi ne ya ? Senin haberin yokken biri gelip konuşsa arkandan ne hissederdin ? Bence sen saçmalama. her soruda bitiyosunuz embesil embesil yorumlarınızla. İyi niyetimle bir soru soruyorum of puf bilmem ne. bi de beni suçlu çıkarın tam olsun !!! Şaka gibisiniz gerçekten.
Üzülsem de kendi kendime üzülmüş olurum. Sırf kendimi üzmemek için yaptığım hatanın cezasız kalmasını istemiyorum. Kendime olan saygımı böyle yaparak tamamen yitirebilirimkendini üzeceksin ama sonunda
aynen öyle yapacağım destekleyen biri çıktı sonunda. çok teşekkür ederimben olsam konuşurdum yada mesaj atardım. adam seni de onu da aldatmış neticede. özrünü dile sonra da önüne bak.
ya bi s.git mk. zorla ağzımı bozma benim. koca koca kadınlar car car car üfff git şurdanBirisi benim sevgilimle birlikteyse o an iltifat mı edecektim kim olsa söver sayardı. Kızın haberi olmadığına da acayip eminsiniz. O zaman işin aslını astarını öğrenip öyle laf saysaydınız. Buradan bakınca iletişim kurup ilişkilerini öğrenmek için yazacak gibisiniz. Konularınızı biliyorum. Embesil de sizsiniz:))
22 yaşındayim ağzını topla önce. Madde bağımlısı sevgiline niye s..git amk diyemedin yürüüü. Helallikmis hadi benden de helallik iste. Anca gidersinnnnya bi s.git mk. zorla ağzımı bozma benim. koca koca kadınlar car car car üfff git şurdan
soru benim malsalak. sen kendi ilişkilerini düzelt buralarda gezeceğine.22 yaşındayim ağzını topla önce. Madde bağımlısı sevgiline niye s..git amk diyemedin yürüüü. Helallikmis hadi benden de helallik iste. Anca gidersinnnn
kız hakkında demediğim laf kalmadı. Bir yerleri mi eksildi ne ya ? Senin haberin yokken biri gelip konuşsa arkandan ne hissederdin ? Bence sen saçmalama. her soruda bitiyosunuz embesil embesil yorumlarınızla. İyi niyetimle bir soru soruyorum of puf bilmem ne. bi de beni suçlu çıkarın tam olsun !!! Şaka gibisiniz gerçekten.
ya bi s.git mk. zorla ağzımı bozma benim. koca koca kadınlar car car car üfff git şurdan
yok hayır. beni aldattı seninle demem asla kıza. sadece hakkında kötü konuştum kıskandığım için diceem hakkını helal et dicemKızın sizden hala haberi yok sanırım.
Olunca ya ayrılacak ya devam edecek.
Sizin niyetiniz de bu sanırım...
bundan almam helallik yaa! insanı zorla çileden çıkarıyolar. ama güldüm :ddd ahahahelallik listesi kabarıyor![]()